A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2016.03.21 ● Szingli zóna

Mit csinálhat egy egyedülálló a három napos ünnepen?

Szerző: Pirchala Berta

Megint egy hosszú hétvége! HURRÁ! Aztán belegondolsz, mi minden mókát tartogat, és akkor beugrik: "Basszus! Az összes ismerős kölcsönös családlátogatással tölti a hétvégét." Ilyenkor úgy érezheted, hogy CSAK TE vagy ilyen egyedül az ünnepen....MEGINT

...de tudod, mit?! Marhára NEM! Csak Budapesten több ezer egyedülálló él. És pont ezek a gondolatok futnak át az agyán.

Ha már szembesültél legalább egyszer egyedülállóként egy ünneppel, hosszú hétvégével, akkor tudod, hogy a szabadság kezdeti ízét képes elnyomni valami keserű, szájíz, kb. a 2. nap kora estéjén... Amikor, szerinted, MINDENKI bulizik, randizik, vagy romantikus összebújós videózással múlatja az időt, CSAK TE nem.

Mit csináljak?

ÁLLJ is itt meg! Megmondom mit csinálnak a legtöbben:

  1. Az autóban veszekszenek, hogy mégiscsak az autópályán kellett volna menni, és amúgy is miért nem lehet csak legalább egyszer francos családlátogatás helyett összebújós, romantikus videónézéssel múlatni az időt?
  2. Ülnek otthon a kanapén azzal a bizonyos kesernyés érzéssel, hogy akkor ma estére is marad egy palack rozé egy bödön fagyi társaságában, vagy egy maratoni billiárdmeccs visszajátszás a TV-n egy rendelt, kissé kihűlve érkező pizza mellett EGYEDÜL.

Oké, tudom, nem csak ez a két verzió van, hanem a fent leírt feketének és a fehérnek még több száz köztes, színes árnyalata.

De összességében aki épp egyedül van hajlamos a párban élők elképzelt világát idealizálni, míg a saját helyzetét sötétnek és a problémáját megoldhatatlannak ítélni.

Pedig van megoldás!

Ahogy azt egy korábbi ajánlóban is írtuk már:

AMIT EGYEDÜL IS CSINÁLHATSZ:

  1. Pihend ki magad! Most aztán szunyókálhatsz délután is
  2. Elő a futócipővel, vagy elő a könyvekkel, amiket már régóta terveztél elolvasni!
  3. Most kitakaríthatod a személyes mailboxodat és rendet rakhatsz magad körül akár a szekrények, polcok, tárolók, a garázs mélyén is. Jó lesz a pihenő utáni munkát úgy kezdeni, hogy nincs útban a felhalmozódott rendetlenség
  4. Most még egy otthoni filmsorozat maraton is belefér.
  5. Gondolkodj! Ki vagy, mire vágysz, hogyan fogod elérni? - A hosszabb pihenő remek alkalom arra, hogy tisztába jöjj azzal, hogy hova tartasz az életben és átgondold, mi az ami segít neked és mi az, amit másképp kell csinálnod ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

MIT TEHETSZ AZÉRT, HOGY NE LEGYÉL EGYEDÜL A HÉTVÉGÉN?

Van egy klassz, több száz fős Budapest és környéki közösség, 25-50 évesek, akik hetente több programon is összejönnek, hogy jól szórakozzanak és közben ismerkedjenek. A Miitt.hu közösségben minden hétvégén színes programok várnak, amiket a közösség tagjai együtt szerveznek. Nincs más dolgod, mint csatlakozni a közösséghez, és azonnal rendelkezésedre áll egy aktív, baráti közösség és hetente több különböző izgalmas program.

Iratkozz fel a hírlevélre a lap alján, és heti egyszer megkaphatod a Miitt.hu közösség aktuális programlistáját, és ezen kívül tippeket társkeresés, ismerkedés témában!

közösségben könnyebb

Csatlakozz a közösséghez, és élvezd a hosszú hétvége lehetőségeit! Nem csak jó társaságot és tartalmas szórakozást találsz a csapatban, hanem akár a párodat is megtalálhatod. Ismerkedni így, közösségben természetes.

Kirándulás, kultúra, beszélgetések, nevetések... és közben az ismerkedés megy magától, természetesen. Mi kell még?!!

CSATLAKOZZ a Miitt.hu CSAPATHOZ és élvezd a hosszú hétvégét baráti társaságban!

Kattints a képre: Csatlakozz!

Címkék

programok

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu