A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2015.08.23 ● Társkeresésről

HOL VAN A TÖBBI EGYEDÜLÁLLÓ (3./3) - ÉS TE HOL VAGY?

Szerző: Pirchala Berta

Nagyon sok egyedülálló él a városban, néha mégis úgy tűnhet, mintha csak párokat lehetne látni mindenhol. Ha Te nem látod a többi egyedülállót, akkor valószínűleg ők sem látnak téged. 

Ha egyedülálló vagy, akkor valószínűleg feltetted már ezt a kérdést: Hol van a többi szingli férfi/nő?

Korábban már két oldalról is megvizsgáltuk a felvetést itt: Hol van a többi egyedülálló (1./3) és itt: Hol van a többi egyedülálló (2./3) - Újra szinglik

Ha a társkeresés neked is fejtörést okoz, akkor most inkább fordítsuk meg a kérdést:

TE HOL VAGY?

1. ELÉRHETŐ VAGY MÁSOK SZÁMÁRA?
Eljársz otthonról, vagy csak a lakás és a munkahely között ingázol, és egy átlagos estén inkább kanapén tanyázol?

2. LÁTSZIK RAJTAD, HOGY NYITOTT VAGY AZ ISMERKEDÉSRE?
Rámosolyogsz az emberekre? Beszédbe elegyedsz akár idegenekkel is? Vagy lehajtott fejjel jársz az utcán, távolba révedő tekintettel nézel a semmibe sorban állás közben, és az első lehetséges alkalommal előrántod a mobilod, ami biztonságosan elszigetel mindentől és mindenkitől.

3. JÁRSZ SZINGLI TÁRSASÁGBA?
Jársz olyan társaságba, közösségekbe, ahol vannak ellenkező nemű egyedülállók? Vagy inkább a haverokkal és barátnőkkel kuckóztok be egy kávéház vagy kocsma eldugott asztalához?

latszol2

Gyakran, pont azért nem látod a többi egyedülállót, amiért ők sem látnak téged. Nem vagy ott, ahol a többiek, vagy ott vagy, de nem látszik rajtad, hogy nyitott vagy az ismerkedésre. Jó hír, hogy lehet változtatni ezen a helyzeten! Ha nyitsz tettekkel is az ismerkedés felé, a többiek is láthatóbbá válnak. És végre te is kiléphetsz az árnyékból. Minél gyakrabban teszed ki magad valós találkozási lehetőségeknek, annál többször találsz rá másokra és ők is annál gyakrabban vesznek észre.

Próbáld ki! Mit veszíthetsz?!

Ha mielőbb szeretnéd látható lenni, és ismerkedni, akkor csatlakozz a Miitt.hu társkereső közösséghez, ahol személyesen, színes programokon, természetes körülmények közt válhatsz újra láthatóvá. A Miitt.hu egy aktív közösség, ahol a tagok havonta legalább 40 változatos programot szerveznek együtt, ahol alkalmad nyílik kötetlen hangulatban, szórakozva ismerkedni.

Regisztrációhoz és további információkért KATTINTS A KÉPRE:

Kattints ide!

Ha van olyan szingli barátod, akire ráfér hogy egy nyisson az ismerkedés felé, akkor oszd meg vele is a cikket a Facebookon

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu