A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2019.11.20 ● Programok

Idén biztosan nem leszel egyedül az Ünnepek alatt!

Szerző: Pirchala Berta

Mire vágyik egy szingli az ünnepek alatt leginkább? Még egy szelet bejglire? Kiselőadására a biológiai óra ketyegéséről? Csöpögős karácsonyi filmekre? Egy üveg erős italra? Nem vagyok egy médium, de úgy sejtem, leginkább egy kis nyugira, és amikor az is megvolt, akkor szórakoztató társaságra, hogy amíg a családos barátok körbelátogatják az összes anyóst és apóst, addig ők klassz társaságban, ünnepi hangulatban szórakozhassanak, flörtölhessenek, ismerkedhessenek. ...Az egyedüllét pedig húzzon el oda, ahova való, a csilli-villi üveghegyen túlra!

Ha egyedülálló vagy, és egyetértesz, akkor örülök, mert van egy gyors és egyszerű megoldásom számodra.

Budapest és környékének legaktívabb offline közössége a Miitt.hu Közösség hetente több programot is szervez egyedülállók számára, akik nem hiszik, hogy az egyedüllét egyenlő a magánnyal, akik nem vágynak az online társkeresők világára, viszont nyitottak rá, hogy társaságban, kötetlen hangulatban új embereket ismerjenek meg.

Válogatás a 2019. DECEMBER végi programokból:

Téli kirándulás, Korizás

Koncertek, Színház

Társasozás, Bowling

Tematikus Vacsora

Budai vár - Barlang Séta

és

Fergeteges Előszilveszteri Buli - December 29.

Van programod Szilveszterre? Ez a buli NEKED szól! Ha már van programod, akkor azért, ha még nincs, akkor azért.  Ha már kaptál buli meghívást, itt most kötetlen hangulatban ismerkedhetsz, és ki tudja, lehet, hogy viszel magaddal a bulidba +1 főt! Ha még nincs terved Szilveszterre, akkor most alaposan kibulizhatod magad, és 31-én nyugodtan pihenhetsz az otthonod kényelmében?! Vagy ezen a bulin találhatsz jó fejeket, akikkel együtt megtervezhetitek a Szilveszter délutánt és estét. Rajtad áll!

Már 2020. januári programokat is meghirdettek a tagjaink, és naponta kerülnek fel további izgalmas események a programnaptárba.

A Miitt tagok folyamatosan töltik fel a programlistát izgalmas eseményekkel! Próbálj ki valami újat, nézz meg valami érdekeset, és ismerj meg közben jó fejeket! Csatlakozz a közösséghez, és a programok leírásánál a résztvevők személyes profilját is láthatod! Érezd jól magad, és ismerkedj természetesen! Regisztrációhoz és további információhoz KATTINTS a képre:

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu