A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2021.01.19 ● Társkeresésről

2 stratégia, amivel azonnal növelheted az esélyed a társkeresésben.

Szerző: Pirchala Berta

Hogy lehet az, hogy még sosem volt ennyi társkereső szolgáltatás, mint most, mégis az egyedülállók arról számolnak be, hogy nehéz a társkeresés? A helyzet az, hogy hiába van sokszázezer egyedülálló és számos szolgáltatás, ha ezeket a lehetőségeket nem használjuk okosan.

MIT TEHETSZ?

Arra nincs ráhatásod, hogy mások hogyan viselkednek, arra, viszont, nagyon is, hogy te mit teszel és hogyan reagálsz az előállt helyzetre. Alapvetően két út van:

1. Válassz olyan megoldást, ahol nem nagy tömegből kell kitűnni, ahol van a másiknak ideje, lehetősége és kedve figyelni rád!

Az appokkal és nagy tömegeket felvonultató online megoldásokkal az a gond, hogy bár elviekben lehetőségek ezreit tárja eléd, ezek az ezrek, pár másodpercet töltenek csak el a választással. Minél több a választási lehetőséged, annál nagyobb a konkurenciád is. Ez ilyen egyszerű. Ha azt szeretnéd, hogy biztosan észrevegyenek, akkor vagy olyan online megoldást kell választanod, ahol kevesebben vannak, esetleg ahol, ahol az algoritmus lassítja a lehetőségek megmutatását és korlátozza a bemutatott profilok számát, vagy pedig meg kell keresned azokat az offline lehetőségeket, ahol kisebb, 20-100 fős csoportban fel tudsz tűnni annak, aki téged keres – ahol élőben jobban bemutathatod a karakteredet: fellépésedet, stílusodat, megjelenésedet, humorodat, kedvességedet, szerénységedet vagy épp ellenkezőleg hangos magabiztosságodat, stb. Amikor épp nincs járványügyi korlátozás, számos ilyen lehetőség vab. Hobbik köré klassz közösségek szerveződnek, legyen az társas tánc, kóruséneklés, túrázás, bringázás, evezés, társasozás…stb. Sőt, kifejezetten szingliknek szóló közösség is létezik, a Miitt.hu, ahol most, még a járvány idején is hetente több programot szerveznek jó fej egyedülállók együtt egymásnak.

2. Légy különleges! (Nem extrém!)

Sokan félreértik a kitűnés lényegét. Ne azt akard megmutatni, hogy „más vagy, mint a többiek”, hanem légy is más. A másság hangsúlyozása önmagában üres és erőltetett. Ne csak „más” akarj lenni, hanem „minőség”! A minőséget nem az extrém és a meghökkentő sugározza, hanem a magabiztos őszinteség, nyitottság, stílusosság. Online platformokon, például, az igényes és megfelelő számú fotók (3-5), a helyesírási hiba mentes, színvonalas megfogalmazás, amiből az érdeklődés, a megismerés szándéka és a megmutatkozás bátorsága egyaránt kitűnik.

Te arányában hány jól megírt, a valóságot hűen tükröző profil oldallal találkoztál a nagy tömegeket vonzó online társkeresőkön? Pedig odafigyeléssel, kreativitással és őszinteséggel lehetne jókat készíteni. Még mindig van, aki azt szeretné, hogy a másik fél végezze el helyette a munkát, ő jelöljön, kérdezzen, udvaroljon, nemtől függetlenül. Ezzel azonban nagyon sok valódi lehetőségtől fosztja meg magát a lusta társkereső.

Az igényes profilt meglátja az igényes társkereső. Az igénytelent is, csak nem fog reagálni rá. Hacsak nem vagy különlegesen szép/jóképű, mivel a lapozós appokon ez a leglényegesebb szempont, nem engedheted meg magadnak a profilod középszerűségét, ami sokszorosára növeli az időt, amennyi kell ahhoz, hogy akár csak egy értékesebb érdeklődőt is szerezz.

Ugyanez igaz offline ismerkedéskor is. Gondold át, kit keresnek azok, akiket te szeretnél elérni! Milyen értékek fontosak nekik? A megjelenésed és annak naprakészsége, stílusossága azonnal feltűnik. Nem kell kifordulj magadból, de hozd a legjobb formád, ami, egy kis figyelemmel, lehet jobb is, mint az eddigi legjobb. Nézz körül! Milyenek azok a saját nemeden belül, akiket te is észreveszel, mert valami miatt kitűnnek? Igyekezz ellesni olyan elemeket, amiket be tudsz te is illeszteni a stílusodba!  

Kombinálhatod is a két stratégiát, de ha egyiket sem csinálod, akkor jelentősen megnehezíted a saját dolgod.

Társaságban, személyesen, kisebb létszámú programokon garantáltan észrevesznek!

KATTINTS, regisztrálj ingyen,

és nézd meg a Szingli Közösség, a Miitt.hu aktuális programnaptárját! Ha tetszenek a programok, és szívesen ismerkednél természetes körülmények közt, szórakozás közben, válassz tagsági csomagot, és csatlakozz mielőbb, hogy ne maradj le a téli közös programokról!

Most a járványügyi korlátozások alatti tagsági napjaidat - ha a korlátozás megszüntetésekor van érvényes Miitt tagságod - megkapod pluszban ajándékba a korlátozás lejártakor!!

 

További témák, amik segítenek felkészülni és jobban csinálni:

Kész vagyok egy párkapcsolatra?

Változtass a módszereiden, és az erdmény is változik!

Korlátozak az elvárásaid?

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu