A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2022.12.20 ● Tippek

Első-randi utáni értékelő lista – Lesz folytatás?

Szerző: Pirchala Berta

Sok társkereső vág a randizásba egy cizellált elvárás listával, és sajnos, gyakran olyannal, ami nem azokra a tulajdonságokra koncentrál, amelyek valóban fontosak egy párkapcsolat sikerességéhez. Pedig van jobb módszer is.

A randin hiába pipálgatjuk fejben a listánkat, mint egy rossz tanár, aki csak azt nézi, hogy mit nem tud a diák. Arra koncentrálunk, hogy a partnerünk mely pontokon nem felel meg a listánknak, ahelyett, hogy azt figyelnénk meg, amiben az illető jó, ami az ő karakterében bejön nekünk.

Képzed el azt a szitut, amikor valaki mindenben megfelel az elvárásaidnak! Te tudnál egy ilyen szupernő, vagy szuperpasi mellett felszabadultan létezni? Elég jónak tudnád érzed magad a tökéletes mellett?

Van, hogy abbéli igyekezetünkben, hogy társkereséskor, randizáskor a lehető legjobb partnert válasszuk, elfelejtjük, hogy nekünk is vannak kevésbé előnyös tulajdonságaink. Te szeretnéd, ha a másik egész randi alatt azt keresné benned, hogy mik a hibáid?

Mi lenne, ha legközelebb nem a listádra fókuszálnál, hanem az érzéseidre, és arra, hogy milyen tulajdonságaidat hívja elő ő.

Íme néhány jó kérdés, ami segít eldönteni, hogy jó volt-e a randi, és részedről megérné-e a folytatást:

Ha pedig aggódsz, hogy a másik mit gondol rólad, akkor jusson eszedbe: Semmi sem olyan fontos veled kapcsolatban az első randin, mint az, hogy milyen érzés veled lenni.

Ne fordulj ki önmagadból a másik kedvéért, és ne is csak magadra koncentrálj! Ez nem Ki a jobb fogás verseny. A cél ezen a ponton az, hogy mindketten jól érezzétek magatokat, segítsetek egymásnak ebben, és legyenek felszabadult pillanataitok, amikor tudtok csak úgy, egyszerűen jól lenni egymás társaságában. Ha ezt sikerül elérni kevésbé lesz fontos a listád, vagy az övé.

Ha rendszeresen használod a fenti kérdéseket, előbb-utóbb magadtól is eszedbe jutnak majd, és még abban is segíthetnek, hogy te egy jobb formádat hozd a találkozón.

 

Olvass többet a témában: Lehet jó az elég jó?

Címkék

első randi

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu