A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2020.01.14 ● Szingli zóna

Amíg ugyanazt csinálod, az eredmény is ugyanaz.

Szerző: Pirchala Berta

Nem haladsz egyről a kettőre? Ugyanott topogsz hónapok, évek óta? Amíg ugyanazt csinálod, az eredmény is ugyanaz lesz. Új eredményt, új tettekkel és új szokásokkal érhetsz el. 

Társkeresők közt eltöltött több éves tapasztalatom szerint a halogatás nem megoldás. És ez nem csak az ismerkedésre igaz, hanem az élet minden területére. A nem választás is egy választás. Annak a választása, hogy nem te irányítasz. Ezzel az a gond, hogy minél több, számodra fontos kérdésben adod ki a kezedből az irányítást, annál elveszettebnek és gyengébbnek fogod magad érezni. Ez nem azt jelenti, hogy mindent irányítanod kell. Viszont tudnod kell, hogy mi az, amire van ráhatásod, akarsz-e ráhatni, és jó, ha tudod, hogy miért döntesz egy tett vagy a tett hiánya mellett.

A nem választás is egy választás. Annak a választása, hogy nem te irányítasz.

Lehet, hogy azzal, hogy csak várakozol, a felelősséget akarod elkerülni? Kár lenne. A felelősség vállalás erőt ad. Mindig. Azt hinnéd, hogy teher, pedig inkább egy szuper-erő, ami visz magával előre. A felelősség már így is a tiéd. Mindig is a tiéd volt. Ha viszont tevékenyen vállalod is, azzal mindig nyersz. Még akkor is, amikor a dolgok nem terv szerint mennek. Többé nem érzed majd, hogy csak sodor az élet, hanem együtt úszol vele.

Ha változást szeretnél, nem muszáj mindent azonnal a feje tetejére állítani. Kezdheted lépésenként.

Kérdezd meg magadtól: Mi az, amit eddig csináltam? Milyen pozitív eredményeket hozott, és mi az, amit nem értem el vele? Mit tehetek ma, a héten, a hónapban, hogy a hiányzó eredményhez közelebb kerülhessek? Mi az, ami eddig hasznos volt, és hatékonyabban, gyakrabban nagyobb befektetéssel csinálhatnám?

Az év elején túl sok a nagy elhatározás, és túl kevés a kitartás. Ha nagyban nem szokott bejönni neked a váltás, kezdd el piciben, mindig csak egy területre, egy kisebb változtatásra koncentrálva! Azután, amikor egy újítás már nagyon megy, kapcsolhatsz nagyobb tempóra, vagy behozhatsz egy új lépést, változtatást az eddigi mellé.

A változás a tetteiddel lesz arányos, nem a vágyaiddal. Légy türelmes! Olyan nincs, hogy valamire figyelmet, időt, energiát, pénzt fordítasz, és 3 hónap kitartás mellett semmilyen pozitív eredményt nem hoz. Egyszerűen nincs ilyen. 6 hónap után pedig egész biztos, hogy jól érzékelhető lesz a fejlődés.

A változás a tetteiddel lesz arányos, nem a vágyaiddal. Légy türelmes!

Kész vagy belevágni? Hajlandó vagy kitartani? Én veled vagyok és drukkolok neked!!

Válts fokozatot az ismerkedésben!

Találkozz jó fejekkel személyesen akár már holnap!

KATTINTS!

Nem kell egyedül nekifutnod az ismerkedésnek! Közösségben, az érdeklődésed szerint választott programokon az egész folyamatot élvezheted!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu