A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2019.10.19 ● Társkeresésről

Unod már a századik unalmas, kávézós randit és sablonos beszélgetéseket?

Szerző: Pirchala Berta

Ha férfiként társat keresel, és nem kizárólag kalandot, vagy sms maratont, és kipróbáltad már az online ismerkedést, akkor valószínűleg átélted már azt állapotot, amikor fáraszt, hogy minden randin ugyanaz történik, és már a saját sztorijaidat is unod.

Ugyanazzal a két-három vicces történettel haknizol hónapok óta, és már alig érdekel, hogy a másik nevet-e rajta, mert ha nem, akkor majd lesz újabb randid holnap, vagy jövő héten. Új arcok jönnek-mennek, és közben elvész a lelkesedésed.  Mikor be is indul valami, közben folyamatosan nézegeted a tengernyi új profilt, és mindig van egy csinosabb arc, egy hajlandóbbnak tűnő lány - így a rendszer nem engedi érezned, hogy érdemes jobban megismerni valakit és letáborozni.

NEM VELED VAN A BAJ! Az online appok sajátossága, hogy a működése a keresőt inkább abban támogatja, hogy a végtelen kereséshez mindig legyenek új arcok, mint abban, hogy a felek hajlandók és képesek legyenek elköteleződni. Mindeközben egyre rosszabb vélemény alakul ki a másik nemről. Ez a nőket is ugyanígy érinti. Te ebben a folyamatban egyre kevésbé tudsz figyelmes és érdekes lenni, ő pedig egyre elkeseredettebb lesz. Észrevétlenül darál be az ipari társkeresés, és forgat ki a természetes, lelkesedni és őszintén megmutatkozni vágyó önmagadból.

Mivel a hiba nem benned, hanem szó szerint a készülékedben van, a megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

Rázd fel magad azzal, hogy kitűnsz a szürke masszából! Egyáltalán nem nehéz, ha tudod, hogy mindenki másnak is rendesen elege van már, és ettől egyre hülyébben viselkedik. Légy, akár csak kicsivel is, jobb - udvariasabb, megbízhatóbb, kezdeményezőbb! Ne oszd meg a figyelmed túl sok lehetséges randi partner közt, mert az szinte mindig lejön a másiknak, és te is értéktelenebbnek éled meg az adott randit, ha már betáraztál tíz másikat.

Találj ki érdekesebb programot, mint egy kávézás! Ahogyan te, úgy a nők is unják a csésze feletti vizsgáztatást és a papagáj módjára ledarált életrajzokat.

Te vagy a Férfi, te találd ki, mi legyen a program, adj alternatívákat! Válassz olyan tevékenységet, ami lehetőséget ad természetes beszélgetésekre, nem csak szemtől szemben ülős, egyhangú interjúra!

Lehet, hogy végül a Nő választ, de addig is a Férfi vezet.

A legtöbb társkereső minimum energia befektetéssel keres, így már egy kis odafigyeléssel is könnyű érdekesebbnek lenni. Használd ki, élvezd, és légy rá büszke, hogy jobb vagy, mint az átlag!

Nem muszáj online ismerkedni! Menj oda, ahol a nők vannak! Akár egy lakberendezési boltban is kérhetsz tanácsot attól, aki megtetszik. Nem baj, ha a másik átlát a szitán. A lényeg, hogy beinduljon a beszélgetés. A nőket nem zavarja, ha az elején picit bénázol, ha utána megmutatod, hogy megy ez jobban is. Ha ránézésre bejössz egy nőnek, vagy épp figyelemre van szüksége, engedi és segít is, hogy bizonyíts.

Ha tetszik az online appokban, hogy egy helyen sok szingli nőt találsz, de valami spontánabbra vágysz, akkor próbáld ki az offline programszervező közösséget, a Miitt.hu-t, ahol mindenki egyedülálló, és kész ismerkedni. Adott a társaság és a programok is. Minden nap van program, és mind más. Csak választanod kell, aszerint, hogy mi érdekel, mikor érsz rá, és hova mennek olyanok, akiket szimpatikusnak találsz. Ennél könnyebb már nem nagyon lehet.

Így, vagy úgy mindenki teljesíteni akar az életben. Mi lenne, ha egész könnyedén felpörgetnéd a magánéleted, és az ebből kapott energiából építkezhetnél az élet egyéb területein is?!

Te ülsz a kormányánál, használd!

Vágj bele!

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu