Bejelentkezés

Bejelentkezés Facebook fiókkal
Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
Mégse

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Budapest, vagy közvetlen környéke (pl. Érd, Szentendre)
Vidék (Budapesttől távolabb)
éves
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse

Miitt

Ma 2024. július 12, péntek
Izabella névnap van.

ÁSZF

For english version click here!

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Miitt.hu weboldalt üzemeltető Pirchala Mariann Berta egyéni vállalkozó (székhelye: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 44. fszt. Ü-8.; nyilvántartási száma: 57194950; adószáma: 59061313-1-42; email elérhetőség: info@miitt.hu; továbbiakban: Szolgáltató) és a Miitt.hu weboldalon (továbbiakban weboldal) nyújtott elektronikus szolgáltatásokat igénybe vevő Felhasználó (a továbbiakban: Felhasználó) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és a Felhasználó a továbbiakban együttesen: Felek).

1. Általános tudnivalók

1.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus szolgáltatásra, amely a www.miitt.hu weboldalon található elektronikus közösségi szolgáltatásokat nyújtó weboldalon keresztül történik. Továbbá jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között a szerződésben leírt módokon jön létre.

1.2. A Miitt közösségi oldal szolgáltatásait bárki jogosult igénybe venni, amennyiben a Weboldalon érvényesen és sikeresen valós adatait megadva érvényes regisztrációval és előfizetéssel rendelkezik, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

1.3. A Miitt közösségi oldalon Partnerek lapon megjelennek a Szolgáltató érvényes előfizetéssel rendelkező programokat szervező Partnerei, akik szintén jogosultak a weboldal minden szolgáltatásának használatára, kivéve a programra jelentkezést. Partner tagok a mások által szervezett eseményeken nem vehetnek részt.

1.4. A Miitt közösségi oldal egy zárt információs oldal, ahol a tagok által feltöltött személyes adatok és szövegek csak a weboldal üzemeltetője, a tagok és a Miitt.hu regisztrált partner szolgáltatói számára érhetőek el, kivétel ez alól a www.miitt.hu/ weboldalon belépés előtt megjelenő profil fotók és profil leírások első, maximum 3 mondata. A Miitt közösségi oldal tagjává válni, az oldalon teljes értékű felhasználói fiókhoz jutni érvényes regisztrációval és előfizetéssel lehetséges.

1.5. A Miitt közösségi oldal üzemeltetését Pirchala Mariann Berta egyéni vállalkozó végzi.

Székhely: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 44. fszt. Ü-8.
Telefonszám: +36 30 638 6688
Email: info@miitt.hu

2. Regisztráció, belépés, profil elérés, jogosultság az oldal használatára, Tagsági Csomagok

2.1. A MIITT közösségépítő és szabadidős weboldalra csak 18. évét betöltött, egyedülálló személy regisztrálhat. A weboldal használata regisztrációhoz és előfizetéshez kötött. Az oldal összes funkciójának használata a regisztrációs adatokon túl megköveteli a profil adatok minimálisan kötelező feltöltését is.
Az oldal használatához a kötelező mezők valós adatokkal való kitöltésén túl, az alapvető információk és profilfotó feltöltése is szükséges. A profilfotón a felhasználónak kell szerepelnie jól felismerhetően. A felhasználó az ÁSZF elfogadásával tudomásul veszi, hogy a profil fotó, a feltöltött név és becenév, valamint az írásos jellemzés kb. első 3 mondata megjelenhet a www.miitt.hu/ weboldalon belépés előtt, nem regisztrált és/vagy aktív, érvényese előfizetéssel nem rendelkezők számára is. A felhasználó bármikor kérheti ezen személyes, profil adatok fent leírt ponton történő megjelenítésének megszüntetését írásban a (8.5) pontban leírtak szerint.

2.2. Az oldalban történő regisztrációra a weboldal több pontján elhelyezett csatlakozó gombra kattintással van lehetőség, ahol az email cím és a jelszó megadásán túl a keresztnév és a nem is kötelezően megadandó.
Ugyanitt szükséges az oldal szerződési feltételeinek és az adatvédelmi nyilatkozatának az elfogadása is.

A regisztráció elküldése után a rendszer a megadott email címre egy megerősítő e-mailt fog küldeni. Az e-mailben található linkre kattintva lehet a felhasználói fiókot, a regisztrációt aktiválni.

Az aktiválás folyamatában az aktiváló linkre kattintva a felhasználó a főoldalra jut, ahol a Belépés gomb alatt a regisztrációkor megadott e-mail címével és jelszavával tud belépni. Ezután az Előfizetés oldalt választva a megfelelő előfizetési csomag kiválasztása után a rendszer a szerződött befizetést bonyolító pénzügyi szolgáltatójának biztonságos, online kártyás fizetési oldalára jut, vagy kiválaszthatja a banki átutalás funkciót, és később a saját bankjának biztonságos felületét. A bankkártyás fizetést választva a fizetéshez meg kell adnia a bankkártya adatait, majd ellenőrizni kell, hogy minden adat megfelelő és a fizetés gombbal elindítani az online fizetést. A befizetés sikerességét, vagy sikertelenségét az oldal azonnal kijelzi. A banki átutalás lehetőséget választva a felhasználó saját bankjának megszokott online banki utalási menetében végezheti el az utalást. Az utalás sikerességéről a Felhasználó az utalt összegnek a Szolgáltató pénzügyi partnerének számlájára érkeztekor kap értesítést. Banki időn túli utalás esetében leghamarabb a legközelebbi hivatalos banki idő kezdete után, amikor az összeg beérkezett a fent említett számlára.

Sikeres előfizetés esetén a felhasználó a profil oldalra jut, ahol a profiladatok kötelező minimális kitöltését követően és profil fotó csatolása és jóváhagyása után válik teljes körű taggá. A profilfotónál minimális követelmény, hogy a tagot ábrázolja jól láthatóan és beazonosíthatóan. A profil fotó a feltöltés után, maximum 24 órán belül átfut egy ellenőrzésen és jóváhagyási folyamaton. A felhasználó a jóváhagyás vagy elutasítás tényéről a regisztrációkor megadott e-mail címére értesítést kap. Amint a kötelező, csillaggal jelölt profil adatokat a felhasználó kitöltötte és jóváhagyást kapott a profilfotójára, a felhasználó a weboldal minden funkcióját szabadon és korlátozás nélkül tudja használni.

2.3. A MIITT weboldalra belépni regisztrált tagoknak a weboldalon található "BELÉPÉS" gombra kattintva van lehetőség, ahol a regisztrációnál megadott e-mail cím és a jelszó megadásával lehet bejelentkezni a weboldalra.

2.4. Elfelejtett jelszó esetén a "BELÉPÉS" gombra kattintva az elfelejtett jelszó szakaszban lehet az ott található linkre kattintva új jelszót igényelni. Itt meg kell adni a regisztrációkor használt e-mail címet és az új jelszót, amivel azután már be lehet jelentkezni a weboldalra.

2.5. A felhasználó az adatainak módosításához és egyéb adatok feltöltéséhez az oldalra való belépést követően a menüsorban a PROFILOD menüpontra kattintva éri el felhasználói fiókját, amelyben aztán tetszőlegesen szerkeszthetővé válnak a regisztrációkor megadott regisztrációs adatok, illetve ugyanitt van lehetőség az adatok módosítására, újabb adatok felvételére, valamint a profil törlésére is. A PROFILOD oldalra feltöltött "profilkép", vagy profilképek és "borítókép" bármely előfizető felhasználó számára látható.

2.5.1 A PROFILOD oldalon tilos feltüntetni a Felhasználó lakcímét és e-mail címét.

2.5.2 A PROFILOD oldalon tilos elhelyezni bármilyen olyan szöveget, amely bármely felhasználót sérthet kora, neme, származása, faji hovatartozása, vallási, politikai nézetei, külső megjelenése miatt, és/vagy bármilyen módon fenyegetésnek értelmezhető.

2.5.3 A PROFILOD oldalon szigorúan tilos bármilyen kereskedelmi tevékenységet támogató információt elhelyezni. Ilyenek például: vállalkozás neve, címe, telefonszáma, weboldala, közösségi oldal címe, vagy felhívás a felhasználó által üzemeltetett vagy támogatott vállalkozás szolgáltatásainak, termékeinek használatára.

2.5.4 A PROFILOD oldalon tilos bárminemű vallási térítő tevékenységre utaló, vagy politikai témájú agitáló információt megjelentetni.

2.5.5 A PROFILOD menüpontban a felhasználó által feltöltött információk felhasználásával egy harmadik fél, pl. másik felhasználó általi visszaélés során keletkezett károkért a Szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli és azokért felelősséget nem vállal.

2.6. A felhasználói fiók adatait a PROFILOD menüpontban legalul és a láblécben található profil törlése gombra kattintva lehet kezdeményezni. A törlés megerősítéséhez a regisztrációkor megadott e-mail címre a felhasználó megerősítő linket tartalmazó levelet kap. A törlést erre a linkre kattintva lehet véglegesíteni. Ebben az esetben a rendszer a törlésre vonatkozó igény beérkezését követően haladéktalanul a vonatkozó adatokat, a felhasználó profiljában található személyes és egyéb adatokat véglegesen és visszavonhatatlanul törli a weboldalról.

A felhasználói adatok törlésével párhuzamosan a rendszer a felhasználó megadott email címére az adatok és a fiók törléséről egy értesítést küld a felhasználónak.

Ha valamilyen technikai, vagy más okból valaki nem tudja maga törölni a felhasználói fiókját, a törlést levélben is kérheti az info@miitt.hu e-mail címen. Ebben az esetben az Adminisztrátor 36 órán belül köteles teljesíteni a kérését.

2.7. Regisztrált és/vagy érvényes előfizetéssel rendelkező felhasználó MIITT oldalon történő böngészéséhez, az oldal szolgáltatásaihoz történő hozzáférési joga előfizetési díj visszafizetése nélkül az üzemeltető által az alábbi esetekben korlátozható:

 • Nem valódi, a felhasználót nem, vagy csak nehezen felismerhetően ábrázoló profilfotó feltöltése, valamint hamis személyes adatok megadása (életkor, lakhely, családi állapot, stb.)
 • A Profilod oldalon, vagy a szervezett programoknál feltöltött fotók és vagy képek tartalma a felhasználók nyugalmát megzavarni képes (pl. pornográf, vagy egyéb nyugalmat megzavaró képek) a felhasználó érdekeit közvetlenül vagy közvetve szolgáló reklám tartalmú.
 • Nem valós regisztrációs adatok megadása esetén.
 • Nem szigorúan és jogilag egyedülálló felhasználó esetén - amennyiben a Felhasználó házas vagy párkapcsolatban él.
 • A profil oldal, a fórum bejegyzések és hozzászólások, valamint a szervezett programok szövegében sértő tartalmak szerepeltetése, ami egyéneket, vagy csoportot sért neme, kora, szexuális irányultsága, származása, beszélt nyelve, vallása, faji-, nemzetiségi hovatartozása miatt.
 • A profil oldalon, a programok hozzászólásainál, vagy a fórum oldalon szereplő hozzászólásaiban a Miitt.hu gazdasági érdekeit sérti, pl. más szolgáltatókat direkt vagy indirekt reklámoz, vagy a Miitt.hu oldalt, annak üzemeltetőjét és/vagy és az oldal felhasználóit becsmérli.
 • A belső levelezés szövegében a címzett lelki nyugalmát megzavaró, sértő tartalmak szerepeltetése esetén, ami egyéneket vagy csoportokat sért neme, kora, származása, vallása, faji-nemzetiségi hovatartozása, beszélt nyelve miatt.
 • Bármilyen olyan kapcsolatfelvétel a tagokkal, ami alapján egy adott tag, vagy tagok a személyes biztonságukat fenyegetve érzik.
 • Bárminemű kifejezetten kereskedelmi és reklámtevékenység folytatása esetén, beleértve bármilyen fotó, vagy szöveges tartalom megosztását, amely egy adott szolgáltatás, vagy szervezet reklámjának tekinthető.
 • Amennyiben a felhasználó a programok szervezését nyereségszerzés céljára használja. Ilyen esetek lehetnek, Pl. amikor a felhasználó a programok formájában saját szolgáltatását értékesíti, vagy adott szolgáltatások igénybevételét, beleértve belépőjegyeket, a hivatalos listaárnál magasabb áron kínálja, vagy úgy szervez programokat, hogy a külsős szolgáltatótól kedvezményes csoportos árat kap, de a tagoknak teljes listaáron, vagy afelett kínálja az adott szolgáltatást. Ide tartozik az a tevékenység is, amikor a szervező családtagja/barátja/ismerőse adott szolgáltatását hirdeti meg rendszeresen programok formájában, azaz feltételezhető, hogy a tevékenysége által anyagi, vagy nem anyagi jellegű előnyökhöz jut.
 • Amennyiben a felhasználó az oldalon szervezett programokra az üzemeltető írásos engedélye nélkül saját gyermekein kívül érvényes előfizetéssel nem rendelkező vendégeket hív.
 • Amennyiben a felhasználó az általa az oldalon szervezett eseményen engedélyezi érvényes előfizetéssel nem rendelkezők részvételét.
 • Amennyiben a regisztrált tag úgy vesz részt a MIITT oldalon szervezett programon, hogy az esemény napján nem rendelkezik érvényes előfizetéssel.
 • Amennyiben a felhasználó az általa szervezett eseményre a program felső létszámkorlátján (max. 50 fő) kívül plusz embereket meghív, és/vagy engedélyezi a részvételüket az eseményen.
 • Amennyiben a felhasználó a mások átal szervezett programon betelt program esetén a szervező által meghatározott létszámkorláton felül megjelenik - ezzel bármi módon kényelmetlen helyzetbe hozva a szervezőt és/vagy a többi résztvevőt. 
 • Amennyiben a felhasználó az általa, vagy más által szervezett programon más előfizetéssel rendelkező tagot nem enged részt venni.
 • Amennyiben bármilyen formában megkér egy érvényes előfizetéssel rendelkező tagot, hogy az általa szervezett eseményen ne vegyen részt, pedig van az esemény létszámában meghatározott szabad hely.
 • Amennyiben a felhasználó az általa szervezett programokon nem valós adatokat jelenít meg és/vagy az általa szervezett programokon nem jelenik meg, és/vagy azokat elmaradás esetén időben nem törli.
 • Vallási térítő tevékenység, vagy politikai agitálás esetén.
 • Ha a felhasználó olyan szoftware-t, programot használ az oldal használata közben, ami megzavarja, befolyásolja a honlap rendeltetésszerű használatát.
 • Ha a felhasználó más, konkurens szolgáltatónak dolgozik, azokat belső információval látja el
 • Ha a felhasználó a miitt.hu oldalon és annak közösségében végzett tevékenysége célzottan arra irányul, hogy a Miitt.hu közösséget, annak programszervező tevékenységét, annak tapasztalatait és felhasználói köréhez való hozzáférését felhasználva és kihasználva saját hasonló tevékenységi körű vállalkozását, egyéb vállalkozás kategóriába nem sorolható tevékenységét támogassa, onnan felhasználókat egy másik, a miitt.hu közösséghez hasonló tevékenységű közösségbe áthívja, átirányítja.
 • Egyéb olyan visszaélések esetén, ami a közösség normális tevékenységét, hangulatát megzavarja.

2.8. Regisztrált és/vagy érvényes előfizetéssel rendelkező felhasználó MIITT oldalon történő böngészéséhez, az oldal szolgáltatásaihoz történő hozzáférési joga előfizetési díj visszafizetése nélkül korlátozható és az illető a közösségből időszakosan, vagy véglegesen kitiltható az üzemeltető által az alábbi esetekben:

 • Amennyiben a Szolgáltató és/vagy annak alkalmazottja, Együttműködő Partnere saját személyes tapasztalata és/vagy más felhasználók szóbeli vagy írásbeli visszajelzése alapján úgy ítéli meg, hogy a kérdéses Felhasználó viselkedésével (pl. rendszeresen, jellemően és hosszabb ideig /hónapok/ nem jelenik az eseményeken, melyekre jelentkezett, jelentkezését le sem mondja /vagy csak az utolsó pillanatban- ezzel kellemetlen helyzetbe hozva a Szervezőt, és indokolatlanul foglalva egy férőhelyet a programon.), kommunikációs stílusával és/vagy súlyos ápolatlanságával (büdös, koszos, ijesztően elhanyagolt megjelenésű, ittas, vagy láthatóan egyéb tudatmódosító szer hatása alatt áll...stb.) a többi, vagy egy Felhasználót, vagy a Szolgáltató Együttműködő Partnerét kényelmetlen helyzetbe hozza, zavarja, zaklatja, megijeszti, és feltételezhető, hogy ezzel hosszú távon akár anyagi károkat is okozhat az Üzemeltetőnek azáltal, hogy más felhasználókat magatartásával, megjelenésével elijeszt és/vagy más felhasználók a nevezett Felhasználó jelenléte és/vagy viselkedése miatt a közösségből kilépést választják.
 • Amennyiben megállapítást nyer, hogy a Felhasználó korábban élt a 100%-os Elégedettségi Garancia keretében a pénz visszatérítési jogával. Lásd: 10. pont

2.9. A felhasználói profil inaktiválásáról, vagy törléséről a felhasználó által regisztrációkor megadott e-mail címre automatikus értesítést küld a weboldal. Az inaktiválás okáról ugyanezen e-mail címre 3 munkanapon belül értesítést kap az inaktivált felhasználó.
Amennyiben a Felhasználó az értesítést követően vállalja, hogy megszünteti az inaktiválás okát és írásban az info@miitt.hu e-mail címen ezt a tényt jelzi, az oldal üzemeltetője saját belátása szerint a Felhasználó tagságát, felhasználói profilját újra aktiválhatja, de arra nem köteles.

2.10. Tagsági Csomagok ára és azok tartalma

A mindenkori, aktuális tagsági csomagok ára és azok tartalma a https://www.miitt.hu/elofizetesek aloldalon megtalálhatók. A Tagsági csomagok árát a szolgáltató saját belátása szerint bármikor módosíthatja.

2.10.1. Az árváltozás a már kifizetett tagságokat nem érinti. Az esetleges árkülönbözet a már megvásárolt és az új tagsági csomagárak közt nem megtérítendő sem a Szolgáltató, sem a Felhasználó által, sem a Szolgáltató, sem a Felhasználó javára.

2.10.2. A Szolgáltató nem köteles tagsági csomagok árának, és/vagy tartalmának módosításáról a már meglévő tagokat/Felhasználókat tájékoztatni. Ugyanígy nem köteles bárkit tájékoztatni a változásról, aki korábban tudomást szerezhetett hírlevél, hirdetés vagy bármely más formában a változást megelőző árakról és a csomagok tartalmáról.

A Szolgáltató saját hatáskörében megteheti, hogy áremelkedés vagy csökkenés és akciók esetében saját hatáskörben szabadon megválasztott széles vagy szűk körben tájékoztatást nyújt.

2.10.3. Amennyiben egy Tagsági Csomag a weboldal rendeltetésszerű használatán kívül személyes szolgáltatásokat is tartalmaz, mint például, de nem kizárólag személyes, vagy online tanácsadást vagy tanfolyam/tréning/tanácsadás digitális tartalmát, akkor az adott szolgáltatás igénybevételének mindenkori feltételeiről a Szolgáltató köteles információt adni az adott tagsági csomagot megvásárló Felhasználónak ésszerű időn belül, mely ésszerű idő az az idő, mely lehetőséget nyújt a Felhasználónak, hogy az adott személyes szolgáltatást a tagsági csomag érvényességének időkeretén belül, vagy kívül igénybe vegye.

A tagsági csomag tartalmába foglalt extra, személyes szolgáltatás, vagy digitális tréning, tanfolyam feltételeiről szóló információt a Felhasználó is kérheti bármikor az info@miitt.hu címre küldött e-mailben, megjelölve a felhasználói fiókjának regisztrációs e-mail címét és a felhasználói fiókban megadott felhasználói nevét, valamint azt, hogy pontosan mely az általa vásárolt tagsági csomagban foglalt szolgáltatással kapcsolatban érdeklődik.

3. Programok, programhelyszínek feltöltése

3.1. A MIITT közösségépítő és szabadidős weboldalon a belépést követően a felül található menüsávban a programok, illetve a helyszínek menüpontra kattintva van lehetőség a feltöltött program helyszínek illetve a feltöltött programok között böngészni, magyarországi programokat létrehozni a programokhoz csatlakozni illetve az egyes programokra más tagokat meghívni, a meghívást elfogadni. A MIITT oldalon meghirdetett programokon kizárólag regisztrált, érvényes előfizetéssel rendelkező MIITT tagok, és ahol a szervező ezt külön jelzi, a tagok kiskorú gyermekei vehetnek részt. Különleges esetekben az oldal üzemeltetője, vagy Adminisztrátor saját hatáskörében eldöntheti, hogy előfizetéssel nem rendelkező vendégek részvételét engedélyezi-e egy adott programon. Ennek tényét mindig jelezni köteles a programleírásban. A Szolgáltató, ha engedélyt ad saját hatáskörében a szerződött Partner szolgáltatójának, az általa szervezett programokon előfizetéssel nem rendelkező résztvevők részvételére, a Partner ezen engedélynek tényét köteles a programleírásban megjeleníteni.

3.2. A MIITT weboldalon érvényes előfizetéssel rendelkező Felhasználónak meg van a lehetősége Magyarország területén megrendezésre kerülő programokat létrehozni, program helyszíneket feltölteni a közösségi szolgáltatásba. A programhelyszínek aktívvá, azaz a HELYSZÍNEK oldalon láthatóvá és a keresőben, valamint a program szervezésekor a lehetséges helyszínek listájába az adminisztrátor jóváhagyása után válnak.
Programok, rendezvények, rendezvényhelyszínek feltöltésére a "PROGRAMOK" oldalon az "ÚJ PROGRAM" gombra kattintva nyílik lehetőség.
Itt meg kell adni a program, a rendezvény nevét, a programhoz kapcsolódó képet, a program pontos helyszínét, a programhelyszín megnevezését, a program pontos időpontját és a program leírását. Itt bejelölendő a program típusa is, ami a programok közötti keresést segíti.
A felhasználónak megvan a lehetősége, hogy a meghatározza az általa szervezett program maximált létszámát, maximum 50 főig.

3.3. A programok, programhelyszínek feltöltése esetén a felhasználó köteles valós tartalmú programokat, programhelyszíneket, valós program adatokat feltölteni az oldalra, illetve köteles a programokhoz szorosan kapcsolódó, releváns információkat feltölteni, valamint az általa szervezett programokon köteles megjelenni a program leírásában jelzett kezdési időpontban.

3.4. A MIITT közösségépítő és szabadidős weboldalra kifejezetten tilos a következő jellegű programok feltöltése:

 • Nem valós adatokat tartalmazó programok (pl. az eseménynek a programszervezőben mentett időpontja nem egyezik meg a program szövegében jelzett időponttal)
 • Külföldi programok - ahol a résztvevők egy vagy több éjszakát külföldön töltenek, akár közlekedési eszközön utazás közben, akár külföldi szálláshelyen.
 • Olyan programok, amelyek a Miitt.hu közösségépítő és szabadidős weboldal üzleti érdekeit sértik, például konkurens társkereső és/vagy programszervező és/vagy közösségépítő tevékenységet végző társaságok, cégek, személyek saját programjai.
 • Pártprogramok, párt kampányokkal összefüggő programok, politikai rendezvények
 • Vallási rendezvények, különösen, valamely vallás nevében végzett térítő jellegű rendezvények
 • Termékbemutatók, termékeladásra, szolgáltatás értékesítésre irányuló rendezvények, kifejezetten reklám célzatú programok. Ide tartoznak egy adott szolgáltatás rendszeres igénybevételére felszólító és/vagy reklám jellegű programok. Különös tekintettel az olyan esetekre, amikor a programot meghirdető az adott szolgáltató alkalmazásában áll, vagy ő maga a szolgáltató és a program megvalósulásával munkáltatója, vagy ő maga vélhetően pénzt keres, anyagi előnyökhöz jut.
 • Másokra, más társadalmi csoportokra nézve sértő célú rendezvények, különösen, ami egy másik résztvevőt zavarhat kora, neme, szexuális irányultsága, származása, vallása, faji, nemzetiségi hovatartozása, beszélt nyelve, világnézeti meggyőződése miatt.
 • A Miitt Közösségen belül valamely csoportot, vagy személyeket bármely okból szándékosan, és/vagy szövegesen megjelölő módon kizáró eseményeket. (pl. felhasználó kora, neme, beszélt nyelve, származása...stb. alapján)
 • Minden olyan program, rendezvény, amit hatályos jogszabály tilt, vagy érvényes határozat van ellene, illetve minden olyan rendezvény, amelynek ismert programjában jogszabályok által tiltott tevékenységek, jelképek szerepelnek.

Ilyen programok feltöltése esetén az üzemeltető a programot törölheti, súlyos és/vagy visszatérő esetekben a tag hozzáférését haladéktalanul korlátozhatja, tagságát törölheti a befizetett tagdíj visszatérítése nélkül.

3.5.  A programok, programinformációk feltöltése esetén is tilos mások személyiségi, szerzői, iparjogvédelmi jogait sértő tartalmat elhelyezni az oldalon, mások személyes adatait elhelyezni az oldalon, mások vagy a weboldal üzemeltetőjének jó hírnevét, üzleti érdekeit, általános megítélését sértő tartalmat elhelyezni az oldalon és minden olyan tartalmat, amit hatályos törvény vagy jogszabály tilt.

3.6. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a honlap programok rovatában elhelyezett tartalmak, adatok, információk, képek tartalmáért a felhasználó felelősséggel tartozik, valamint az illegális tartalmú információk feltöltése hatósági eljárást vonhat maga után.
A PROGRAMOK rovatban a felhasználó által elhelyezett tartalmak vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag a tartalom feladóját, a tartalom elhelyezőjét terheli a felelősség. A Miitt.hu üzemeltetője kizárja felelősségét mindazon károkért és hátrányokért, amelyek a Miitt.hu oldalain a felhasználó által elhelyezett anyagokból származnak, beleértve a harmadik félnek okozott károkat is.

3.7. A programot feltöltő Felhasználó tudomásul veszi, hogy az általa feltöltött programot az Adminisztrátor kiemeltnek jelölheti, így az megjelenik a www.miitt.hu weboldal kezdőlapján, ahol annak leírását pontos kezdő időpont nélkül és a feltöltött profilja, valamint a résztvevők profilja nélkül nem regisztrált, valamint regisztrált, de még nem előfizető látogatók is láthatják. A programot feltöltő Felhasználó tudomásul veszi, hogy amennyiben személyes adatokat is megjelenít a program címében és/vagy leírásában pl. e-mail cím, telefonszám, azokat kiemelt programmá jelölés után nem regisztrált, valamint regisztrált, de még nem előfizető személyek is láthatják, valamint bármelyik tag elmentheti, és bármikor saját személyes döntése alapján felhasználhatja.

3.8. Az elmúlt programok lapjára az oldal Adminisztrátorai, a programot szervező Együttműködő Partner és az adott programon részt vett Felhasználók a programmal kapcsolatos fotókat tölthetnek fel. Az oldalra az Adminisztrátorok, Együttműködő Partnerek és a Felhasználók által szervezett programoknál a résztvevő Felhasználó által feltöltött fotókat a Miitt.hu a zárt, csak előfizetéses tagok számára elérhető, belső oldalán legalább 12 hónapig őrzi. Ezeken a képeken bármely a programon részt vett tag látható lehet. A Felhasználó és a fotó feltöltője tudomásul veszi, hogy ezeket a fotókat az oldal üzemeltetője és/vagy Adminisztrátora marketing célokra felhasználhatja, amennyiben a fotó a rajta szereplő Felhasználókat nem felismerhetően szerepelteti, vagy ha a fotón szereplő valamennyi felismerhető Felhasználó írásban engedélyt ad a fotó megjelenítésére. Valamint a Felhasználó tudomásul veszi, hogy tagságának törlésekor, ezek a fotók határozatlan ideig, de legalább 12 hónapig fent maradnak az oldalon. A Felhasználó kérheti azon fotók a törlését, melyeken szerepel, írásban, tételesen (1. program neve, 2. dátuma, 3. kép(ek) részletes leírása), és ebben az esetben a Miitt.hu üzemeltetője ezeket a képeket haladéktalanul eltávolítja. A Miitt.hu kizárólag a 3 paramétert (1. program neve, aminél a fotó szerepel, 2. esemény dátuma, 3. kép(ek) részletes leírása) tartalmazó tételes felsorolás esetén köteles a Felhasználót is megjelenítő fotókat eltávolítani. Bármely fotó eltávolítását csak olyan Felhasználó kérheti, aki szerepel az adott képen.

3.9. A programok felhasználók által történő feltöltésére és a részvételre vonatkozó itt leírt szabályok megsértése esetén a Szolgáltató jogosult a kérdéses program bejegyzés törlésére és egyben a fenti elveket megsértő Felhasználó hozzáférési jogát inaktiválhatja, illetve időlegesen vagy véglegesen törölheti a weboldal felhasználói közül pénzvisszafizetés nélkül.

4. Csatlakozás programokhoz

4.1. A MIITT közösségépítő és szabadidős weboldalon a belépést követően a felül található menüsávban a programok, illetve a helyszínek menüpontra kattintva van lehetőség a feltöltött program helyszínek illetve a feltöltött programok között böngészni, a programokhoz csatlakozni illetve az egyes programokra más tagokat meghívni, a meghívást elfogadni.

4.2. A MIITT közösségépítő és szabadidős weboldalon meghirdetett programokon kizárólag érvényes előfizetéssel rendelkező tagok vehetnek részt, vagy ha a szervező ezt külön jelzi, akkor ezeknek a tagoknak a kiskorú, 18 évet be nem töltött gyermekei, valamint egyes esetekben az oldal Üzemeltetője/Adminisztrátor joga az általa szervezett egyes eseményeken a programleírásban jelezve engedélyezni, hogy érvényes előfizetéssel rendelkező tagok egyedülálló, felnőtt (18. életévét betöltött) vendéget hozhatnak.

4.3. A megfelelő program kiválasztása után a program adatait tartalmazó oldal jobb felső sarkában található "CSATLAKOZOM" gombra kattintással lehet a programhoz csatlakozni, illetve ugyanitt csatlakozás után lehet más a MIITT weboldalra regisztrált aktív státuszú felhasználót meghívni a programra.
Ugyanitt lehetséges a programhoz, a program létrehozójához, a potenciális és már jelentkezett felhasználókhoz üzenetet intézni, azokat megválaszolni fórumszerűen.
A programokhoz való hozzászólások esetében az 5. pontban a fórum hozzászólásokra vonatkozó szabályok az irányadóak.

4.4. Az egyes programok, rendezvények esetében minden esetben a Felhasználó felelős a számára megfelelő program kiválasztásában, a pontos helyszín, az időpont, a részletes program, az esetleges felmerülő költségek, az egyéb feltételek megismerésében és a vonatkozó adatok valódiságának megállapításában.

4.5. A MIITT weboldal, a szolgáltató - bár mindent megtesz az oldalon található programok aktualitásáért, a programadatok részletes feltüntetéséért - kizárja mindennemű felelősségét a feltöltött programok adatainak valóságtartalmáért, pontosságáért, az időközbeni programváltozásokért, vagy a programok elmaradása, meghiúsulása miatt bekövetkező bármiféle kárért, jogkövetkezményért.

4.6. A MIITT weboldal felhasználói az oldalon található Szolgáltató, Adminisztrátor, és az előfizetéses társkereső tagok által szervezett programokon, rendezvényeken saját felelősségükre vesznek részt. Az egyes programokkal kapcsolatban felmerülő károkat, jogkövetkezményeket önállóan viselik, beleértve harmadik félnek okozott károkat is. A MIITT weboldal, a szolgáltató kizárja az egyes programokon, rendezvényeken történő eseményekkel kapcsolatos kártérítési igényeket.

4.7. A MIITT weboldalon szervezett programokon a megjelenés előfizetéshez kötött, és létszám korlátos. A felhasználó felhasználói fiókja és ezzel együtt tagsága felfüggesztésre és/vagy törlésre kerülhet (különösen ismétlődés esetén) amennyiben a felhasználó a mások átal szervezett programon betelt program esetén a szervező által meghatározott létszám korláton felül megjelenik - ezzel bármi módon kényelmetlen helyzetbe hozva a szervezőt és/vagy a többi résztvevőt, vagy a helyszínen az eseményt lebonyolító külsős partnerek, rendezvényszervezők munkáját.

4.8. A MIITT weboldal felhasználói az oldalon található szolgáltatást nyújtó, előfizető Partnerek által szervezett programokon, rendezvényeken saját felelősségükre vesznek részt. Az egyes programokkal kapcsolatban felmerülő károkat, jogkövetkezményeket önállóan viselik, beleértve harmadik félnek okozott károkat is. A MIITT weboldal, a szolgáltató kizárja az egyes programokon, rendezvényeken történő eseményekkel kapcsolatos kártérítési igényeket.

4.9. A MIITT weboldalon a weboldal Üzemeltetője (Admin, Berta, vagy egyéb néven az Üzemeltető által eljáró személy, vagy cég), vagy szerződött Üzleti Partnerei (Partnerek menüpontban elérhetők) által meghirdetett belépődíjas események belépője amennyiben ezt a program Szervezője a Program leírásában, vagy a Partner a saját szolgáltatói weboldalán másképpen nem jelzi, NEM átruházható és a belépő ára NEM visszatéríthető, NEM visszaigényelhető. Ez érvényes minden esetre, beleértve, de nem kizárólagosan a Résztvevő Felhasználó betegségét, vagy megjelenésének hatáskörén kívüli akadályoztatását, pl. forgalmi események, valamint időjárási viszonyokat. Kivételt képez ez alól, ha a Szervező az eseményt nem tartja meg. Amennyiben a Szervező az eseményt nem tartja meg, úgy a teljes belépőt 30 naptári napon belül köteles visszautalni a befizetőnek. Egyéb kártérítésre a Résztvevő az adott program elmaradása esetén nem jogosult.

5. Fórum használatának szabályai

5.1. A MIITT közösségépítő és szabadidős weboldalon a belépést követően a felül található menüsávban a "FÓRUM" menüpontra kattintva van lehetőség az oldal fórumrovataiban a hozzászólásokat böngészni, hozzászólni, és esetlegesen új altéma létrehozásával másik témában beszélgetést kezdeményezni.

5.2. A felhasználók a fórumban szabadon, az általuk a profilban megadott név alatt tudnak az egyes témákban hozzászólásokat tenni, a fórumban kizárólag olyan személyes információk kerülnek megjelenítésre, amelyeket a felhasználók önkéntesen adtak meg, amelyekhez önkéntesen járultak hozzá.

5.3. A felhasználó a fórum használatánál köteles a jelen ÁSZF-ben foglaltakat és a vonatkozó jogszabályi előírásokat maradéktalanul betartani.
A fórum használatánál kimondottan tiltott:

 • olyan tartalmat elhelyezni, amely mások személyiségi jogait, szerzői jogait, iparjogvédelmi jogait sértheti, vagy ilyen jellegű tartalom használatára a felhasználókat ösztönözni;
 • mások személyes adatait (cím, telefonszám, email cím, stb.) a fórum hozzászólásokban még az adattulajdonos beleegyezésével sem szabad elhelyezni;
 • hozzáférési kulcsokat, azonosításra vonatkozó adatokat, jelszavakat a fórumban közzétenni;
 • obszcén vagy pornográf anyagokat megjelentetni, szexuális szolgáltatást kínálni vagy bármilyen, a közerkölcsbe ütköző tartalmat megjeleníteni;
 • trágár kifejezéseket, sértő szavakat, másokban megbotránkozást, félelmet keltő kifejezéseket használni;
 • olyan megjegyzést tenni, amely másokra nézve sértő lehet (különösen, ami egy másik felhasználót zavarhatja kora, neme, származása, vallása, faji, nemzetiségi hovatartozása, világnézeti meggyőződése miatt), továbbá mások becsmérlésére, lejáratására alkalmas tartalmat elhelyezni, függetlenül attól, hogy az valós vagy sem, kiemelten a közszereplőkre vonatkozóan;
 • olyan termékeket ajánlani vagy eladásra, cserére felkínálni, amelyek forgalmazása bűncselekményt vagy szabálysértést valósít meg (pl. kábítószerek, pszichotrop anyagok), vagy amelyek forgalmazása engedélyköteles (pl. fegyverek, gyógyszerek, veszélyes tárgyak), továbbá forgalomba nem hozható termékek ajánlása (pl. üdülési csekk, engedélyezetlen élelmiszerek, stb.)
 • bármilyen jogsértő tartalom elhelyezése, jogellenes cselekmény vagy bűncselekmény elkövetésére felhívást közzétenni vagy erre utaló magatartást folytatni;
 • vállalkozások termékeit, szolgáltatásait, jó hírnevét becsmérelni, arra nézve sértő kijelentést tenni;
 • bármilyen kereskedelmi célú ajánlatot, haszonszerzésre irányuló gazdasági jellegű tevékenység reklámját közzétenni;
 • politikai vonatkozású és/vagy tartalmú kampányjellegű hozzászólást tenni, agitációs tevékenységet folytatni;
 • olyan tartalmat közzétenni, vagy olyan tartalomra hivatkozni, amely a Szolgáltató jó hírnevét, üzleti érdekeit, általános megítélését, így különösen szolgáltatásainak megítélését sértheti vagy veszélyezteti;
 • szándékosan akadályozni a weboldal, a fórum működését, hátráltatni a szolgáltatás elérését;
 • a Szolgáltató szolgáltatásait bojkottálni vagy arra felhívást intézni;
 • a Szolgáltató a fórum megjelenéseivel, a  moderálással kapcsolatos döntését felülbírálni és a törölt hozzászólásokat bármilyen módon újra elérhetővé tenni;
 • minden olyan tartalom elhelyezése, amelyet törvény vagy jogszabály tilt;

5.4. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a honlap fórum rovatában elhelyezett írások, hozzászólások, adatok, anyagok, információk tartalmáért a felhasználó felelősséggel tartozik, valamint az illegális tartalmú hozzászólások feladása hatósági eljárást vonhat maga után.
Az MIITT fórum oldalain elhelyezett tartalmak vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag a tartalom feladóját, a tartalom elhelyezőjét terheli a felelősség. Az miitt.hu üzemeltetője kizárja felelősségét mindazon károkért és hátrányokért, amelyek az miitt.hu oldalain elhelyezett anyagokból származnak, beleértve a harmadik félnek okozott károkat is.

5.5. Az itt leírt fórum szabályok megsértése esetén a Szolgáltató jogosult a kérdéses hozzászólások törlésére és egyben a fenti elveket megsértő Felhasználó hozzáférési jogát inaktiválhatja, illetve időlegesen vagy véglegesen törölheti a weboldal felhasználói közül az előfizetési díj visszafizetése nélkül.

6. Általános Kommunikációs Szabályok

6.1. A Miitt.hu weboldal minden felületén elvárt a kulturált, békés kommunikáció.

6.2. Nem megengedett olyan megnyilvánulás, ami bárkit bármilyen okból, szexuálisan, vagy bármely más módon határozottan támad, sért, fenyeget, megijeszt, zaklat - Ide tartoznak pl. a degradáló néven szólítás, súlyosan degradáló jelzőkkel illetés, bárki családtagjainak, barátainak ócsárlása, valamint bárminemű fenyegetés, ami egy másik Felhasználó lelki nyugalmának megzavarására irányul, arra alkalmas, vagy a felhasználó testi épségét fenyegeti. Zaklatásnak minősül, ha a felhasználó más felhasználót akár a miitt.hu weboldalon, akár azon kívül kéretlenül és jellemzően többször felkeresi, annak ellenére, hogy az így felkeresett fél szóban és/vagy írásban, és/vagy magatartásával ezt a felkeresést nehezményezi. Szintén ide tartozik minden olyan megnyilvánulás, ami más felhasználót az ÁSZF megsértésére buzdít, kér, kényszerít, ezzel kényelmetlen helyzetbe hozva a másik felhasználót, valamint ide tartoznak azok az esetek, amikor a Felhasználó bármilyen formában jelzi azt, hogy a fent említett fenyegető, és vagy nyugalmat megzavaró kommunikáció és/vagy egyéb tevékenység végzése a szándékában áll a jövőben akár más felhasználók adott viselkedésének feltételéhez kötve, akár anélkül.

6.3. Amennyiben a Felhasználó úgy érzi, hogy adott kommunikációval őt valaki határozottan támadja, sérti, fenyegeti, megijeszti, zaklatja, ezt az oldal üzemeltetőjének a kommunikáció formájának, helyének és időpontjának megjelölésével írásban az info@miitt.hu e-mail címen bejelentheti, amit a szolgáltató saját hatáskörében elbírál, és szükség esetén kivizsgál. A vizsgálat alapos gyanú esetén a bejelentés adatainak ismeretében kiterjedhet két fél közötti személyes levelezés ellenőrzésére is.

6.4. Az oldal bármely felületein nem megengedett a Miitt.hu oldal és Üzemeltetőjének hitelrontása és/vagy bármely olyan megnyilvánulás, amely a Miitt.hu oldallal és Üzemeltetőjével, Adminisztrátoraival, valamint Együttműködő Partnereivel szembeni bárminemű üzleti és/vagy erkölcsi károkozásra irányul.

6.5. A 6.2 és 6.4 pontokban jelzett nem megengedett kommunikáció azonnali, felhasználói fiók felfüggesztést, és akár pénz visszafizetés nélküli felhasználói fiók törlést von maga után.

6.6. A szolgáltató a 6.3 és 6.4 pontokban említett esetek kivételével semmilyen más esetben nem vizsgálja a személyes levelezések tartalmát.

6.7. Kizárt felhasználó nem csatlakozhat újra a Közösséghez, és nem használhatja egy későbbi időpontban a miitt.hu weboldal szolgáltatásait.

 (: Ha idáig elolvastad, máris bírjuk a búrádat! Tényleg! Tartsd be a szabályokat, és jól fogod érezni magad! :)

7. Adattovábbítás

7.1. Az ÁSZF elfogadásával együtt a felhasználó elfogadja, hogy a Miitt.hu Betéti Társaság, (székhelye: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 44. fszt. Ü-8.) által a felhasználó www.miitt.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

8. Sajtó és Fotó/Videó megjelenések, egyéb Felhaszáló által feltöltött írásos és képi tartalmak megjelenése

8.1. A Miitt.hu weboldalon esetenként a weboldal üzemeltetője által meghívott sajtó képviselői is regisztrálhatnak. Munkájuk kizárólag a weboldal működésének és a közösség tevékenységének megfigyelésére irányul. Személyes adatokat, beleértve a portré jellegű fotókat, az adat tulajdonosának, a Felhasználónak az egyértelmű engedélye nélkül semmilyen formában nem használhatnak fel. Kivétel ez alól a hatályos jogszabályokban nem személyes adatként kezelendő fotó - mint pl. "tömeg fotózás".

8.2. A Miitt.hu weboldalon szereplő, a Felhasználók, Partnerek, vagy Adminisztrátor által szervezett programokon előzetes bejelentés nélkül megjelenhetnek a sajtó meghívott munkatársai és az általuk, vagy az üzemeltető által meghívott fotós, videós. A felhasználó az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával tudomásul veszi, és engedélyezi, hogy az eseményeken készült hivatásos fotográfus, vagy az üzemeltető, üzemeltető együttműködő partnerei által készített fotókat, videókat a weboldal üzemeltetője szabadon felhasználhatja, különösen, de nem kizárólag az olyan esetekben, amikor a programon a Felhasználók ráutaló magatartásukkal (pl. pózolás a fotósnak) engedélyüket jelzik a nyilvános képek készítésére.

8.3.A Miitt weboldalon létrehozott programoknál a Résztvevők és a program Szervezője feltölthet fejenként és programonként maximum 10 fotót. Ezen fotográfiákat a Weboldal üzemeltetője ellenőrizheti, és bármikor eltávolíthatja, ha saját jogkörében úgy ítéli meg, hogy azok tartalma nem illeszkedik a Közösség szellemiségéhez. Ezeket a fotókat a Résztvevők, a Szervező és a Weboldal Üzemeltetője le tudja tölteni, és letöltheti. A fotót feltöltő Felhasználó a feltöltéssel a fotók szerzői jogáról lemond. Ezeket a képeket a weboldal üzemeltetője kizárólag a Miitt.hu Közösség népszerűsítésére szabadon felhasználhatja marketing tevékenységhez. Bármely a fotókon szereplő Felhasználó kérheti az adott, kérdéses fotó(k) eltávolítását írásban, a kép pontos leírásával és megjelenési helyének megnevezésével. A programokon résztvevő Felhasználó azzal, hogy a programon a fénykép készítésekor nem jelzi, hogy nem kíván a képeken rajta lenni, egyúttal beleegyezik ezen képek a program leírása alatti megjelenítésébe, valamint fent leírt használatába.

8.4. A Felhasználó bármikor kérheti azon fotók eltávolítását, melyeken egyértelműen felismerhető, akkor is, ha ezek megjelenésére korábban az ÁSZF elfogadásával engedélyt adott. A weboldal üzemeltetője ezen fotót, fotókat abban az esetben köteles eltávolítani, ha a Felhasználó megjelöli 1.) a fényképek/video megjelenésének pontos helyét, 2.) megadja a weboldal pontos és teljes címét, ahol a fotó látható, 3.) és beazonosításra alkalmas leírást ad az adott fotóról, vagy a weboldal pontos címének megadása mellett képernyőképet, egyéb jól látható kép formátumban küldött anyagot küld az érintett fotóról.

8.5. A Felhasználók a Profilod lap kitöltésekor saját belátásuk szerint válaszolhatnak a kitöltendő adtatok 3. pontjának legutolsó szakaszában a kérdésre, hogy miért csatlakoztak a közösséghez és/vagy a felhívásra, hogy osszanak meg egy jó tanácsot. Ezen szövegrészeket a megadott keresztnevük és koruk megjelölésével a weboldal üzemeltetője és vagy Adminisztrátora bármely külső felületen idézetként, vagy bármely más formátumú szövegként felhasználhatja. Erről a lehetőségről kitöltéskor a Felhasználó írásos információt is kap a Profilod lap felületén. A szóban forgó szöveg a felhasználó által bármikor módosítható, de a módosítás előtt bármely külső felületen megjelenített formáját a weboldal üzemeltetője és vagy Adminisztrátora nem köteles utólag módosítani. A weboldal üzemeltetője törekszik arra, hogy a Felhasználó a név és kor adatok párosításából ne legyen felismerhető (pl. nagyon egyedi keresztnév esetén a nevet az esetlegesen megadott gyakoribb becenévvel helyettesíti, vagy azt nem közli)

8.6. A Felhasználó a regisztráció és a tagság eléréshez szükséges Profil kitöltés során Profilfotót tölt fel és írásos jellemzést ad magáról. A felhasználó az ÁSZF elfogadásával tudomásul veszi, hogy a profil fotó, a feltöltött név és becenév, valamint az írásos jellemzés kb. első 3 mondata megjelenhet a www.miitt.hu/ weboldalon belépés előtt, nem regisztrált és/vagy aktív, érvényese előfizetéssel nem rendelkezők számára is. A felhasználó bármikor kérheti ezen személyes, profil adatok fent leírt ponton történő megjelenítésének megszűntetését írásban az info@miitt.hu címen. Ebben az esetben a weboldal üzemeltetője köteles ezen adatok fent leírt megjelenítését megszüntetni haladéktalanul, legfeljebb 36 órán belül. A publikus megjelenés megszűntetése nem érinti a belső, az érvényes előfizetéssel rendelkező Felhasználók által látható profil oldali megjelenítést. Előfizetéses Felhasználók elől ezen adatok nem elrejthetők. Amennyiben a Felhasználó ezen adatok törlését titkosítását kéri, ez együtt jár az érvényes tagságának megszűnésével mindaddig, míg a titkosítást kéri. Törlés után ezen adatok visszaállítása nem lehetséges.

9. Sztár program (Megbízhatóság Program)

A Miitt.hu weboldalon regisztrált és előfizetéssel rendelkező Felhasználók a programokra való jelentkezésének fel és leiratkozásának tényét és idejét a weboldal programja rögzíti, és azok az előfizetéssel rendelkező Felhasználók, akik jelentkezésük után rendszeresen, megbízhatóan meg is jelennek az eseményeken, a profil képükön egy csillag ikon jelölést kapnak. A sztár program részleteiről a csillag megszerzésének és esetleges elvesztésének tényéről a Felhasználók előfizetés után azonnal írásos tájékoztatót kapnak, és a weboldalon az előfizetéssel rendelkező Felhasználók által elérhető állandó menüpontban azt bármikor megtekinthetik, valamint ebben a menüpontban másodpercre pontosan követhetik a programokra regisztrálással és leiratkozással kapcsolatos tevékenységüket, valamint sztár státuszuk aktuális állapotát.

10. 100%-os elégedettségi garancia pénzvisszafizetéssel

10.1. A Miitt.hu weboldalon 2019. április 12. napon, vagy azután regisztrált és első előfizetéses tagsági periódussal rendelkező Felhasználó jogosult 100%-os pénzvisszafizetésre az alábbi feltételek együttes megléte mellett:

 • A Felhasználónak ez az első előfizetéses tagsági periódusa, azaz, nem volt korábban előfizetése, a visszatérítést az első előfizetéses tagsága alatt/után kéri, függetlenül attól, hogy ezen első alkalommal melyik előfizetési csomagot választja.

 • A Felhasználó az előfizetésének napjától számított 21 napon belül részt vesz legalább 2 eseményen, melyen a részvételét mindkét program Szervezője visszaigazolja, ami az adott eseménytől számított 5 napon történik. Ezt a visszaigazolást a weboldal rendszere automatikusan, online kéri és elvárja a Szervezőtől.

 • A fenti pontok teljesülése mellett a Felhaszáló az előfizetése kezdetének dátumától számított 30 naptári napon belül írásban jelzi a szolgáltató felé az elégedetlenségét az info@miitt.hu e-mail címen. A levélben a Felhasználó köteles pontosan feltüntetni a következő adatokat: A Felhasználó regisztrációs e-mail címe, a 2 program pontos neve, amin részt vett, és a két program pontos dátuma. A hiányos adatokkal elküldött bejelentést a Szolgáltató nem köteles figyelembe venni.

A fenti pontok teljesülése mellett a Felhasználónak nem szükséges indokolnia a nemtetszését.

10.2. A Felhasználónak nem áll jogában érvényesíteni a pénzvisszafizetési garanciát, amennyiben az érvényesítés folyamata nem felel meg a fenti feltételeknek, valamint akkor, ha a Felhasználó az első, vagy bármelyik további eseményen való részvétele után újra előfizet, amivel tevékenyen is elégedettségét fejezi ki, és egyértelmű szándékát fejezi ki, hogy továbbra is használja a Miitt.hu weboldal és közösség szolgáltatásait.

10.3. Amennyiben a 10.1. pontban jelzett mindhárom feltétel teljesül, a 10.1. pontban jelzett írásos bejelentés után a Szolgáltató 15 napon belül köteles a Felhasználó által a Felhasználói tagsági csomag tagdíjaként befizetett teljes összeget a Felhasználónak banki utalással visszafizetni, arra a számla számra, amelyről a befizetés a Felhasználó által választható bankkártyás fizetéssel, vagy banki átutalással érkezett. Készpénzes, vagy a bankszámlára a Szolgáltató Pénzügyi partnere általi automatikus bankszámlára történő online utalástól eltérő bármely más formájú és forrású visszafizetésre, és a befizetés forrás számlájától eltérő számlára való fizetésre a Szolgáltató nem kötelezhető.

10.4. Amennyiben a Felhasználó él a 100%-os pénzvisszafizetési garancia jogával, azzal lemond a szolgáltatás további és későbbi igénybevételéről, melyet a Szolgáltató minden egyéb indoklás nélkül megtagadhat.

10.5. Amennyiben a Felhasználó él a 100%-os pénzvisszafizetési garanciával, és még van érvényben lévő előfizetése, a visszafizetéssel egyidőben a Felhasználó tagságát és a weboldal előfizetéses és  regisztrációval rendelkező tagok számára kialakított felületeihez való hozzáférését a Szolgáltató haladéktalanul megszűnteti. A tagság érvényességének megszűntetésétől a Felhasználó nem fér hozzá a Felhasználói profiljához és belső levelezéséhez, melynek adattartalmát a Szolgáltató nem köteles a Felhasználó rendelkezésére bocsájtani, azokat a hatályos Adatvédelmi Törvény szabályai szerint tárolja, titkosítja, törli.

11. Egyebek

11.1. A Miitt.hu weboldalon történő böngészés feltételezi a látogató részéről az internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

11.2. A szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Miitt.hu weboldalhoz csatlakozás, vagy a weboldal meglátogatása okán az internethez való csatlakozás miatt következett be. A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépét az Internet használata közbeni esetleges adathalász, vírus és egyéb támadásoktól.

11.3. A Miitten kialakult párok tagsági idejének egyenlő elosztása: A Miitt közösségben összejött, és ennek tényét a Profilod lapon bejelölt pároknak lehetősége van a kettejük összes tagsági idejének egyenlő arányú elosztására. A célja, hogy a pár tagjainak előfizetése egyenlő ideig tartson, együtt, párként használhassák a szolgáltatásokat. Erre egy pár egyszer jogosult, függetlenül attól, hogy később együtt, vagy külön újabb előfizetéssel meghosszabbítják-e a tagságukat.

12. Különleges Szerződési Feltételek – Természeti Katasztrófa, Járványhelyzet, Egyéb Különleges helyzet, VIS MAIOR esetén

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy egyes, a Szolgáltató hatáskörén kívül eső, lent felsorolt, különleges helyzetekben, amikor a Weboldal szolgáltatásai tartósan, vagy átmeneti ideig nem, vagy csak korlátozottan elérhetők, és a Közösség/Weboldal ezen okok miatt nem tud a korábban megszokott színvonalon és/vagy megszokott aktivitással működni a Szolgáltató nem köteles ezt az időszakot tagsági idő, vagy pénzvisszafizetés formájában megtéríteni. Ezek a különleges helyzetek a következők:

 • Természeti katasztrófa következtében kialakuló különleges helyzetben
 • Háború esetén
 • Bármely okból gyülekezést, csoportosulást, vagy bámely más címszó alatt emberek online, és/vagy offline találkozását korlátozó, tiltó rendeletek hatálya alatt (például, de nem kizárólag járványügyi korlátozások alatt)
 • Bármely okból gyülekezést, csoportosulást, emberek online, és/vagy offline találkozását korlátozó állapot alatt. (Ilyen korlátozó állapotok lehetnek például, de nem kizárólag: tartósan fennálló szélsőséges időjárási körülmények, terrorcselekmények)
 • Internethálózat országos, vagy területi elérhetőségének korlátozása/korlátozottsága idején
 • A weboldal használatához szükséges infrastruktúra tartós, vagy átmeneti összeomlása idején (Pl. elektromos hálózat működési kiesése, távközlési szolgáltatók szükséges szolgáltatásának szünetelése)

A Szolgáltató saját hatáskörében, lehetőségeihez mérten dönthet úgy, hogy az adott időszak szolgáltatási kiesését, vagy a szolgáltatás megszokottól való eltérését a kiesés és/vagy eltérés idejének egészére vagy részére vonatkozóan tagság szüneteltetésének lehetőségével, vagy más, nem pénzben kifejezett módon kompenzálja, de erre nem kötelezhető.

Utoljára frissítve: 2024. február 9.

Ez abszolút rendben, regisztrálok