A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2015.11.22 ● Szingli zóna

Miért utálja a világ a szingliket?

Szerző: Pirchala Berta
Vajon, miért van az, hogy amint a "szinglik" szóba jönnek, azonnal előkerülnek a bántó, egyszerre sértett és sértő, tájékozatlan vélemények, amik nem ritkán szinte sütnek a rosszindulattól.
Miért utálják a szingliket?
Lehet, hogy egy ártatlan félreértés az oka?

Talán, az angol nyelvből átvett single = egyedülálló szó szingli-ként meghonosodott formájával nem tud mit kezdeni a nagyközönség?

Szingli = Egyedülálló

Nem jelent se többet, se kevesebbet. Sok, az egyedülállókkal foglalkozó cikk még több hozzászólása alapján azt vettem észre, hogy amint nem a hosszú és hivatalos "egyedülálló" szót használja a szöveg, hanem rövidebb, kevésbé formális szinonimáját a "szingli" szót, az olvasók egy része azonnal megtölti képzelt tartalommal.

Sokak fejében a szingli egy olyan ember, aki nem csak hogy egyedülálló, de mellette még galád módon

  1. jól is érzi magát  - ...és Ó, hogy tud az fájni, ha valaki más boldog, és élvezni tudja azt, amit mi nem, igaz?
  2. büszke arra, hogy jól megvan egyedül - Nehogy már bárki büszke legyen valamire? Hát, hogy képzeli?!
  3. tisztában van vele, hogy az ismerősei párkapcsolata korántsem tökéletes. - Rossz érzés tudni,hogy valaki nem szeretne olyan kapcsolatban élni, mint a miénk.
  4. feltett szándéka, hogy egyedülálló is marad - Ez miért is zavar egy boldog párkapcsolatban élő embert, vagy egy másik egyedülállót?
  5. van rá pénze, hogy egyedül is elkormányozzon egy háztartást, és kifizessen különféle szórakozási formát, amiket a barátaival, vagy egyedül élvez. - Ez pedig egyenesen vérlázító! A szomszéd tehene pedig dögöljön meg!!

Hírem van azoknak, akik a szingliket a fenti okokból utálják:

Valóban létezik a hatalmas számú szingli=egyedülálló társadalmi rétegen belül egy rendkívül szűk réteg, akire igaz mind az 5 fenti állítás, de az ő számuk a többiekhez képes olyan mikroszkopikus méretű, hogy teljesen felesleges energiát fordítani a gyűlölködésre, még ha lenne is értelmes ésszel felfogható alapja.

A legtöbb szingli nagyon szeretne párkapcsolatban élni, ráadásul a pénz sem veti fel az összes egyedülállót; és ha már itt tartunk szinte senki nem büszke rá, de

szégyellni sem kell!

Sajnos, sokan a tájékozatlan és elmaradott társadalmi megítélés nyomán szégyellik, takargatják a tényt, hogy épp nem élnek párkapcsolatban, pedig ma hazánkban és Európában is 40-50% a házasságok válási aránya. Oooppá! Ezek szerint a házasok közel FELE is! egyszer csak szintén beáll a szinglik táborába.

Mindenki volt már szingli és sokan lesznek is még.

Az egyik legkomolyabb hátráltató faktor, ami miatt nehezebben találnak párt az egyedülállók, az hogy cikinek érzik a helyzetüket és az aktív társkeresést meg még inkább, így aztán bele sem vágnak.

Társat keresni pedig egyáltalán nem ciki! Pont olyan természetes, mint enni, amikor az ember éhes, vagy munkát keresni, ha állásra van szüksége.

Ha te is egyedülálló vagy és megpróbálnak lenyomni gonosz megjegyzésekkel, ostoba hozzászólásokkal, tudd, hogy jogod van:

- boldognak lenni MOST, egyedülállóként is,

- beszélni arról, hogy most épp egyedül vagy,

- vágyni egy társra,

- szuper jó napokhoz,

- és néhány kiadós kiboruláshoz is,

- úgy megélni adott pillanatban a szingliségedet, ahogy neked természetes,

- jó társasághoz,

- egyenlő bánásmódhoz,

- az érdekeid képviseletéhez,

- biztonságos és szórakoztató lehetőségekhez, ahol társra találhatsz,

- egyáltalán bármihez, amivel nem ártasz sem magadnak sem másoknak.

Fel a fejjel! Az egész szingliutálat egy félreértés! Nem személyes, nem rólad szól. Akinek meg még nem esett le, azzal meg ne törődj, ő nem a te pályádon játszik!

szingli= olyan egyedülálló, aki vagy nő, vagy férfi, vagy jól van, vagy nem, vagy akar társat, vagy nem, vagy szeret bulizni, vagy nem, könnyen ismerkedik, vagy nem, szereti a vanília fagyit, vagy nem, járt már Tótkomlóson, vagy nem... Egyszerűen csak egyedülálló.

NEM akarsz tovább egyedülálló maradni? Gyere el A Közösségbe, ahol mindenki egyedülálló, és ahol természetes körülmények közt, közösen szervezett bulikon, laza baráti hangulatban találkozhatsz a hozzád hasonló egyedülállókkal! KATT A KÉPRE! itt:

miitt.hu társkereső programok

Címkék

szingliség

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu