A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2017.06.29 ● Társkeresésről

Ismerkedés karosszékből? - Szerinted?!

Szerző: Pirchala Berta

Hatékony? Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor munkát keresel. Nem mindegy, hogy a karosszékből nézegeted az állásajánlatokat, VAGY fogod magad és átgondolod, hogy mely területen szeretnél dolgozni, hol van szükség a te értékeidre és tudásodra, és felméred, hogy mik a teendők, hogy elérd a célod, majd aztán bele is vágsz. Például, feljavítod az önéletrajzod, szerzel a szakterületednek megfelelő interjúra alkalmas ruhát, körbekérdezel az ismerősök közt, hogy tudnak-e segíteni.

Állást jellemzően hosszabb időre kölcsönös előnyökkel keresel, ahol a pozitívumok felülírják a negatívumokat. Ez, ha jobban belegondolsz, hasonlít egy jól működő párkapcsolat rövid összefoglalására.

Húzogathatod a képeket jobbra-balra online alkalmazásokon,

VAGY

utánajárhatsz, hogy milyen valós terű lehetőségeid vannak, és odateheted magad személyesen is ott és akkor, ahol épp lehetőség nyílik, és ha netán magától nem nyílik, akkor keresel, vagy teremtesz lehetőséget.

Visszatérve a munkakeresős hasonlatra: Mi van akkor, amikor egy ismerősöd ajánl be valahol munkaerőnek, vagy véletlenül pont együtt bulizol/nyaralsz a főnökkel valahol, és szimpatikusak is vagytok egymásnak?

Hatékony? Naná!! Könnyebb, mint egyedül keresgélni!

Mit gondolsz?

Egy közösségben, mint a Miitt.hu pont ez történik. Sok embert megismersz, akikkel az együtt töltött idő alatt, megismeritek egymást, és ha van bennetek közös, közelebb kerültök egymáshoz. Nyomás nélkül, kötetlenül találkozhatsz egyedülállókkal, és ha szimpatikusak vagytok egymásnak, jóval nagyobb esélyed lesz, mint annak, aki csak az üzengetésig jutott el.

Te ugyanis ott leszel személyesen, ahol mások csak virtuálisan vannak jelen.

miitt.hu programok társkeresőknek (Miitt.hu program fotó)

Te leszel ott a jó időben, a jó helyen, még bőven azok előtt, akik még csak a karosszékben ülnek.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu