A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2019.02.08 ● Tippek

Hogyan fordítsd szingliként hasznodra a Valentin napot!

Szerző: Pirchala Berta

A Valentin nap egy megosztó ünnep, pedig nem kéne annak lennie. Minden jeles nap szólhat rólad, csupán észre kell venni a benne rejlő lehetőséget. 

Sok szingli szinte felfüggeszti az életét arra az időszakra, míg egyedülálló, és akkor tervez teljes átéléssel újra élni, amikor lesz párja. Akkor fog utazni, étterembe járni és boldogan ünnepelni, amikor „lesz kivel”. Te ne kövesd el ezt a hibát! A várakozással elvesztegetett napokat később senki nem adhatja vissza. Használj ki minden lehetőséget arra, hogy élvezd azt, amid már most is megvan, amit ma ünnepelhetsz!

Ezzel a nappal, és bármely más ünneppel akkor lesz problémád, ha elvárásaid vannak azzal kapcsolatban, hogy ideális esetben milyennek kéne lennie. Ha szenvedélyesen gyűlölöd, valószínűleg nem is a Valentint utálod, hanem azt, hogy épp egyedül vagy, ezért úgy érzed, hogy nem rólad és nem neked szól.  Pedig a Valentin nap nem kényszer, sokkal inkább lehetőség.

Az ünnepek jelentését és az ünneplés módját te választod. Láthatod benne a felesleges költekezést, vagy az alkalmat az extra örömökre. Te döntesz! Minden ünnep a saját céljaidhoz és személyiségedhez formálható. Nincs más dolgod, mint lefordítani az üzenetét a saját helyzetedre.

Abban, hogy te mit csinálsz ezen a napon, abszolút szabad kezed van. Miért ne törődhetnél ez alkalommal 100%-ban magaddal! Megállni időnként, és szeretettel fordulni önmagad felé sosem haszontalan. Ezt a napot fordíthatod kompromisszum menetes pihenésre, jó ételekre, és kedvenc időtöltésedre, és most a szokásosnál kicsit több is beleférhet mindenből.

Ha eldöntöd, hogy ez a nap a tiéd, és a saját igényedhez alakítod, élvezni fogod, és utána feltöltődve folytathatod a hétköznapokat.

A Valentin nap egyáltalán nem kell, hogy nyálas és elcsépelt ünnep legyen. Sok egyedülálló ilyenkor örömmel veti be magát a színes városi programok sűrűjébe. Mindenki egy kicsit jobban ki van élezve a romantikára, és ettől izgalmasan pezseg a város.

Ez csak egy nap a 365-ből, de remek alkalom, hogy megmutasd, milyen jó barátja tudsz lenni önmagadnak.  Az ünneplés jót tesz! Mindegy mit ünnepelsz és hogyan; magadat, az életet, bármit, megragadva minden lehetséges alkalmat, akár a Valentin napot is. Pihensz, vagy beugrasz a sűrűjébe - rajtad áll, hogy hogyan teszed különlegessé magadnak ezt a napot, amit annyira megérdemelsz. Ne hagyj elúszni egy lehetőséget az örömre!

Ha társaságban ünnepelnél, csatlakozhatsz a Miitt.hu közösséghez, ahol garantáltan több színvonalas programot is találsz ebben az időszakban, ahová hasonló érdeklődésű egyedülállókkal, társaságban mehetsz.

Kattints ide, ha szívesen töltenéd jó fejekkel, társaságban a Valentin napot!

 

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu