A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2018.11.21 ● Tippek

Tuti módszer, hogy intelligens emberekkel találkozhass

Szerző: Pirchala Berta

A világ dolgai iránt nyitott, művelt egyedülállóként biztosan szembesültél már a kérdéssel, hogy hogyan és hol ismerhetnél meg hozzád hasonló partnert, akivel lehet beszélgetni is, akivel élvezetes megosztani művészeti élményeket, és megvitatni tudományos eredményeket, vagy a világ aktuális történéseit.

A diploma ma már nem az egyetlen, vagy akár hiteles mérője az intelligenciának. Az, hogy valaki valamikor eljárt az iskolába, és passzívan befogadta ott átadott ismereteket, felnőttként már nem sokat számít. Sokkal lényegesebb, hogy a hétköznapokban mennyi energiát fektet a világ megismerésére, művészeti élmények befogadására, aktuális kutatási eredmények követésére, az agya frissen tartására.

Természetes igény, hogy a párodban szellemi partnerre lelj, de ahhoz, hogy találkozhass ilyen emberrel egyrészt neked is tevékenyen ápolnod kell a szellemi értékedet, másrészt ott kell lenned, ahol a többiek is ezt teszik.

Jó hír, hogy ez sokkal könnyebb, mint gondolnád.

Képzőművészet rajongókkal leginkább a galériákban, kiállításokon találkozhatsz, komolyzenerajongókkal koncerteken, irodalomkedvelőkkel könyvvásárokban és dedikálásokon. Ma már az önismeret, szociológia, történelem és a jövőkutatás is rendszeresen porondon van nyilvános előadásokon.

miitt.hu társkereső diplomás vagy csak szimplán okos felnőtteknek

Aki veszi a fáradságot, hogy elmenjen ilyen rendezvényekre, az valószínűleg, nem csak mondja, hogy érdekli a téma, hanem valóban érdeklődik az adott kulturális terület iránt.

A HOL kérdése így, kis átgondolással megoldódik.

Már csak azt kell kitalálni, hogy HOGYAN szűrheted ki, hogy a programot látogatók közül ki az, aki egyedülálló, és kész is ismerkedni.

Erre megoldás a Miitt.hu Közösség, ahol több száz egyedülálló hetente többször is találkozik, egészen különböző eseményeken, ahol a szórakoztató és sport programok mellett kiemelt szerepet kap a kultúra.

Tematikus beszélgetések vallásról, társadalomról, társkeresésről - Úti beszámolók - Színház - Koncertek - Élményfotózás kezdőknek és haladóknak - Mese terápia terapeuta vezetésével - Hétköznapi pszichológia - Városlátogatások, séták - gasztro programok...

Hetente hirdetnek meg új programokat a közösség tagjai.

intelligens társkereső
Egy-egy ilyen eseményen az lesz ott, aki valóban nyitott az adott témára és az ismerkedésre egyaránt. Szabadon kiválaszthatod, az érdeklődésednek leginkább megfelelő programot, így a kötetlen személyes találkozásokon olyan környezetben ismerkedhetsz, ami érdekel, amiben otthon érzed magad, és ahol olyanokkal találkozhatsz, akik hozzád hasonlóan érdeklődők.

Megvan a HOL és  a HOGYAN. Innen már csak néhány lépés, és te is élvezheted a Közösség előnyeit.

Regisztrálj, és légy része egy aktív és kultúrabarát közösségnek!

Kattints a képre, csatlakozz most, és minél előbb érezd magad jól hozzád illő társaságban:

kattints a társkereső programok és közösség eléréséhez

miitt.hu társkeresés intelligens társkeresőknek

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu