A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2017.12.18 ● Társkeresésről

Társkereső profilok szerelemre éhes trükkje

Szerző: Pirchala Berta

Cirkulál a nemzetközi médiában a legújabb statisztika híre, miszerint jelentősen növelheti az online társkeresők sikerét, ha a felhasználói profilokban ételeket is megemlítenek. A felmérést közel 4 millió, (3,733,185) profil vizsgálatával készítette egy amerikai online társkereső szolgáltatás, a Zoosk.

Az élen áll, és megdöbbentő 144%-kal növeli az érdeklődést egy adott profil iránt az avokádókrém (guacamole) megemlítése. Ez még Amerikában is meglepő, ahol az avokádó és ez a belőle készülő krémes finomság széles körben ismert. Nézünk csak néhányat a sikerességet fokozó ételek közül:

Guacamole – 144%

Krumpli – 101%

Csokoládé – 100%

Saláták – 97%

Tészta – 75%

Torta – 72%

Hamburger – 68%

Szendvics – 55%

Steak – 51%

Pizza – 48%

Meglepő viszont, hogy például a sült csirke említése 15%-os érdeklődés csökkenést mutatott.

Valószínű, hogy egy Magyarországon végzett felmérésben átrendeződne a sorrend, kiesnének ételek, és belépnének helyettük újak, az alapján, hogy mely ételek kedveltek és ismertek, és közülük is épp mi divatos. A siker pszichológiája viszont szerte a világon ugyanaz.

MIÉRT VAN EZ ÍGY?

Egyrészt manapság divat sokat foglalkozni az étkezéssel. A gasztronómia iránti érdeklődés trendi.

Másik oldalról, evolúciós bölcsességünk, hogy azzal eszünk együtt, aki barátságos, aki nem akar minket ebben a kiszolgáltatott helyzetben megtámadni, vagy nem akarja elvenni az ételünket. Gyerekkorunktól azokkal eszünk, akik a „Csapatunkba tartoznak”, tehát megbízhatók.

A vacsoraasztalok mellett kötött üzletek sikerében is nagy szerepet játszik az a hatás, amit az együtt evés a vacsorapartnerek megítélésére gyakorol.

Bár már rég nem az életünket féltjük például egy randi helyzetben, mégis hat ránk még a gondolata is egy közös étkezésnek. Amikor elolvasunk egy leírást kedvelt ételekről, különösen, ha a másik élvezetesen ír, akkor el is tudjuk képzelni, hogy egyszer együtt eszünk az említett finomságokból. Ilyenkor az agyban még a valós evés előtt a képzelet segítségével létrejön az élmény, amiben a másikat biztonságosnak, és a csapatunkba tartozónak érezzük.

Hogyan használhatom ezt az információt, ha eszemben sincs online társkeresőkön szüttyögni?

Az első randikon is lehet olyan programokat választani, ahol meg tudjuk teremteni az összetartozás érzését. Akár egy laza hangulatú lángosozással, sütizéssel, vagy olyan izgalmas élményekkel, ahol a program, vagy környezet okozta kellemes izgalmat az agyunk a partnerrel kapcsolatban érzett izgalommal azonosíthatja.

(Programok, amik izgalomba hoznak)

Az unalmas kávézós, teázós randi helyett választhatsz sokkal izgalmasabb és ezáltal hatékonyabb megoldásokat is. Akár kezdheted az ismerkedést rögtön olyan programokkal, amik az közel állnak hozzád is és a találkozás élményét is fűszerezni tudják. Az egyedülállók számára létrejött Miitt.hu programszervező társkereső közösségben pont ilyen programokat, és ismerkedésre kész, jó fej egyedülállókat találsz.

kattints a budapesti társkereső programok és társkereső közösség eléréséhez

miitt.hu társkereső programok közösség

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu