A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2018.12.28 ● Tippek

6 Tipp, hogy jól induljon az év

Szerző: Pirchala Berta

Milyen volt a 2019-es éved? Szeretnéd, ha 2020. jobb, vagy még jobb lenne? De hogyan is fogj hozzá? Kezdetnek már az is megteszi, ha nem indítod egy téli depresszióval, ami még a legedzettebb lelkeket is megkörnyékezheti az ünnepek után. Légy erősebb, mint a tél! Adok hozzá tippeket.

Íme 6 tipp, amivel legyőzheted a januárt és jól indíthatod a 2020-as évet:

1. Van olyan régi barátod, vagy családtagod, akivel valahogy nem nagyon kerestétek egymást az utóbbi időben, pedig a kapcsolatotok értékes? Itt az ideje, hogy felhívd, és Boldog Új Évet kívánj neki! Kik azok, akik megérdemlik a figyelmed és a barátságod? Mutasd meg nekik, hogy számítanak! Gondolj bele, ez Neked is jól esne! Az új évi jókívánság jó ürügy, bárkit felhívhatsz most. Akárkit! (Kivéve, talán, Exedet. Az ünnepek alatt már írtunk róla, miért)

2. Menj levegőre! Igen, hideg van, de használd ki a kevés napos órát és menj ki kicsit! Könnyebben is alszol majd és energiával is tölt el egy jó tempós séta, vagy bármi mozgás a levegőn. Hova menj? Hétvégén menj el gyalog egy jó kávézóba és hozd onnan a reggeli kávédat! Sétálj ki a piacra! Az állatkert is nyitva van. Hétközben pedig már az is jó, ha az ebédszünetben kiugrasz a munkahelyről és tempósan elsétálsz bárhova, így még a munkanapon sem csak lámpafényben élsz.

3. A január jó lehetőség, hogy megtervezd a nyaralásod. Most még időben vagy, hogy ha nem akarsz egyedül utazni, akkor kitaláld, kit tudsz elhívni és készíts egy jó tervet, hogy a fél év alatt hogyan takarítod meg a pénzt az utazásra. Nagyon fel tud dobni egy ilyen új cél és a nyár ígérete. Sőt, készíthetsz B tervet arra az esetre, ha addig megismersz valakit, akivel együtt utazhattok.

4. Takarítsd ki az új évedből azokat a tárgyakat, amik csak útban vannak. Pl. Exek relikviái, haszontalan porfogók, ruhák, amiket nem szeretsz, elpusztult szobanövény, szakadt szőnyeg, törött antenna... Egy ilyen takarítás után, lehet, hogy könnyebbnek találod majd, hogy megszabadulj lelki terhektől is és az évek óta feleslegesen hurcolt kötelességektől és kártékony ismerősöktől. Ha van valaki felé bármilyen, akár csak szóbeli tartozásod, ígéreted, azt rendezd! Ne hurcolj olyan terheket az új évben, amik elvonják a figyelmed, vagy az energiád! (Többet erről itt olvashatsz)

5. Ha már rendet raktál, akkor hívd meg a barátaidat magadhoz. Nem kell nagy csinnadratta. Rendezhetsz teadélutánt, forraltborozást, vagy közös filmnézést pizzával, pattogatott kukoricával. Az is jó, ha csak egy barátot hívsz meg vacsorára, vagy egy különlegesebb italra, amit Karácsonyra kaptál. Faljátok fel együtt a maradék szaloncukrot, ajándék édességet.

6. A sötét és hideg legyőzésének legjobb módja a monotónia megtörése. Járj el otthonról, és próbálj ki januárban olyan programokat, amiket nem szoktál. Esetleg nem voltál sehol Szilveszterkor? Sebaj! Szervezz Új Év Köszöntő Bulit! Ne ülj otthon egyedül, csak akkor, ha épp pont ez minden vágyad! Próbálj ki új dolgokat! Járj többet társaságba!

+1 TIPP: Ha a családos barátok nem érnek rá veled eljárni, akkor csatlakozz a Miitt Közösséghez, ahol hetente több közös programból válogathatsz, ahol nemcsak jól szórakozol, de ismerkedhetsz is. Sőt, ha van egy jó ötleted, Te is szervezhetsz belőle egy közös eseményt.

Csatlakozáshoz kattints a képre:

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu