A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2021.08.13 ● Szingli zóna

Készülj, a szeptember randizásbarát hónap!

Szerző: Pirchala Berta

Hiszek abban, hogy a Most mindig a legjobb pillanat. Szinte bármire. Ha úgy érzed, épp ebben a pillanatban nincs kedved, időd, vagy energiád, lehet, hogy csak a motiváció hiányzik. Bízz magadban! Még fél gőzzel is sokkal messzebb jutsz, ha elindulsz, mintha meg sem próbálod. Kezdheted egy pici lépéssel, és a kedv meg az erő megjön útközben.

A szeptember segítségedre lesz, ha úgy érzed, ideje rákapcsolni az emberi kapcsolataid építésére. Különösen igaz ez új, romantikus kötődés kialakítására.

1. Szeptemberre a legtöbben visszajönnek a nyaralásból, többen elérhetőek a városban és hajlandóak is végre összehozni egy találkozót. Az augusztus egy zavaros, programokkal és nyaralásokkal teli hónap. Néha nehéz még a barátokkal is összehozni egy találkozót, nemhogy egy ismeretlent meggyőzni, hogy jó lesz neki is, ha szakít időt az első randira.


2. Az emberek szeptemberben, a nyaralások után értékelik az eddigi évet. A szeptember amolyan mini január, amikor az eddigi tapasztalatok alapján és a nyaralás után felfrissülve új tervekkel készülünk az év második felére. Most újult lendülettel és új ötletekkel, új megoldásokkal lehet nekifogni a társkeresésnek.


3. Akinek a nyár nem hozta meg a könnyed „nyári románcot”, az most már kész többet beletenni az ismerkedésbe. Ha te is a nyárban bíztál, és nem jött meg a várt siker, semmi gond, most veled együtt a többiek is kicsit rákapcsolnak majd!


4. Szeptemberben tudatosul bennünk, hogy mostantól az őszbe, majd a télbe tartunk, amikor az egyre rövidülő nappalok végén még inkább jól esik majd valakihez odabújni, majd pedig együtt ünnepelni a decemberi jeles napokat. Ez a gondolat motiválja azokat is, akik eddig kivártak.


5. Az időjárás is kedvez a randiknak, akár kinti, akár benti programot választunk. Még csodás az idő, ideális hosszú, romantikus sétákhoz, de már nem fogsz csurom izzadtan érkezni a találkozóra, viszont azt sem kell még találgatni, hogy valaki hogyan nézhet ki a sok réteg ruha, kabát és sapka alatt.

Te vagy a lényeges, nem az eszköz. Akár online, akár offline közösségben ismerkedsz, a siker kulcsa te vagy. Ha még nem próbáltad a személyes, közösségi ismerkedést, most jött el az ideje, hogy nyiss új élmények felé.

A Miitt.hu programszervező közösségben több száz szingli hetente 10-15(!) programot szervez közösen egymásnak, hogy aki nem szereti annak ne kelljen online ismerkedni. A kötetlen programokon a szórakozás a lényeg, az ismerkedés megy magától.

Mire beköszönt a hideg, a közösségben már sok új embert megismersz és akár párban, akár csapatban, de a téli ünnepeket már egész biztosan nem egyedül töltöd.

Címkék

ősz ismerkedés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu