A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2017.07.17 ● Programok

Hosszú hétvégés nyaralás szingliknek ismerkedéssel

Szerző: Pirchala Berta

Egyedülállóként - ha nem akarsz egyedül utazni - fejtörést okozhat, hogy kivel menj nyaralni. Ezen a gondodon segítenek a Miitt.hu Közösség nyári utazós programjai, ahol úgy vehetsz részt akár tengerparti nyaraláson, hogy szervezned sem kell, és biztosított az egyedülálló társaság is. Ha pedig a nyaralást még nem mered bevállalni ismeretlenekkel, akkor számos budapesti és Budapest környéki programból válogathatsz, ahol szórakozás közben megismerheted a leendő utazópartnereidet, és akár a Nagy Ő-t is.

Legközelebbi utazás, amire még tudsz jelentkezni:

2017. Augusztus 23-27 Hosszú Hétvége az Adrián

A hosszú hétvége során három teljes napot tölthetsz a tengerparton, melyet közös városnézéssel tehetsz még változatosabbá.

Augusztus 23, szerda éjfélkor indulunk Budapestről, hogy a csütörtök reggel már Baska strandján érje a társaságot. A strandoláson, pihenésen kívül ki lehet próbálni különféle vízi sportokat, sétálhatsz az óvárosban vagy akár egy hajókiránduláson is részt vehetsz. Szállás Krk városában, egy hostelben. Pénteken, aki nem az egész napos strandolást választja, fakultatív kirándulásra indulhat Rijekába és Opatijába. A városnéző séta után strandolással zárjuk a napot.  Szombaton a szállásról való kiköltözés után az egész napot tengerparti pihenéssel töltjük, majd az esti órákban haza indulunk és vasárnap kora reggel érkezünk Budapestre.


Részvételi díj:  39.900-45.900 Ft szobatípus szerint (szállás, reggeli, utazás, idegenvezetés)
Plusz költségek: fakultatív programok, étkezések, egyéb kötőpénz, biztosítás

REGISZTRÁLJ a Miitt.hu oldalon INGYEN, és nézd meg a további részleteket valamint a többi nyári programot! Ha pedig tetszenek a programok, csatlakozz Te is a Közösséghez!

Előfizetéssel mindig előre áthatod, hogy kik jelentkeztek már az egyes programokra, és korlátlanul válogathatsz az ingyenes én önköltséges programokból. Akár naponta ismerhetsz meg új embereket, hiszen szinte minden napra jut legalább egy izgalmas közösen szervezett esemény.

Ez a nyár ne teljen magányosan!

Add meg magadnak a lehetőséget! Legyen szuper Nyarad!

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu