A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2018.04.20 ● Szingli zóna

Budapest legaktívabb offline közössége - Ahol az ismerkedés természetes!

Szerző: Berta

A családodban, barátaid közt biztosan van olyan egyedülálló, akinek ezért, vagy azért, gondot okoz a pártalálás, vagy épp te keresed a párod. A téma mindenkit érint. Míg sokan az emberi kapcsolatok beszűküléséről és elmagányosodásról panaszkodnak, létezik megoldás, ami bármikor elérhető, és egyszerre biztosít társaságot és alkalmat az ismerkedéshez.

Az igény a személyes emberi kapcsolatokra a technika megjelenésével nem csökkent. Az információs technikai forradalom kezdete óta már bebizonyosodott, hogy a technika nem tudja helyettesíteni a személyes kapcsolatokat. Átmeneti „fájdalomcsillapítóként” működik, ami a tüneteket enyhíteni tudja, de magányt nem szünteti meg, sőt a legújabb megfigyelések szerint inkább növeli azt. Az online üzenetváltások elhitetik velünk, hogy nem vagyunk egyedül, de az érzés mégsem marad meg, amint kilépünk a virtuális térből. Nem véletlenül válnak olyan sokan Facebook és egyéb közösségi média függővé.

A technika azonban nem feltétlenül az emberi kapcsolatok ellensége, ha jól használjuk. Az emberi kötődés kialakulásához ma sem kell rövidebb idő, mint száz évvel ez előtt. A mindent, és azonnal hozzáállás a párkeresésben nem vezethet tartós eredményhez. Társkereséskor is az a megoldás a sikeresebb, ahol nem az embernek kell igazodnia az eszköz korlátaihoz, mint például a mobil applikációk esetében, hanem amikor a szolgáltatás alkalmazkodik az emberi lélek igényeihez.

Húspiac helyett Közösség!

A személyes ismerkedés és a technika párosításából emberléptékű módszer is születhet. Ezzel a céllal indult el évekkel ezelőtt a Miitt.hu programszervező és társkereső közösség, ami mára vitathatatlanul Budapest és környékének legaktívabb offline közösségévé vált. Tagjai havonta 60-90 (!) közösen szervezett eseményen ismerkednek, szórakoznak együtt. Ez az elképesztő aktivitás hiteles tükre a személyes kapcsolatok és új élmények iránti igénynek.

A tagok 80%-a havonta elmegy a közösen szervezett programok legalább egyikére, nagyobb részük többre is. Pont fordított az arány, mint az olyan mobil applikáció esetében, mint pl. a Tinder, ahol a felhasználó kb. 80%-a sosem találkozik személyesen.

Ha a technika egy már bevált, ember léptékű gyakorlatot támogat minimális beavatkozással, akkor nem eltávolít, hanem összehoz. A Miitt.hu esetében az online felület csak a közösség programjainak szervezésére szolgál, az ismerkedés már természetes helyzetben, személyesen kezdődhet.

Ha egy program már önmagában is érdekes, és szívesen veszünk részt rajta, akkor ott nyomás és feszengés nélkül tudunk ismerkedni.

A régi, jól bevált ismerkedési tér, a közösség ma is hatékony. Ahol jól érezzük magunkat, ahol az új élmény felvillanyoz, vagy amilyen témában otthon vagyunk, és biztonságban érezzük magunkat, ott legjobb formánkat tudjuk hozni, és felszabadultan viselkedünk. Ha egy program már önmagában is érdekes, és szívesen veszünk részt rajta, akkor ott nyomás és feszengés nélkül tudunk ismerkedni.

Ne várd meg, míg már nincs kivel eljárni otthonról! 

A magány a fejlett társadalmak új népbetegsége, pedig a megoldás karnyújtásnyira van a kisközösségekben. Az emberek korban egyre később kötnek házasságot, ráadásul ezeknek a házasságoknak a fele később felbomlik, és újra társkeresőkké válnak a párok tagjai. Ebben a környezetben, különösen nagyvárosokban a személyes emberi kapcsolatokat a család nem tudja biztosítani, viszont a kisközösségek igen. Ezek bármilyen téma köré is szerveződnek, pl. sport, hobbi, vallás, stb., biztosíthatják azt a rendszeres személyes kapcsolatot, amire az emberi lélek egészségének szüksége van. Ha ez a közös téma történetesen a társkeresés, az csak bónusz.

Ismerkedj, szórakozz társaságban! Légy része Te is Budapest legaktívabb offline közösségének!

 

Olvasd el, a sikeres pároknak hogyan segített a Miitt.hu: Sikersztorik

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu