A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2021.10.29 ● Tippek

Ne kövess ész nélkül randi tanácsokat! Mutatok egy példát:

Szerző: Pirchala Berta

A józan eszedre is szükség van, amikor bármilyen témában tájékozódsz. A társkeresés, randizás területe sem kivétel. PÉLDA: Keringenek cikkek a Neten, (újra-meg újra) hogy mit jelent(het) online társkereséskor, ha a férfi profil képén kutya van. Tény, hogy vannak adatok arra nézve, hogy a hosszútávú kapcsolatot megjelölő férfiak gyakrabban tesznek fel kutyát a profil oldalukra, mint a nem hosszútávú kapcsolatot megjelölők. Viszont nem lehet egyszerűen megfordítani majd továbbgondolni az ok-okozatot és azt feltételezni, hogy aki kutyát tesz fel a profiljára az bizonyosan képes is hosszú távú, elkötelezett kapcsolatra.

Sok mindent kiolvashatunk egy kutyás képből, de kijelenteni azt, hogy a kutya jelenléte azt jelentené, hogy az illető, legyen az férfi vagy nő, képes az elköteleződésre, már túl egyszerű lenne. Tegyük fel, hogy övé a kutya (mert ez sem mindig így van), ez csak azt bizonyítja, hogy hajlandó és talán képes is egy 10-15 éves elköteleződésre egy kutyával. De te nem vagy kutya.

Csak mert ezek az írások azt sugallják, hogy a kutyás pasi „jobb ember”, vagy jobb embernek tűnhet, férfiként ne kérj kölcsön gyorsan kutyát, vagy ennek mintájára gyereket, és ne támaszkodj más autójára; nőként se bízz vakon a fenti következtetésben! Persze, ha nagyon szeretnél egy kutyás partnert, az más, akkor a kutyás fotó jó jel.

Van, aki nem szeretne kutyával együtt élni. Ő egy laza mozdulattal fogja a kölcsönkutyás képet is balra lendíteni a randiappon (azaz a kukába). Pedig lehet, hogy ha nem rögtön találkozna a kutyáddal, elképzelhető, hogy miután téged megismer, megkedvel, el tudja fogadni a négylábú családtagot, mert a jó tulajdonságaid megérik a kompromisszumot.

Valaki más kutyája, macskája, gyereke, drága holmijai, más háza, terasza, vagy olyan öltöny, amit évente legfeljebb egyszer hordasz, és az a tűsarkú, amiben két lépést sem tudsz tenni, félrevezeti a nézelődőt. Ha ő ezekre a részletekre figyel, ezek alapján választ téged, akkor bajban leszel, amikor meg kell felelned a saját magad által bemutatott hamis képnek.

Trükkök, hazugságok, ferdítések helyett hozd a saját legjobb formád!

Azt mutasd, aki vagy, mert ha egy kamu, kiszínezett felturbózott formádhoz kötődik a másik, abból baj lesz. A kamu személyiséged nem fogod tudni fenntartani hosszú távon, és rövid távon is rémesen sok energiát felemészt.

Csalódás lesz a vége, és közben még te sem érzed igazán jól magad, mert ha másnak adod ki magad, akkor azt a képet erősíted magadban, hogy az, aki valójában vagy, nem elég jó. Pedig lehetnél elég jó, annak, akinek nem a tűsarkú, vagy az öltöny volt a lényeges, vagy az a megkérdőjelezhető tétel, miszerint aki állatot tart az képes az elköteleződésre emberrel is, vagy esetleg jobb ember. (Lásd: Hitler imádott kutyája, Blondi - aki végül abba pusztult el, hogy gazdája utasítására rajta tesztelték a cián kapszulát. - Egy arany ember! Ja, nem.)

(Korábban: A kutya hatása ismeretlenekre - kísérlet)

Ne kövess átgondolás nélkül semmilyen tanácsot, és ne fogadj el látszólag logikus következtetést ellenőrzés és a józan eszed használata nélkül!

Érdemes egy adott kijelentésnek, tanácsnak az ellentétére is rákeresni a Neten, de legalább elgondolkodni ’egyéb lehetőségeken’, hogy pontosabb képet kaphass a rád érvényes helyzetről és tennivalókról.

Véletlenül sem azt mondom, hogy senkire ne hallgass, ha társkeresésről van szó. Inkább figyelj, hallgass meg sokféle véleményt, és trükkök, hazugságok, ferdítések helyett hozd a saját legjobb formád.

Kutyával, vagy anélkül, szingliként már lehetőséged van

RÖGTÖN SZEMÉLYESEN megismerni a VALÓDI embert "működés közben" közösségi programokon.

Címkék

kutya

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu