A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2017.04.18 ● Tippek

2 dolog, amire figyelj, ha társat szeretnél!

Szerző: Pirchala Berta

Ha már régóta nem leled a társad, akkor érdemes megnézni eddig mit csináltál, és esetleg mit nem. Két olyan terület van, amire egyformán érdemes koncentrálni, önmagában csak az egyik, vagy csak a másik nem eredményes. Persze, csak akkor, ha valóban szeretnél társat találni, célszerű legelőször ezt tisztázni.

MIT TEHETEK?


  1. Teremts lehetőséget!

  2. Adj okot rá, hogy téged válasszanak!

Ha csak az egyik, vagy csak a másik területre koncentráltál eddig, akkor látszólag ugyan sokat tettél az ügy érdekében, mégis érthető, hogy elmarad a siker.

 

Számos munkájában sikeres, jó külsejű, ápolt, tanult, világlátott, érdekes egyedülálló ember van, akivel élmény lenne a beszélgetés, és aki sok értéket vihetne bele egy kapcsolatba, de nem teszi ki magát olyan helyzeteknek, ahol ismerkedhet, így nincs is alkalma egy lehetséges partnernek megismerni ezeket az értékeket. Te is ez a típus vagy?

Vagy ha csak a másik területre koncentrálsz, és minden energiádat csak a társkeresésre fordítod, mást sem csinálsz évek óta, és közben nem ér más élmény, és nincsenek egyéb céljaid, amiről jókat beszélgethetnél akkor azok, akikkel találkozol megérezik, hogy már te is unod magad, észreveszik a görcsösséget.

Ha egyik területen sem teszel semmit, akkor tudatosan, vagy tudat alatt talán nem is akarsz társat. Ha most épp nem ez a legfontosabb, akkor ne gyötörd magad azzal, hogy nincs párod! Nyugodtan adj magadnak felmentést a társadalmi nyomás alól, ha a társtalálás nincs az aktuális céljaid közt! Nem mindenkinek és nem minden életszakaszban van szüksége társra. Ha viszont szeretnél párt, és jó ideje nem jött össze, akkor érdemes tenni valamit, amit eddig még nem tettél.

HOGYAN CSINÁLJAM?

Itt összegyűjtöttem a témában több ötletet is, ami támpontot adhat:

HOGYAN TEREMTHETEK LEHETŐSÉGET:

Csatlakozz a kifejezetten Egyedülállók számára létrejött Miitt.hu Szabadidős Közösséghez, ahol akár naponta közösen szervezett programokon találkozhatsz hozzád hasonló érdeklődésű egyedülállókkal. A szórakozás mellett az ismerkedés már csak plusz, ami megy magától is a kötetlen hangulatú eseményeken!

kattints a társkereső programok és közösség eléréséhez

miitt.hu társkereső programok egyedülállóknak

 

Hogyan tehetem élvezetessé a társkeresést

Kié az első lépés ismerkedéskor?

Hol van a többi egyedülálló?

Ha társkereső szolgáltatás, akkor melyik való nekem?

HOGYAN ADHATOK OKOT, HOGY ENGEM VÁLASSZON:

Kész vagyok arra, hogy engem válasszon?

Hogyan készüljek fel, mielőtt belevágok az ismerkedésbe?

Mit vegyek fel?

TEREMTS LEHETŐSÉGET egy egyszerű lépéssel!

Csatlakozz a Közösséghez, ahol naponta válogathatsz a lehetőségekből:

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu