A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2019.04.20 ● Szingli zóna

A legaktívabb Offline Közösség - Ahol az ismerkedés természetes!

Szerző: Pirchala Berta

A családodban, barátaid közt biztosan van olyan egyedülálló, akinek ezért, vagy azért, napirenden van a pártalálás, vagy épp te keresed a társad. A téma mindenkit érint. Míg sokan az emberi kapcsolatok beszűküléséről panaszkodnak, létezik megoldás, ami bármikor elérhető, egyszerre biztosít alkalmat és partnert az ismerkedéshez.

Az igény a személyes emberi kapcsolatokra a technika megjelenésével nem csökkent. Az információs forradalom kezdete óta már bebizonyosodott, hogy a technika nem tudja helyettesíteni a személyes kapcsolatokat. „Fájdalomcsillapítóként” működik, ami a tüneteket átmenetileg enyhíteni tudja, de a problémát nem szünteti meg, sőt a legújabb megfigyelések szerint inkább ront a helyzeten. Az online üzenetváltások elhitetik velünk, hogy van, aki figyel ránk, de az érzés megszűnik, amint kilépünk a virtuális térből. Nem véletlenül válnak olyan sokan közösségi média, vagy applikáció függővé. A látszólag támogató társkereső applikációk leszoktatnak a természetes viselkedés mintákról és minél gyakrabban használjuk őket, annál inkább rájuk szorulunk, hiszen közben "elfelejtünk" vagy meg sem tanulunk nélkülük kommunikálni.

A technika, ha okosan használjuk, nem az emberi kapcsolatok ellensége. Azt viszont érdemes tudomásul venni, hogy az emberi kötődés kialakulásához ma sem kell rövidebb idő, mint száz évvel ez előtt. A mindent, azonnal hozzáállás a párkeresésben nem vezet tartós eredményhez. Ismerkedéskor is az a megoldás a sikeresebb, ahol nem az embernek kell igazodnia az eszköz korlátaihoz, mint például a mobil applikációk esetében, hanem amikor a szolgáltatás alkalmazkodik az emberi lélek igényeihez.

Húspiac helyett Közösség!

A kapcsolatok felületessége és a magány a fejlett társadalmak új népbetegsége, pedig a megoldás karnyújtásnyira.  Miért ne újíthatnánk meg az évezredes, természetes módszert?! Ezzel a céllal indult el közel 10 évvel ezelőtt a Miitt.hu programszervező közösség egyedülállóknak, és évek óta vitathatatlanul a legaktívabb offline közösségévé vált. Most már az ország különböző pontjairól is érkeznek tagok. Havonta 40+ (!) közösen szervezett, kötetlen eseményen szórakoznak együtt a Csapat tagjai. Ez a figyelemre méltó aktivitás hiteles tükre a személyes kapcsolatok és új élmények iránti természetes igénynek.

A tagok 80%-a havonta elmegy a közösen szervezett programok legalább egyikére, nagyobb részük többre is. Pont fordított az arány, mint az olyan mobil applikáció esetében, mint pl. a Tinder, ahol a felmérések szerint a felhasználók 80%-a sosem találkozik személyesen.

Ha a technika egy már bevált gyakorlatot támogat, és ezt minimális beavatkozással teszi, akkor nem eltávolít, hanem összehoz. A Miitt.hu esetében az online felület csak a programok szervezésére szolgál, az ismerkedés már nagyon különböző, de mindig természetes helyzetekben, társaságban, szórakozás közben kezdődhet.

Ha egy program már önmagában is érdekes, és szívesen veszel részt rajta, akkor ott nyomás és feszengés nélkül tudsz önmagad lenni.

Amilyen területen otthon érzed magad, vagy olyan programon, melyet mindig is ki akartál próbálni, és ezért érdekel, és ahol eredménytől függetlenül is szívesen vagy, ott a legjobb formádat tudod hozni. Így az együtt töltött idő mindenképp értékes.

Nem kell folyton szórakozóhelyeken lógni annak sem, aki offline keresi a társát. Van mód rá, hogy olyan színes programokon vegyél részt, melyek folyamatosan frissek, újdonságok és töltenek.

A közös érdeklődés pedig könnyen összehoz. 

Ismerkedj, szórakozz társaságban! Légy része Te is a legaktívabb offline közösségnek!

 

Olvasd el, hogy sikeres pároknak hogyan találtak egymásra a Miitt.hu közösségben: Sikersztorik

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu