A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2015.08.22 ● Társkeresésről

KÉSZ VAGY A KAPCSOLATRA?

Szerző: Pirchala Berta

Egy kapcsolat hosszú távú sikerességének érdekében tisztáznod kell, hogy mit vársz egy kapcsolattól és a leendő társadtól, de azt is fontos megvizsgálni, hogy Te mit tudsz nyújtani.

Vannak, akik csak azt nézik a párkapcsolatban, hogy mit KAPNAK a kapcsolattól a partnerüktől és nem is gondolkodnak el azon, hogy vajon ők mit szeretnének és tudnak ADNI..

Egy kapcsolat hosszú távú sikerességének érdekében tisztáznod kell, hogy mit vársz a kapcsolattól és a leendő társadtól, de azt is fontos megvizsgálni, hogy Te mit tudsz nyújtani, mit szeretnél és tudsz belevinni a kapcsolatba, mennyi időt, energiát, anyagi és szellemi forrást, odaadást, külső és belső szépséget.

Sokan úgy keresnek társat, hogy közben életüknek a többi kulcs területén sincs rend. Ezek a fő területek: a LELKI, FIZIKAI, SZOCIÁLIS és ANYAGI egészség.

Érdemes alaposan megvizsgálni, hogy Te most hol vagy, ki vagy és mit tudsz nyújtani! Durva példa, de ha depressziós vagy, egészségtelenül elhízott és nagy adósságokat halmoztál fel, nem igazságos egy másik személyt is belerángatni az akár csak átmenetileg is szétesett életedbe. Fontos, hogy az életed kulcs területein amennyire csak lehetséges rendet tegyél először, és azután kezdj a társkeresésbe egy megerősödött pozícióból.

Jó hír, hogy bármely kulcs területen tudsz változtatni, javítani. Csupán elhatározás és kitartás kérdése.

Egyáltalán nem arról van szó, hogy csak „tökéletes” emberek randizhatnak, csupán arról, hogy ha az életed egyik-másik területén kibillentél az egyensúlyodból, akkor legyen meg benned a tettrekészség a változtatásra.

Gondolj bele, ha többé-kevésbé rendben vannak az életed kulcs területei, te is magabiztosabb vagy és nem kényszerülsz megalkuvó döntésekre a párválasztásban sem! Nem valószínű, hogy hosszú távra találsz olyan partnert, aki az élete több területén is jobb pozícióban van, mint te, és más vágya sincs, mint hogy valakit húzhasson maga után. Egy egészséges és kiegyensúlyozott kapcsolathoz el kell érned azt az állapotot, amit a társadtól is elfogadsz, elvársz.

Ha még nincs is teljes rend az életedben (Kinek van??!), legalább kezdd el rendbe hozni a problémás területeket! Mikor már elindultál egy jó úton, az rengeteg sikerélménnyel ajándékoz meg, amitől megnő az önbizalmad és megváltozik a kisugárzásod is.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu