A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2017.10.16 ● Programok

7 ismerkedős program, amitől beindul a kémia

Szerző: Pirchala Berta

Az első találkozáskor a társkeresők a legcsinosabb, legrendezettebb formájukat szeretnék hozni, pedig a lámpalázat valójában egy rendhagyó helyszín és akár izzasztó program töri meg igazán. Íme, 7 emlékezetes közös élmény, melyek során felszabaduló érzelmek, adrenalinfröccs, és élvezetes együttműködés vár ránk.

Egy 1974-es kutatás szerint, melyet aztán a következő 20 évben számos hasonló vizsgálat követett, félelem, izgalom vagy fizikai terhelés hatására a szervezetben a testi vonzalomhoz hasonló kémiai anyagok szabadulnak fel. Mi itt a Miitt.hu Közösségben is tapasztaljuk, hogy a vagány programok, izgalmas események hatására könnyebben és gyakrabban alakul ki egymás iránti erős szimpátia a résztvevőkben.

 1. Falmászás

Fizikai próbatétel, ahol a párok egymást biztosítják. „Lehet, hogy útközben lepattogzik a körömlakk, de megéri, ha a végén kellemesen bizsergő érzéssel közösen érünk fel a csúcsra.”

 2. Lóverseny

Egy kis szerencsejáték a szabadlevegőn, ami hozza a fent említett kutatás eredményeit.. „Az izgalom és közös kiabálás teljesen felpörgeti az embert. Talán veszítesz, de összességében mégis nyersz.”

 3. Barlangászás

Csúszás-mászás szűk réseken. Testmozgás és izgalom egyben. „A közös levezető beszélgetés a legjobb, ilyenkor mindenki teljesen őszintén beszél a személyes élményéről.”

 

Miitt társkereső programok fotó: Miitt.hu

 4. Sárkányhajózás

Összekovácsol az együttműködés egy közös célért, ami egy jó párkapcsolatnak is alapja. „Kiderül, ki az, aki bíztatásra szorul, és ki az, akitől egy kis bíztatásra lehet számítani. Jó érzés összehozni egy jó evezést.

 5. Rafting túra

Egy kétnapos túrán a közös erőfeszítés, az együtt töltött idő nemcsak csapatot épít, hanem az egyes résztvevőket is közelebb hozza egymáshoz. „Ha valaki most azt mondaná nekem, hogy a következő hétvégén ismétlés, gondolkodás nélkül vágnám rá, hogy IGEN! „

 6. Szabadulós játék

Izgalmas együttműködés, amely az agyat is megtornáztatja. „Meglepő, hogy milyen könnyen lehet beszélgetni vadidegenekkel is, ha van közös feladat.”

miitt.hu ismerkedős programok fotó: Miitt.hu

 7. Drótkötélpályás csúszás

Garantált adrenalin löket. A kötélpálya végére egy büszke, önbizalommal teli pár érkezik meg. „Állati jó érzés, szó szerint a fellegek közt jársz, és az érzés a csúszás után is veled, velünk marad.”

Ha egyedülálló vagy, és te is szeretnéd kipróbálni ezeket az izgalmas és szórakoztató programokat, vagy akár kicsit nyugisabb kultúr- és szórakoztató programokat, nincs más dolgod, mint csatlakozni a www.miitt.hu oldalon a Miitt.hu Közösséghez, és az előfizetéseddel havonta számos ingyenes és önköltséges programon vehetsz részt, ahol ismerkedni természetes és szórakoztató. Regisztrálj INGYEN, és előfizetés előtt nézd meg a teljes aktuális programlistát!

Miitt.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu