A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2020.01.03 ● Programok

8 ismerkedős program, amitől beindul a kémia!

Szerző: Pirchala Berta

Az első találkozáskor a társkeresők a legcsinosabb, legrendezettebb formájukat szeretnék hozni, pedig a lámpalázat valójában egy rendhagyó helyszín, izgalmas, akár izzasztó program töri meg igazán. Íme, 8 emlékezetes közös élmény, melyek során felszabaduló érzelmek, adrenalinfröccs, és élvezetes együttműködés várt ránk.

Egy 1974-es kutatás szerint, melyet a következő 20 évben számos hasonló vizsgálat követett, félelem, izgalom vagy fizikai terhelés hatására a szervezetben a testi vonzalomhoz hasonló kémiai anyagok szabadulnak fel. Ezért egy rendhagyó első találkozás, vagy izgalmas randi hatalmas érzelmi előnyhöz juttathatja a randizókat. A Miitt.hu Közösségben mi is tapasztaljuk, hogy a vagány programok hatására könnyebben és gyakrabban alakul ki egymás iránti erős szimpátia a résztvevőkben. Az alábbi programjainkon garantált volt a bizsergés:

1. Falmászás

Fizikai próbatétel, ahol a párok egymást biztosítják. „Lehet, hogy útközben lepattogzik a körömlakk, de megéri, ha a végén kellemesen bizsergő érzéssel közösen érünk fel a csúcsra.”

 Fotó: miitt.hu

2. Sárkányhajózás

Összekovácsol az együttműködés egy közös célért, ami egy jó párkapcsolatnak is alapja. „Kiderül, ki az, aki bíztatásra szorul, és ki az, akitől egy kis bíztatásra lehet számítani. Jó érzés összehozni egy jó evezést.

3. Barlangászás

Csúszás-mászás szűk réseken. Testmozgás és izgalom egyben. „A közös levezető beszélgetés a legjobb, ilyenkor mindenki teljesen őszintén beszél a személyes élményéről.”

4. Rafting túra

Egy kétnapos túrán a közös erőfeszítés, az együtt töltött idő nemcsak csapatot épít, hanem az egyes résztvevőket is közelebb hozza egymáshoz. „Ha valaki most azt mondaná nekem, hogy a következő hétvégén ismétlés, gondolkodás nélkül vágnám rá, hogy IGEN! „

 Fotó: miitt.hu

5. Szabadulós játék

Izgalmas együttműködés, amely az agyat is megtornáztatja. „Meglepő, hogy milyen könnyen lehet beszélgetni vadidegenekkel is, ha van közös feladat.”

6. Drótkötélpályás csúszás

Garantált adrenalin löket. A kötélpálya végére egy büszke, önbizalommal teli pár érkezik meg. „Állati jó érzés, szó szerint a fellegek közt jársz, és az érzés a csúszás után is veled, velünk marad.”

 Fotó: miitt.hu

7. Lóverseny

Egy kis szerencsejáték a szabadlevegőn, ami hozza a fent említett kutatás eredményeit. „Az izgalom és közös kiabálás teljesen felpörgeti az embert. Talán veszítesz, de összességében mégis nyersz.”

8. Csörlős tandem siklóernyőzés

Két ember összekötve, együtt fut, emelkedik és élvezi a siklást. "Igazi élmény volt! Megyek máskor is! :)"

 Fotó: miitt.hu

Ha egyedülálló vagy, és te is szeretnél kipróbálni a kávézásnál izgalmasabb programokat, közös témát biztosító kultúr- és szórakoztató eseményeket, nincs más dolgod, mint csatlakozni a www.miitt.hu oldalon a Miitt.hu Közösséghez.

Regisztrálj INGYEN, és előfizetés előtt nézd meg a teljes aktuális programlistát! Ha tetszenek a programok, csatlakozz a Közösséghez! Tudtad, hogy az első tagsági csomagodra 100%-os elégedettségi garanciát nyújt a csapat teljes pénzvisszafizetéssel? Vágj bele! Mit veszíthetsz?!

KATTINTS IDE!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu