A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2020.01.28 ● Tippek

Szinglibaráttá válhat a Valentin nap is!

Szerző: Pirchala Berta

A Valentin nap megosztó ünnep, pedig nem kéne annak lennie, csupán észre kell venni a benne rejlő lehetőséget. 

Sok szingli lefékezi az életét arra az időszakra, míg egyedülálló, és akkor tervez teljes átéléssel újra élni, amikor lesz párja. Akkor fog utazni, étterembe járni és ünnepelni, amikor „lesz kivel”. Te ne kövesd el ezt a hibát! A várakozással elvesztegetett napokat később senki nem adhatja vissza. Használj ki minden lehetőséget arra, hogy élvezd azt, amid már most is megvan, amit ma ünnepelhetsz!

Ezzel a nappal, és bármely más ünneppel akkor lesz problémád, ha elvárásaid vannak azzal kapcsolatban, hogy milyennek kellene lennie. Ha szenvedélyesen gyűlölöd, valószínűleg nem is a Valentint utálod, hanem azt, hogy épp egyedül vagy, ezért úgy érzed, hogy nem rólad és nem neked szól.  Pedig a Valentin nap nem kényszer, sokkal inkább lehetőség.

Az ünnepek jelentését és az ünneplés módját te választod. Láthatod benne a felesleges költekezést, vagy az alkalmat az extra örömökre. Te döntesz! Minden ünnep a saját céljaidhoz és személyiségedhez formálható. Nincs más dolgod, mint lefordítani az üzenetét a saját helyzetedre.

Abban, hogy te mit csinálsz ezen a napon, abszolút szabad kezed van. Miért ne törődhetnél ez alkalommal 100%-ban magaddal! Megállni időnként, és szeretettel fordulni önmagad felé sosem haszontalan. Ezt a napot fordíthatod kompromisszum menetes pihenésre, jó ételekre, és kedvenc időtöltésedre, vagy akár a barátaidra, akik melletted vannak évek óta. Most a szokásosnál kicsit több is beleférhet mindenből.

Ha eldöntöd, hogy ez a nap a tiéd, és magara alakítod, élvezni fogod, és utána feltöltődve folytathatod a hétköznapokat.

Ez csak egy nap a 365-ből, de remek alkalom, hogy megmutasd, milyen szerető barátja tudsz lenni önmagadnak.  Az ünneplés jót tesz! Mindegy mit ünnepelsz; magadat, az életet, bármit, megragadva minden lehetséges alkalmat, akár a Valentin napot is. Pihensz, vagy beugrasz a sűrűjébe - rajtad áll, hogy hogyan teszed különlegessé magadnak ezt a napot, amit te is ugyanúgy megérdemelsz. Ne hagyj elúszni egy lehetőséget az örömre!

Ha társaságban ünnepelnél, csatlakozhatsz a Miitt.hu közösséghez, ahol garantáltan több színvonalas programot is találsz ebben az időszakban, ahová hasonló érdeklődésű egyedülállókkal, társaságban mehetsz.

Kattints ide, ha szívesen töltenéd jó fejekkel, társaságban a Valentin napot!

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu