A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2018.12.11 ● Társkeresésről

Társkeresés természetesen? Van megoldás!

Szerző: Pirchala Berta

Ha hosszú ideje nem találod a társad, annak lehet, hogy egészen egyszerű oka van, az, hogy nincs hozzáférésed egy kiterjedt és aktív ismeretségi körhöz, ahol sok az egyedülálló, és ahol könnyedén ismerkedhetsz. Ez nem egyedi probléma, számos társkereső küzd vele. Viszont kevesen tesznek ellene, pedig van megoldás.

Lehet, hogy:

  • Nem rég költöztél a városba és még nem ismersz senkit.
  • A barátaid, ismerőseid nagy része párkapcsolatban él.
  • Aki mégsem, az is nagyon elfoglalt.
  • Olyan sokat dolgozol, hogy azon kívül már csak egy kicsi sport és az alvás fért bele az életedbe hosszú ideje.
  • A munkád nem olyan jellegű, ami sok új, aktív ismeretséget biztosítana.
  • A korábbi kapcsolatod miatt eltávolodtál a barátaidtól, akiken keresztül új emberekkel találkozhatnál.
  • Most költöztél haza külföldről.

Akármi is az oka annak, hogy hiányzik a találkozások lehetősége, VAN MEGOLDÁS, a KÖZÖSSÉG, ami folyamatosan biztosítja a TERMÉSZETES és SZEMÉLYES találkozásokat. Már csak a megfelelő közösséget kell megtalálnod.

Számos kis és nagyobb közösség formálódik közös érdeklődés köré, mint például a sport, természetjárás, kirándulás, stb, vagy akár vallási felekezet. Ezeket a csoportokat a közösségi oldalakon is megtalálod. Ha Facebookon keresel közösséget, arra ügyelj, hogy ne ragadj le olyannál, aminek a tagjai nem találkoznak rendszeresen, hiszen pont az a cél, hogy ne otthon ülj egy képernyő, vagy kijelző előtt, hanem személyesen találkozz minél többször, minél több emberrel!

A legegyszerűbb, ha már eleve olyan társkereső közösséget keresel, amelyik kifejezetten azért alakult, hogy a tagjai minél többször találkozhassanak, és közben megtalálhassák a társukat. Ilyen a Miitt.hu szabadidős közösség, ahol egyszerre adott az egyedülálló társaság és a tagok érdeklődésének megfelelő, igényes programok.

ezzz

Mivel az események nagy részét a tagok szervezik, a programok hangulata is baráti, kötetlen és végtelenül természetes. Ezeken a programokon nyoma sincs a hagyományos társkereső események mesterségességének, vagy az online társkeresők személytelenségének. Ezért a Miitt Közösség 100%-os elégedettségi garanciát vállal pénzvisszafizetéssel a Próbahónap tagságra arra az esetre, ha mégsem azt találnád a Közösségben, amire számítottál. (részletekről tájékozódhatsz a Miitt.hu weboldalán)

Nem véletlenül lett a Miitt.hu Budapest és környékének legaktívabb OFFLINE közössége! Eddig ilyen programokon ismerkedtek a Miitt tagok:

Havonta Lazítós Szerda és Páratlan Péntek Buli - a város legkötetlenebb szingli találkozói, színházi előadások havonta többször, kirándulások, tánctanulás, szombat esti sörözések, tematikus galéria látogatások, vacsorák, borkóstolók, fagyi kóstoló sorozat, könnyű és komolyzenei koncertek, biliárdozás, darts, biciklitúra, jóga, strandolás, bowlingozás, tollasozás, improvizációs színház, kareoke, pszichológia előadások társkeresés témában, coaching, meseterápia, filmklub, , fesztiválok, piknikek, szülinapi bulik, barlangászás, ping-pong, állatkert látogatás, sárkányhajózás, társasjátékozás, hekkezés a Rómain, kalandpark, zártkörű filmvetítés és filmklub, hajókirándulás, túrázás, kirándulások, korizás, Farsangi Buli…

2019-ben újdonságok: Itália a gasztronómia szemszögéből-kóstoló, városi séták Budapesten, beszélgetős közös reggeli sorozat, egy-egy ország tipikus ételeivel... folyamatosan talál ki a közösség új, izgalmas programokat

Tavasztól őszig sok szabadtéri program is vár, és télen sem ülünk othon. Jó időben minden héten elindul egy vidám csapat kirándulni. Van olyan hétvége, amikor 4-6 különböző eseményből is lehet válogatni. Minden hónapban szervez a Csapat legalább egy 100+ fős Bulit, ahol már egy alkalommal, egyszerre sok új embert ismerhetsz meg, kötetlen hangulatban. Minden eseménynél láthatod előre, hogy kik lesznek ott, így könnyen választhatsz olyan programot, ami érdekel is, és ahova azok mennek, akik szimpatikusak neked.

Szeretnél te is egy csapásra egy nagy és nyitott közösség része lenni? KATTINTS, és érezd jól magad!

kattints a budapesti társkereső programok és társkereső közösség eléréséhez

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu