A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2022.03.12 ● Tippek

Hol lehet könnyen ismerkedni személyesen a hosszú hétvégén?

Szerző: Pirchala Berta

HURRÁ! Megint itt egy hosszú, ünnepi hétvége! Belegondolsz, mi minden mókát tartogat, aztán beugrik: "Basszus! Az összes ismerős ilyenkor a családjával tölti a hétvégét." Ilyenkor úgy érezheted, hogy Csak Te vagy egyedül az ünnepen.

Ha már szembesültél egyedülállóként néhány hosszú hétvégével, akkor tudod, hogy a szabadság kezdeti ízét képes elnyomni valami keserű, szájíz, amikor, szerinted, MINDENKI más bulizik, randizik, utazik, összebújuk, csak Te nem. Pedig ez nem igaz. Budapesten és környékén több ezer egyedülálló él. Vajon ők, mire gondolhatnak most?

Aki épp egyedül van, hajlamos a párban élők elképzelt világát idealizálni, míg a saját, átmeneti helyzetét kilátástalannak ítélni.

Pedig van megoldás! Élvezetes, hasznos egyedüllétre és társaság találására is.

AMIT EGYEDÜL IS CSINÁLHATSZ:

  1. Pihend ki magad! Fogadjunk, te sem alszol eleget hét közben! Most szunyókálhatsz délután is, akár minden nap az ünnepek alatt. A legjobb ránccsökkentő, teljesen ingyen.
  2. Menj levegőre! Sétálj, fedezz fel olyan utcákat, ahol még nem jártál! Ki tudja, lehet, belefutsz egy olyan üzletbe, amit régóta kerestél, vagy találsz egy kávézót, ahova szívesen betérsz majd máskor is. Ülj be, vagy ki a belvárosban egy forgalmas helyre, és nézd az embereket! Egyszerre szórakoztató és pihentető időtöltés. Haladó szint, ha közben nem veszed elő a mobilod! Színezheted az élményt azzal, hogy minél több emberrel felveszed a szemkontaktust és mosolyogsz. Ki tudja, mi ki nem sül belőle!
  3. Vagy elő a könyvvel, amit régóta terveztél elolvasni, vagy most akár egy filmsorozat maraton is belefér lelkiismeretfurdalás nélkül.
  4. Rakj rendet magad körül a szekrények, tárolók, a garázs mélyén. Jó lesz a munkahetet úgy kezdeni, hogy nincs útban a felhalmozódott rendetlenség, ami lehúz.
  5. Tervezd meg a következő nyaralásod! Az örömteli tervezgetés jót tesz a hangulatodnak. (Erről itt olvashatsz többet: Instant hangulatjavítók)
  6. Tarthatsz telefon és Internet mentes böjtöt is. Csak az elején furcsa, de ha belejössz, felszabadító érzés tud lenni. Vajon, meddig bírod?
  7. Gondolkodj! Ki vagy, mire vágysz, hogyan fogod elérni? - A hosszabb pihenő remek alkalom arra, hogy tisztába jöjj azzal, hogy hova tartasz az életben, és átgondold, mi az, ami segít neked, és mi az, amit másképp kell csinálnod ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

ÉS HA NEM AKARSZ EGYEDÜL LENNI:

A kapcsolatok felületessége és a magány a fejlett társadalmak új népbetegsége, pedig a megoldás karnyújtásnyira van a kisközösségekben. Ez a jól bevált ismerkedési tér ma is hatékony. 

Ha nincs olyan esemény, ahova egyedül is szívesen elmész, viszont nem akarod a társkereső appokon pazarolni az idődet egész hétvégén, csatlakozz a Miitt.hu többszáz fős, szingli közösségéhez! Hétvégenként is több, közösen szervezett programon találkozhatsz hozzád hasonló egyedülállókkal, hogy jól szórakozz és közben kötetlenül ismerkedhess.

Ha egy program már önmagában is érdekes, és szívesen veszel részt rajta, akkor ott nyomás és feszengés nélkül tudsz önmagad lenni.

Nincs más dolgod, mint csatlakozni a Miitt.hu közösséghez még ma, és azonnal rendelkezésedre áll egy aktív, baráti társaság + havonta 70-90 közös program, amiből válogathatsz ízlésed szerint. Túrák, kultúra, bulik, társas, nagy beszélgetések, nevetések... és közben az ismerkedés megy magától, természetesen.

Mostantól élvezheted a hosszú hétvégéket és a szabad hétköznapokat is klassz társaságban!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu