Bejelentkezés

Bejelentkezés Facebook fiókkal
Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
Mégse

Regisztráció

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse

Miitt

Ma 2019. május 23, csütörtök
Dezső névnap van.
Miért Neked való?

Hogyan működik

A Miitt egy közösségi társkereső, ahol közösen szervezett programokon találkozunk kötetlen hangulatban. Itt nem csak társat, de új társaságot is találsz

MIT TALÁLOK ODABENT?

 • A Miitt.hu egy zárt oldal, a tagok információi csak a közösségen belül, csak a tagok számára elérhetők.
 • Tagként saját bemutatkozó oldalad lesz, és láthatod minden tag bemutatkozó oldalát. Látszik a profil oldalon, ki hány és milyen programon vett részt, vagy milyeneket szervezett, így jobb képet kapsz a többiek érdeklődéséről, aktivitásáról.
 • Hozzáférsz a rendszeresen frissített, teljes programlistához – amiből korlátlanul válogathatsz. Ha megtetszik egy esemény, egyetlen kattintással tudsz rá jelentkezni. Tagként jelentkezhetsz bármelyik eseményünkre szervezési díj nélkül.
 • Használhatod az oldal online programszervező eszközét - amivel azonnal belevetheted magad a társasági életbe. Csatlakozhatsz a programokhoz, jelentkezhetsz mások meghívására, vagy pár kattintással saját programot is szervezhetsz, bármelyik napra, a helyszín listánkból válogatva, vagy akár új helyszínt ajánlva.
 • Rendelkezésedre áll az oldal összetett kereső funkciója – hogy lásd, kik azok, akikkel szívesen vennél részt programokon és válogathass a programok közt, amire ők is mennek.
 • Rendelkezésedre áll a belső levelezőrendszer – hogy felvehesd és tarthasd a kapcsolatot azokkal, akiket a programokon érdekesnek találtál.
 • Beszélgethetsz, információt cserélhetsz bármilyen témában az oldal Fórumain - elolvashatod a közösség bejelentéseit és magad is hozzátehetsz. Segítséget kérhetsz és adhatsz az élet szinte bármely területén – így aktívan jelen lehetsz a közösség életében és élvezheted annak támogatását.

Ezek az elemek mind azt segítik, hogy mielőbb személyes kapcsolatba kerülhess minél több emberrel életszerű helyzetekben és valódi témák kapcsán.

PONTOSAN MI TÖRTÉNIK, AMIKOR CSATLAKOZOM?

 1. Regisztráció – keresztnév és e-mail cím megadásával. Regisztráció után láthatod a teljes programlistát és azoknak a tagoknak a nevét és fotóját, akik beleegyeztek a nyilvános fotó megjelenítésbe.
 2. Előfizetés – választhatsz a neked megfelelő előfizetési csomagok közül. Nálunk nincs ingyenes csomag - ez kívül tartja a trollokat.
 3. Profil oldal kitöltése – Ahhoz, hogy az oldalt használni tudd, ki kell töltened a profil lapodat és fel kell töltened legalább egy profil fotót, amin te vagy, és jól látszol. 
 4. A profilfotód átesik egy jóváhagyáson – ez a te védelmedet szolgálja, hogy kiszűrhessük azokat, akik esetleg más arcával szeretnének regisztrálni. A jóváhagyásról azonnal kapsz értesítést az e-mail címedre.
 5. Ezután használni tudod a Miitt.hu összes szolgáltatását, ami a választott előfizetési csomagodban szerepel.

MITŐL MŰKÖDIK JOBBAN, MINT A HAGYOMÁNYOS TÁRSKERESŐK?

 • A Miitt.hu az alapvető okot, szünteti meg, a megfelelő társaság hiányát, ami miatt nehéz volt a társtalálás eddig.
 • A Miitt egy közösség. Egy nagy baráti társaság, akikhez folyamatosan csapódnak új ismerősök.
 • Nincs többé kínos feszengés a randin és sok elpazarolt idő, csak kötetlen szórakozás társaságban, érdekes emberekkel.
 • A programokon élőben jobban megismerhető egy ember személyisége, kisugárzása.
 • Mielőtt jelentkezel egy programra, mindig láthatod előre, hogy kik lesznek ott.
 • Nem kell az első találkozáskor, azonnal eldönteni, hogy valakivel kettesben is randiznál vagy nem. Lehetőség nyílik természetes helyzetben, több alkalommal is találkozni.
 • Mindenkinek van profil fotója. Mi itt nyílt kártyákkal játszunk, arccal és őszintén. A közösség biztonságot nyújt. Természeténél fogva nem hagy teret visszaéléseknek.
 • Aki az igényesebb, fizetős szolgáltatást keresi, az valószínűleg komolyan gondolja a társkeresést.
 • A tagok bemutatkozó oldalát úgy alakítottuk ki, hogy az támogassa a személyes kapcsolat létrejöttét. Olyan kérdéseket teszünk fel neked, amik apropót adnak a többieknek, hogy megszólítsanak és neked is segítenek, hogy bárkivel könnyen beszélgetést kezdeményezhess.
 • A te kezedben az irányítás. Te döntöd el a helyszínen, hogy meddig maradsz és hogy a rendezvény után kivel, és milyen formában tartod a kapcsolatot. Ha pedig te szervezel programot, azt teljesen a saját ízlésednek és időbeosztásodnak megfelelően alakíthatod, így megteremtheted a számodra ideális környezetet az ismerkedéshez. – Akkor van programod, amikor Te ráérsz, és olyan, amilyen Neked tetszik.
 • Nálunk fontos a személyesség. A programokon találkozhatsz és beszélgethetsz az adminisztrátorokkal is, a kérdéseidet személyesen is felteheted nekik, és ők meghallgatják a véleményedet.

Bármikor kedved van hozzá, mindig van programod és társaságod.

Bár a közösség tagjainak elsődleges célja társat találni, a Miitt.hu-n a folyamat természetes velejárója, hogy új barátokra is lelsz közben, és olyan értékes kapcsolatokkal gazdagodsz, melyek segítenek az élet egyéb területein is.

Ez egy olyan kaland, amin csak nyerhetsz!

 

Csatlakozz Te is