A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2024.03.11 ● Programok

Szingli hosszú hétvégék - Nincs baj, ha a barátok nem érnek rá!

Szerző: Pirchala Berta

Szingliként te is jársz úgy néha, hogy beköszönt egy hosszú hétvége, és nem igazán tudod, hogyan töltsd el tartalmasan a szabadidődet, miközben a párkapcsolatban élő barátok mind családi programokat szerveztek, az egyedülálló haverok is elutaztak valahová, és látszólag csak magadra számíthatsz?

Itt a TAVASZ, de nem ér rá senki veled lenni a hétvégén? Mit tehetsz, ha szingliként egyedül kell programozni?

Segítek!

Ha már egy ideje egyedülálló vagy, vagy ha épp most lettél az, de már szembesültél legalább egyszer egy hosszú hétvégével, akkor tudod, hogy egyedülállóként ez a szabadság nem csak öröm és jól megérdemelt pihenő, de gyakran egy megoldandó probléma is. A barátok ilyenkor elutaznak, vagy családi programokat szerveznek, a vidékről származó haverok is hazalátogatnak, és úgy tűnik, mintha mindenkinek lenne programja, csak neked nem.

Nem vagy egyedül! A városban több ezer szingli van ezzel így, és van megoldás!

 

MI AZ AMIT EGYEDÜL IS CSINÁLHATSZ?

  • Pihend ki magad! Fogadjunk, te sem alszol eleget! Most aztán szunyókálhatsz délután is, akár mind a négy napon.
  • Most egy otthoni, pizzarendelős, lelkiismeret furdalás nélküli filmmaraton is belefér az idődbe, és végre van idő elővenni azokat a könyveket és cikkeket, podcastokat, amik hétközben nem férnek bele a napirendedbe.
  • Lassulj le, és gondolkodj! - Mire vágysz, mik a céljaid az elkövetkező időszakban, és hogyan fogod elérni? A 3 napos pihenő remek alkalom arra, hogy tisztába kerülj azzal, hogy hova tartasz az életben, és átgondold, hogy mi az, ami segít neked, és mi az, amit másképp kell csinálnod ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Így a majdnem-karantén után, biztosan vannak rendszerezésre váró gondolatok és felismerések.
  • Sétálj cél nélkül! Ülj ki a belvárosban egy kávézóba, és nézd az embereket! Egyszerre szórakoztató és pihentető időtöltés. Haladó szint, ha közben nem veszed elő a mobilod! Színezheted a kísérletet azzal, hogy minél több emberrel felveszed a szemkontaktust. Ki tudja, mi sül ki belőle...
  • Tervezd meg a következő évi nyaralásod, hogy hova mész, amikor lesz erre módod. A ilyen örömteli tervezgetés jót tesz a hangulatodnak. (Erről itt olvashatsz többet: Instant hangulatjavítók)
  • Hívd fel az esetleg indokolatlanul elhanyagolt családtagokat, barátokat! Hátha mégis ráér valaki egy személyes beszélgetésre!
  • Tarthatsz telefon és internet mentes böjtöt is. Csak az elején furcsa, de ha belejössz, felszabadító érzés tud lenni. Érdekes kísérlet - vajon, meddig bírod?
  • Rakj rendet magad körül, selejtezz, szabadulj meg a felesleges lomoktól! A fizikai környezet rendezése hatással van a lélek rendjére is.

Ez csak néhány tipp, hátha találsz köztük olyat, amit szívesen kipróbálnál, vagy akár további ötleteket adhatnak.

MIT TEHETSZ, HA INKÁBB TÁRSASÁGBA MENNÉL?

Ha nem sok olyan esemény van, ahova egyedül is szívesen elmész, és nem akarod a társkereső appokat bigyózni egész hétvégén, van egy több száz fős Szingli közösség, kb. 34-54 évesek, akik hetente több programon is összejönnek, hogy jól szórakozzanak és közben ismerkedjenek. A Miitt.hu közösségben minden hétvégén (és sok hétköznapon is) színes programok várnak, amiket a közösség tagjai együtt szerveznek. Nincs más dolgod, mint csatlakozni, és azonnal rendelkezésedre áll egy aktív, baráti közösség és hetente több különböző izgalmas program.

A hosszú hétvégékre is készül a Csapat. Naponta, folyamatosan kerülnek fel a listába az új, közös programok. Számos esemény azonnal teltházas, de a program napja előtti 1-2 napban mindegyiken szabadul fel hely. Csapj le rá!

A Miitt Közösség ilyen programokat szervezett az elkövetkezendő időszakra:

100+ fős táncos Bulik - kirándulások - városi vezetett kultur séták - koncertek - billiárdozás - kareoke - gyógyfürdőzés - sörözés - önismereti túrák...

Naponta kerülnek fel új programok a listába! Buli, sport, kirándulás, gasztronómia, kultúra... és adott a társaság is. Mi kell még?!

SŐT, ha van olyan program, ahova szeretnél elmenni, de nincs kivel, akkor tagként te is ajánlhatsz/szervezhetsz programot, és ha többeket is érdekel a téma, gyorsan összegyűlik rá egy klassz csapat.

Regisztrálj INGYEN, és nézd meg a teljes programlistát! Ha tetszik, csatlakozz Te is mielőbb a legaktívabb OFFLINE, szingli közösségéhez! 

Töltsd a hosszú hétvégét is társaságban, tartalmas programokon! Az, hogy közben még ismerkedhetsz is, már BÓNUSZ!

CSATLAKOZZ a Miitt.hu Csapathoz!

Kattints ide most:

Tudtad, hogy az első tagsági csomagodra 100%-os elégedettségi garanciát nyújt a csapat teljes pénzvisszafizetéssel? Vágj bele! Mit veszíthetsz?!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu