A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2019.04.20 ● Szingli zóna

A legaktívabb offline közösség - Ahol az ismerkedés természetes!

Szerző: Pirchala Berta

A családodban, barátaid közt biztosan van olyan egyedülálló, akinek ezért, vagy azért, napirenden van a pártalálás, vagy épp te keresed a társad. A téma mindenkit érint. Míg sokan az emberi kapcsolatok beszűküléséről panaszkodnak, létezik megoldás, ami bármikor elérhető, egyszerre biztosít alkalmat és partnert az ismerkedéshez.

Az igény a személyes emberi kapcsolatokra a technika megjelenésével nem csökkent. Az információs forradalom kezdete óta már bebizonyosodott, hogy a technika nem tudja helyettesíteni a személyes kapcsolatokat. „Fájdalomcsillapítóként” működik, ami a tüneteket átmenetileg enyhíteni tudja, de a problémát nem szünteti meg, sőt a legújabb megfigyelések szerint inkább ront a helyzeten. Az online üzenetváltások elhitetik velünk, hogy van, aki figyel ránk, de az érzés megszűnik, amint kilépünk a virtuális térből. Nem véletlenül válnak olyan sokan közösségi média, vagy applikáció függővé. A látszólag támogató társkereső applikációk leszoktatnak a természetes viselkedés mintákról és minél gyakrabban használjuk őket, annál inkább rájuk szorulunk, hiszen közben "elfelejtünk" vagy meg sem tanulunk nélkülük kommunikálni.

A technika, ha okosan használjuk, nem az emberi kapcsolatok ellensége. Azt viszont érdemes tudomásul venni, hogy az emberi kötődés kialakulásához ma sem kell rövidebb idő, mint száz évvel ez előtt. A mindent, és azonnal hozzáállás a párkeresésben nem vezethet tartós eredményhez. Ismerkedéskor is az a megoldás a sikeresebb, ahol nem az embernek kell igazodnia az eszköz korlátaihoz, mint például a mobil applikációk esetében, hanem amikor a szolgáltatás alkalmazkodik az emberi lélek igényeihez.

Húspiac helyett Közösség!

A személyes ismerkedés, bevált. Miért ne újíthatnánk meg ezt az évezredes, természetes módszert?! Ezzel a céllal indult el 9 évvel ezelőtt a Miitt.hu programszervező közösség egyedülállóknak, és évek óta vitathatatlanul Budapest és környékének legaktívabb offline közösségévé vált. Most már az ország különböző ponjairól is érkeznek tagok. Havonta 60-80 (!) közösen szervezett, kötetlen eseményen szórakoznak együtt a Csapat tagjai. Ez a figyelemre méltó aktivitás hiteles tükre a személyes kapcsolatok és új élmények iránti természetes igénynek.

A tagok 80%-a havonta elmegy a közösen szervezett programok legalább egyikére, nagyobb részük többre is. Pont fordított az arány, mint az olyan mobil applikáció esetében, mint pl. a Tinder, ahol a felmérések szerint a felhasználók 80%-a sosem találkozik személyesen.

Ha a technika egy már bevált gyakorlatot támogat, és ezt minimális beavatkozással teszi, akkor nem eltávolít, hanem összehoz. A Miitt.hu esetében az online felület csak a közösség programjainak szervezésére szolgál, az ismerkedés már természetes helyzetekben, társaságban, szórakozás közben kezdődhet.

Ha egy program már önmagában is érdekes, és szívesen veszel részt rajta, akkor ott nyomás és feszengés nélkül tudsz önmagad lenni.

A jól bevált ismerkedési tér, a közösség ma is hatékony. Ha egy program már önmagában is érdekes, és szívesen veszel részt rajta, amelyik téma érdekel, és amilyen területen otthon érzed magad, ott a legjobb formádat tudod hozni. Így az együtt töltött idő - eredménytől függetlenül - értékes.

A kapcsolatok felületessége és a magány a fejlett társadalmak új népbetegsége, pedig a megoldás karnyújtásnyira van a kisközösségekben. Az emberek egyre később kötnek házasságot, és ezeknek a házasságoknak is a fele később felbomlik. Ebben a környezetben, különösen nagyvárosokban a személyes kapcsolatokat a család nem tudja biztosítani, viszont a közösségek igen. Ezek bármilyen téma köré is szerveződnek, pl. sport, hobbi, vallás, szórakozás stb., biztosíthatják azt a rendszeres társaságot, amire a lélek egészségének szüksége van. Ha ez a közös téma történetesen az ismerkedés, az csak bónusz.

Ismerkedj, szórakozz társaságban! Légy része Te is a legaktívabb offline közösségnek!

 

Olvasd el, hogy sikeres pároknak hogyan találtak egymásra a Miitt.hu közösségben: Sikersztorik

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu