A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2020.11.15 ● Társkeresésről

Most a legnehezebb ismerkedni? Ezért most a legkönnyebb is!

Szerző: Pirchala Berta

Sokan beszélnek az elidegenedésről, a kommunikáció kudarcáról, az elmagányosodásról, az ismerkedés nehézségeiről, a virtuális diadaláról az élő felett. Most meg még itt ez a járvány is. Panasszal Dunát lehetne rekeszteni.

De tényleg olyan sötét a helyzet a társkeresésben? Vagy csak könnyebb a tettek hiányát a körülményekre fogni?

Döntsd el Te!

A Miitt.hu Társtaláló Közösség vezetőjeként azt tapasztalom, hogy most, a technika előretörésével is rengetegen keresik a valós találkozásokat és ezek természetes terepét. Az igény a szemtől szemben találkozásokra, őszinte beszélgetésekre, elmélyült ismerkedésre nem veszett ki, csak más lehetőségek nyíltak már meglévő közösségekben és új, friss indíttatású közösségeken keresztül. A közös pont lehet akár egy hobbi, sport, egy speciális érdeklődési terület, vagy akár az ismerkedés és tartalmas szórakozás is, mint közös cél, úgy, ahogy a Miitt.hu Közösségben.

Hiszek abban, hogy minden probléma megkerülhető, sőt, kihasználható, még most a pandémia idején is.

Ha úgy tapasztalod, hogy az emberek nehezen ismerkednek, rosszul kommunikálnak, online applikációkon vég és határozott cél nélkül piszmognak, akkor most jött el a Te időd!

Ha igaz az, hogy az emberek egyre nagyobb számban egyre nehézkesebben ismerkednek, egyre önzőbben viselkednek online és offline egyaránt, akkor az is igaz, hogy sosem volt még ilyen könnyű kiemelkedni ebből az online térben eltévedt masszából.


Ha Te veszed a fáradtságot és amikor lehet, eljársz otthonról, oda, ahol emberekkel találkozhatsz, és meg is tanulod megszólítani őket, akkor messze átlag feletti eredményeket érhetsz el, anélkül, hogy görcsösen keresned kellene. A járványügyi korlátozások ugyan most megnehezítik a személyes első találkozásokat, az elv továbbra is ugyanaz, csak kicsit ügyesebbnek kell lenni.

Csak eggyel kell jobbnak lenni, mint azok, akik online applikációkon jobbra-balra húzogatják a képeket valós találkozás szándéka nélkül, vagy nap, nap után a kanapén tespedve sápítoznak, hogy a világ milyen szörnyű lett, és minden nő ilyen, meg minden férfi olyan.

Amíg kevés lehetőség van személyesen indítani a kapcsolatot, akkor se hagyd, hogy online üzengetésbe fulladjon az ismerkedés, és amint lehet, vidd a találkozást személyes terepre! Most, a korlátozások alatt összekötheted a jó alváshoz és munkabíráshoz is elengedhetetlen egészségügyi sétát a randizással. Lehet, hogy elsőre nem tűnik ideális terepnek, de még jól is elsülhet, hiszen most sokan választják a lustább utat, vagy vonulnak vissza teljesen a társas érintkezéstől. Most könnyebben találsz rá olyanokra, akik tudnak és akarnak is személyesen is tallkozni.

Neked nincs is több dolgod, mint egy kicsivel jobbnak lenni, kicsit kreatívabb találkozókat kitalálni, és többször ellenállni a kísértésnek, hogy otthon ragadj a képernyők előtt.

Ha a helyzet most a legrosszabb, akkor most a legkönnyebb kiemelkedni is.

Vegyél egy nagy levegőt, és használd ki ezt a különleges helyzetet! Máris eggyel jobban csinálod, mint a legtöbben, hiszen olvasod ezt az írást, igyekszel tájékozódni, jobban csinálni. Ki van éhezve mindenki a valódi kapcsolatokra. Ha megadod ezt a lehetőséget a másiknak, és a körülményekhez és többiekhez képest a lehető legötletesebben teszed, Ő észre fogja venni!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu