A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2022.02.16 ● Szingli zóna

Tényleg minden 3. férfi szexelne egy robottal?

Szerző: Pirchala Berta

Társkeresőként naponta olvashatsz a médiában kutatási anyagokat ismerkedés témában, azonban úgy tűnik, egy-egy felmérés tanulsága gyakran attól függ, hogy ki rendeli meg. Az egyházi hátterű szervezetek weboldalain csupa olyan kutatási eredmény látható, mely a házasságot és a házasság előtti cölibátust támogatja. Nem ritkán a megrendelt felmérések üzleti célokat támogatnak. Az egyetemi kutatások egyik hibája, hogy gyakran csak az egyetemi diákok viselkedését vizsgálják, de az eredmények közlésekor már álalánosságban a "randizásról" és  "párkapcsolatokról" nyilatkoznak.

Megjelent korábban egy kutatás, melyben a megkérdezett amerikai online társkereső felhasználók arról nyilatkoztak, szexelnének-e egy robottal. A megkérdezett férfiak 37 százaléka (!) 3 férfiból 1, és a nők 15 százaléka jelentette ki, hogy szexelne robottal.

Szerinted, tényleg minden 3. férfi szexelne robottal? Én nem vagyok benne olyan biztos, hogy a megkérdezett férfiak több mint egyharmada vajon tényleg bemenne a szexrobot boltba venni vagy kölcsönözni egy ilyen robotot. Bevállalósnak lenni trendi, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy bevállalósak is vagyunk.

Befolyásolhatja az adatokat, hogy az emberek egy felmérés során hajlamosak egy kérdésre nem azt válaszolni, ami igaz, hanem azt, aminek fényében jó színben tűnhetnek fel, önmaguk előtt is. Különösen igaz ez olyan jellegű kérdésekre, amik nem tényekre vonatkoznak (Például volt-e már házas), hanem lehetőségekre, például arra, hogy valaki megtenne-e valamit egy elképzelt helyzetben.

Sokkal könnyebb dolgod van, ha egy felmérés nem bemondás alapján, hanem mérhető adatokból készül.

Mi is készítettünk egy mini felmérést a Miitt.hu felhasználóinak viselkedésről, de mi tény adatokból:

...a Miitt Közösség tagjainak 80% nem csak levelezik, és csodára vár, hanem személyesen ismerkedik, hetente akár többször is.

A Miitt tagok a 80%-a jár az adott hónapban közösen szervezett 75-85 program legalább egyikére, és 3 emberből ketten többre is.

Tehát a Miitt Közösség tagjainak 80% nem levelezik, vagy ül és vár, hanem személyesen ismerkedik, akár hetente többször is. Ez pont fordítva van az online társkereső, a Tinder felhasználóknál, akiknek kb. 80%-a sohasem találkozik személyesen. 

A miittes programokra járók közül átlagosan 32% vesz részt 2-3 eseményen egy hónapban, és 36% legalább 4, vagy több programon. Van, aki több mint 10 eseményen is részt vesz havonta.

Mobilon a www.miitt.hu weboldalunkon belépés előtt is láthatsz aktuális statisztikát, amit a rendszerünk a felhasználók viselkedéséből automatikusan számol, és mindig pontosan megmutat. 

ÉRDEKESSÉG: 2022. Januárban, ami elvileg a legdepisebb hónap, a Miitt tagok ugyanolyan aktívak voltak, mint bármikor máskor. A 81 közösen szervezett esemény közt 23 sport programunk volt. A hideg ellenére is volt 15 szabadtéri esemény, 7 gasztro program, 11 teljesen ingyenes, belépő mentes program, 16 kifejezetten kulturális esemény és 18 játék program. Szombatokon és vasárnapokon naponta nem kevesebb mint  5-7 közös programól lehetett választani ízlés és szabadidő szerint.

 Az adatok a magukért beszélnek.

Ha ez volt januárban, mi lesz itt, mikor igazán felpezseg a TAVASZ?!

Gyere, csatlakozz Budapest legaktívabb offline közösségéhez, és ellenőrizd le a statisztikánkat személyesen!

Robotunk nincs, viszont naponta találkozhatsz 100% valódi emberekkel, klassz programokon.

Kattints és teszteld a valóságot!

 

Címkék

kutatás szex

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu