A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2022.02.19 ● Programok

Társkeresés könnyedén? - Van megoldás!

Szerző: Pirchala Berta

Ha hosszú ideje nem találod a társad, annak lehet, hogy egészen egyszerű oka van, mégpedig az, hogy nincs hozzáférésed egy kiterjedt és aktív ismeretségi körhöz, ahol sok az egyedülálló, és ahol könnyedén ismerkedhetsz. Ez nem egyedi probléma. Nagyon sok társkereső küzd vele. Viszont kevesen tesznek ellene, pedig van megoldás.

Ennek az állapotnak számos oka lehet, pl.:

- Nem rég költöztél a városba és még nem ismersz senkit.

- A barátaid, ismerőseid nagy része párkapcsolatban él.

- Aki mégsem, az is nagyon elfoglalt.

- Vagy az is lehet, hogy te dolgozol olyan sokat, hogy azon kívül már csak egy kicsi sport és az alvás fér bele az életedbe jó ideje.

- A munkád nem olyan jellegű, ami sok új, aktív ismeretséget biztosítana.

- A korábbi kapcsolatod miatt eltávolodtál a barátaidtól, akiken keresztül új emberekkel találkozhatnál.

- Most költöztél haza külföldről és a régi ismerősökkel már nem tartod a kapcsolatot.

Akármi is legyen az oka, annak, hogy hiányzik a társaság és a találkozások lehetősége, szerencsére, VAN MEGOLDÁS! A megoldás pedig a KÖZÖSSÉG - ami  folyamatosan biztosítja az új ismeretségek lehetőségét. Már csak a megfelelő közösséget kell megtalálnod.

Sokféle közösség elérhető bárki számára, könnyebben, mint gondolnád. Ilyen lehet például egy vallási felekezet közössége, ahol az előítéletek ellenére nagyon is jól lehet ismerkedni. Ha viszont nem vagy vallásos, akkor számos kis és nagyobb közösség formálódik közös érdeklődés köré, mint például a sport, természetjárás, kirándulás, stb. Ezeket a csoportokat a közösségi oldalakon is megtalálod. Fontos, hogy ha ilyen oldalakon, például Facebookon keresel közösséget, semmiképp se ragadj le olyannál, amelynek a tagjai nem találkoznak rendszeresen, hiszen épp az a cél, hogy ne otthon ülj egy képernyő, vagy kijelző előtt, hanem személyesen találkozz minél többször, minél több emberrel!

A legegyszerűbb, persze, ha már eleve olyan társkereső közösséget keresel, amelyik kifejezetten azért alakult, hogy a tagjai minél többször találkozhassanak, és közben megtalálhassák a társukat. Ilyen a Miitt.hu szabadidős közösség. A Miitt közösségben egyszerre adott az egyedülálló társaság és a tagok érdeklődésének megfelelő változatos programok is, amiket a közösség tagjai szerveznek egymásnak. Ezek a programok laza baráti események, ahova mindenki azért megy el, hogy jól szórakozzon és közben személyesen ismerkedjen.

ezzz

A társaság és a programválaszték egyaránt színes, és mivel az események nagy részét a tagok szervezik, a programok hangulata is baráti, kötetlen és végtelenül természetes. Ezeken az eseményeken nyoma sincs a hagyományos társkereső események irányított mesterségességének, vagy az online társkeresők személytelenségének és veszélyeinek.

2022-ben ilyen programokon ismerkedhetnek a Miitt tagok:

 70-100 fős Lazítós Szerda - Táncos Buli, kirándulások, tánctanulás, péntek esti sörözések, kiállítások, vacsorák, borkóstolók, gokartozás, könnyű és komolyzenei koncertek, biliárdozásbiciklitúra, jóga, strandolás, bowlingozás, tollasozás, színház/mozi,  kareoke, pszichológia előadások társkeresés témában, fagyi kóstoló sorozat, kommunikációs gyakorlatok pszichológus vezetésével, önismereti túrák, közös sütizés, piknikek, szabadulós játék, szülinapi bulik, barlangászás, ping-pong, állatkert látogatás, libegőzés, vidéki kirándulások, társasjátékozás, hekkezés a Rómain, hajókirándulás, házibuli, túrázás...

Ahogy kitavaszodik, beindulnak a szabadtéri programok. Van olyan hétvége, amikor 6-7 különböző eseményből is lehet válogatni. Mindegyiken garantált a szingli társaság a személyes ismerkedés, és a jó szórakozás.

Minden programon már a jelentkezés előtt is láthatod, hogy kik lesznek ott, így könnyen választhatsz olyan programot, ami érdekel, és ahova azok mennek, akik neked szimpatikusak.

Ha szeretnél te is egy csapásra egy nagy és nyitott egyedülálló szingli közösség része lenni és a heti több programból szabadon válogatni, akkor csatlakozz a társkereső közösséghez már most, és vesd bele magad a lehetőségekbe!

Az új Társaságod csak pár kattintásnyira van.

Kattints ide!

Címkék

buli programok

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu