A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2019.08.10 ● Programok

Mit csináljak a hosszú hétvégén, ha a barátaim elutaztak?

Szerző: Pirchala Berta

Te is jársz úgy néha, hogy beköszönt egy hosszú hétvége, és fogalmad sincs hogyan töltsd el tartalmasan a szabadidődet úgy, hogy szingliként látszólag csak magadra számíthatsz, mert a családos barátok mind elfoglaltak, és az egyedülálló haverok is elutaztak valahová?

Tele a nyár jó programokkal. Mit tehetsz, ha itt ragadtál a városban szingliként egyedül?

Segítek!

Ha már egy ideje egyedülálló vagy, vagy ha épp most lettél az, de már szembesültél legalább egyszer egy hosszú hétvégével, akkor tudod, hogy egyedülállóként ez a szabadság nem csak öröm és jól megérdemelt pihenő, de gyakran egy megoldandó probléma is. A barátok ilyenkor elutaznak, vagy családi programokat szerveznek. A vidékről származó haverok is hazalátogatnak, és úgy tűnik, mintha mindenkinek lenne programja, csak neked nem.

Nem vagy egyedül! A városban több ezer szingli van ezzel így, és van megoldás!

MI AZ AMIT EGYEDÜL IS CSINÁLHATSZ?

  • Pihend ki magad! Fogadjunk, te sem alszol eleget hét közben! Most aztán szunyókálhatsz délután is
  • Most egy otthoni pizzarendelős, lelkiismeret furdalás nélküli filmmaraton is belefér az idődbe, és végre van idő elolvasni azokat a könyveket és cikkeket, amik hétközben nem fértek bele a napirendedbe.
  • Gondolkodj! - Mire vágysz, mik a céljaid az elkövetkező időszakban, és hogyan fogod elérni? A hosszabb pihenő remek alkalom arra, hogy tisztába jöjj azzal, hogy hova tartasz az életben, és átgondold, hogy mi az ami segít neked, és mi az, amit másképp kell csinálnod ahhoz, hogy elérd a céljaidat.
  • Sétálj, ülj ki a belvárosban egy kávézó ablakába, és nézd az embereket! Egyszerre szórakoztató és pihentető időtöltés.
  • Tervezd meg a következő nyaralásod, nézz utána a Neten, hova mennél szívesen. A ilyen örömteli tervezgetés jót tesz a hangulatodnak. (Erről itt olvashatsz többet: Instant hangulatjavítók)
  • Hívd fel a mostanában indokolatlanul elhanyagolt családtagokat, barátokat! Hátha mégis ráér valaki egy klassz beszélgetésre, de ha nem, akkor is örömet okozhatsz vele.
  • Tarthatsz telefon és internet mentes böjtöt is. Csak az elején furcsa, de ha belejössz, felszabadító érzés tud lenni. Érdekes kísérlet - vajon, meddig bírod?

MIT TEHETSZ, HA INKÁBB TÁRSASÁGBA MENNÉL?

Van egy klassz, több száz fős Budapest és környéki közösség, kb. 28-48 évesek, akik hetente több programon is összejönnek, hogy jól szórakozzanak és közben ismerkedjenek. A Miitt.hu közösségben minden hétvégén színes programok várnak, amiket a közösség tagjai együtt szerveznek. Nincs más dolgod, mint csatlakozni a közösséghez, és azonnal rendelkezésedre áll egy aktív, baráti közösség és hetente több különböző izgalmas program.

A hosszú hétvégékre is készül a Csapat. Naponta, folyamatosan kerülnek fel a listába az új, közös programok. 

A Miitt Közösség ilyen programokat szervezett az elkövetkezendő időszakra:

Túrák minden héten - Városi séták - 100+ fős táncos Buli - Mozi - Házibuli - Koncertek - Előadások és beszélgetések szakemberek és terapeuták vezetésével - Társasozás - vízi sportok - Kötetlen, szabadtéri Piknik...

Naponta kerülnek fel új programok a listába! Buli, sport, kirándulás, gasztronómia, kultúra... Mi kell még?!

SŐT, ha van olyan program, ahova szeretnél elmenni, de épp nincs hozzá társaságod, akkor tagként te is ajánlhatsz, szervezhetsz programot! Felteheted az eseménylistába, és ha többeket is érdekel, azonnal összegyűlik rá egy klassz csapat.

A Miitt Közösségben bármelyik napra van programod és hozzá társaságod.

Regisztrálj INGYEN, és nézd meg a teljes programlistát! Ha tetszik, csatlakozz Te is mielőbb Budapest legaktívabb offline közösségéhez! 

Töltsd a hosszú hétvégét is társaságban, tartalmas programokon! Az, hogy közben még ismerkedhetsz is, már BÓNUSZ!

CSATLAKOZZ a Miitt.hu Csapathoz!

Kattints ide most:

Tudtad, hogy az első tagsági csomagodra 100%-os elégedettségi garanciát nyújt a csapat teljes pénzvisszafizetéssel? Vágj bele! Mit veszíthetsz?!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu