A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2017.09.19 ● Társkeresésről

A nyárnak vége, de a randiszezon még csak most kezdődik

Szerző: Pirchala Berta

A nyárnak vége, de az igazi kaland még csak most kezdődik! Sok egyedülálló várta, hogy a nyári napsütés, hosszú nappalok és hűs koktélok egy varázsütésre tálcán kínálják az új szerelmet.  Ha viszont a nyaralás, mégsem hozta meg a remélt eredményt, nincs ok aggodalomra, ugyanis az igazi randi időszak épp most köszönt be!

John Sharp, pszichiáter, a Harvard Egyetem professzora, az Érzelmi Kalendárium c. könyv írója szerint „Nyáron az emberek szenvedélyes és felelősségmentes kalandokat keresnek. Ősszel, már inkább az érdekel, hogy találjunk valakit, akiben megvan a lehetőség egy hosszú távú kapcsolatra.” Sőt, egy nem hivatalos Facebook tanulmány kimutatta, hogy a legtöbb párkapcsolat, a kapcsolati státuszok változását nézve, tavasszal bomlik fel. Az a sok ember, aki a szakítás után, nyáron nem keresett új párt, most kész lehet újra lehorgonyozni.

Íme, 9 nyomós ok, amiért az Ősz a te évszakod, ha épp társat keresel:

  1. Mindenki hazaért a nyaralásból. Az egyedülállók végre mind itthon vannak, nőtt az elérhető, lehetséges partnerek száma.
  2. A nyári esküvők figyelmeztetnek. A húszas, harmincas éveikben járók a tavaszi és nyári esküvő dömping közben többször is szembesülnek a ténnyel, hogy egyedül vannak, és hogy mit éreznek ezzel kapcsolatban, így mostanra hajlamosabbak a tettek mezejére lépni.
  3. Kevesebb a társasági program, több idő van magunkra figyelni. A nyári partiról, fesztiválra rohangálás után, most van idő lenyugodni, átgondolni, hogy merre tovább. Aki társat szeretne, most inkább szakít időt arra, hogy foglalkozzon a párkeresés kérdésével.
  4. Nyáron, amikor mindenki szexi, nehezebb elköteleződni. Ősszel már nem tesszük közszemlére az összes vonzó, külső tulajdonságunkat, most már inkább figyelünk a belső értékekre, és hajlandóak vagyunk jobban megismerni a másikat.
  5. A nyár varázserejére hagyatkozók, felismerik a változtatás szükségességét. Aki eddig úgy hitte, hogy anélkül, hogy bármin is változtatna, csupán attól, hogy nyár van, rátalál a szerelem, az most ebből az álomképből kijózanodva, aktívabb lesz, jobban figyel, rád is.
  6. A hűvös beköszöntével jól esik közelebb bújni másokhoz. Nyáron élmény volt elterpeszkedni a napsütéses teraszokon, de most már jól esik bebújni akár két pulcsis idegen közé a bárpultnál.
  7. A hőség elmúlt, így alkalom nyílik romantikus hosszú sétákra a természetben, aminek a végén kipirult arccal be lehet kuckózni egy hangulatos kávézóba. A közösen elfogyasztott forró italok az otthonosság érzetét keltik, már az összeköltözés előtt.
  8. Hamarabb jön meg a kedv az otthon kettesben töltött randihoz, és közben az is hamar kiderül, hogy van-e elég mondanivaló és érdeklődés egymás szórakoztatásához, tartalmas beszélgetésekhez.
  9. Nyakunkon a téli ünnepek sora, ami megfontoltabb választásra késztet. A tél közeledtével könnyebben letáborozunk valaki mellett, de azt is józanabbul átgondoljuk, hogy az illető érdemes-e arra, hogy Karácsonykor bemutassuk a családnak.

A siker érdekében kulcsfontosságú, hogy minél előbb és gyakrabban teret kapjanak a személyes találkozások. Könnyű  a kényelmes karosszékből úgy tenni, mintha csinálnánk is valamit, azonban egy kapcsolat a személyes találkozások után jelent valódi lehetőséget.

        Kezdheted az ismerkedést rögtön személyesen is:kattints a társkereső programok és közösség eléréséhez

miitt.hu társkereső programok közösség

 

Címkék

ősz kutatás

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu