A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2020.09.08 ● Társkeresésről

Mi a baj a d!ck pic-kel? (Mi a fene az a d!ck pic?)

Szerző: Pirchala Berta

Miitt.hu szingliknek szóló offline programszervező közösség vezetőjeként az online társkeresés nem a választott területem, viszont kötetlen beszélgetések során annyi rémtörténetet hallok félresiklott ismerkedésekről, hogy nem tudok elmenni mellette szó nélkül.

(d!ck pic - "!"= "i")

Online egyre jobban elmosódnak a határok helyes és helytelen, átlagos és eszelős közt. Míg egy kávézóban eszébe sem jutna egy épeszű férfinek előrántani a szerszámát szemrevételezésre, online mégis meglepően sokan képesek elküldeni a csupasz valóság fotóját. Angolul ezt a fotót hívja a köznyelv „d!ck pic”-nek. Ha élőben csinál valaki ilyet, akkor aberrált mutogatósnak tartják. Miből gondolja valaki, hogy ha online csapja ki a levegőre, az oké lesz? Valószínűleg, abból, hogy online nincs komoly retorziója. Nem zár le az elektromos eszköze, és nem jelenik meg a rendőrség. Pedig, nem oké. Hasonló érzést vált ki a nőkből, mintha valaki személyesen és kéretlenül venné elő. Ha direkt a sokkolás a cél, akkor az illető semmivel se jobb, mint a bokorból előugró, ballonkabátos perverz.

Az online életben sokkal többet megúszhat valaki. Ettől azonban még nem lesz rendben az, ami az offline térben ízléstelen és durva, függetlenül attól, hogy a tett büntetés nélkül elkövethető.

Most gondolod magadban, hogy Te sosem tennél ilyet. Ez jó kezdetnek. Ugyanígy, nemtől függetlenül, ha néhány sor után valaki a szexre tereli a szót, az ugyanolyan otromba, mintha a személyes találkozáskor a Helló! után csapna azonnal a lecsóba. Nem oké olyan kérdéseket feltenni, amiket személyesen nem mernél, vagy olyasmit ígérni, amit személyesen nem tudsz betartani. Ha például, írásban beígérsz egy órákig tartó tantrikus numerát, és élőben ennek csak a töredékét tudod produkálni, garantált a csalódás.

Nők szintén követnek el hasonló szarvashibákat. A leggyakoribb, hogy a nő még nem is ismeri személyesen a csevegő partnerét, de már részletes szexuális fantáziákat cserélnek. Ilyenkor percek alatt sorolja magát egy nő a prostituáltakkal egy kategóriába, akik szintén nem igényelnek komolyabb bemutatkozást aktus előtt. Ha a férfi - akárcsak kíváncsiságból is - kicsikarja egy nőből ismerkedés alatt ezt a viselkedést, akkor saját magának rontja el a játékot, mert ezzel instant csökkenti a kiválasztott nő értékét.

Az online kommunikációnak van következménye offline. Legfeljebb nem látod, vagy nem azonnal. Amiket leírtál, elküldtél, már nem tudod visszaszívni később. A „mit csinálnék veled az ágyban” lépcsőről visszaugrani egy gördülékeny, első-randis beszélgetéshez nagyon nehéz. A perverz, igénytelen vagy prosti éned bemutatása után, nem könnyű szemtől szemben egy új karaktert elővezetni.

 

Alkalmazd online is az offline jól bevált és mindkét fél számára elfogadható mintákat!

  • Ne mondj, kérdezz, vagy csinálj olyat, amit szemtől szemben nem mernél!
  • Ne ígérj olyat, amit eszedben sincs betartani, vagy szeretnéd, de nem fogod tudni betartani!
  • Ne ossz meg magadról online olyasmit, ami nem kerülhet ki a nyilvánosság elé. Amit egyszer digitálisan elküldtél, azzal a gyakorlatban többé már nem rendelkezel. Bárhova felkerülhet, és gyakran fel is kerül.

Ha online igénytelenül viselkedsz, akkor logikus a feltételezés, hogy élőben is igénytelen vagy. Ne mutasd magad kevesebbnek, mint aki vagy, ha nem akarod, hogy kevesebbként kezeljenek! A kevesebb is elég lesz valakinek, de akkor ne gondold, hogy a másik nemmel van a baj, ha neked mindig csak egy bizonyos, meglehetősen alacsony szint jut!

Egyre több a gyagyásként viselkedő ember online. Míg a többiek színvonala folyamatosan süllyed, neked szinte semmi dolgod, csak tartani a tiédet. Ha még külön figyelmet is fordítasz erre, biztosan megtérül a befektetett energia. A korrekt kommunikációs stílus és annak megkövetelése nem kerül semmibe, viszont kiemelkedik a tömegből. Használd ki a minőségi különbségben rejlő lehetőséget!

Vagy, ismerkedj kapásból személyesen, és kerüld el az online világ egyre bizarrabb jelenségeit!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu