A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2015.08.20 ● Tippek

ELSŐ RANDI - (3/1) Oké, de hol?

Szerző: Pirchala Berta

Felmérések szerint a randevú sikerességét a felek általában az alapján értékelik, hogy mennyire volt SZÓRAKOZTATÓ, izgalmas a találkozó.

Az internetes oldalakon számtalan tanácsot lehet olvasni az első randival kapcsolatban. Ezek a tanácsok legtöbbször, jóval nagyobb hangsúlyt fektetnek a biztonságra és a pénzügyek intézésére, mint a szórakozásra.

A biztonság alapvető követelmény, és senkit nem biztatnék arra, hogy ezt figyelmen kívül hagyja, de a biztonság önmagában még korántsem jelent kellemes időtöltést.

A legtöbb cikk egy kávézót nevez meg, mint nyilvános helyszínt, ahol a felek biztonságban érezhetik magukat. Kevés unalmasabb, sablonosabb randihelyet tudok elképzelni egy kávézónál. Az első kettesben töltött randin egy rendhagyóbb, kevésbé hétköznapi helyszín, vagy érdekes program több beszélgetés témát ad a feleknek. Szórakoztatóbb, kitűnik a többi unalmas randi közül, és megtörheti az esetleges lámpalázat is.

Válassz olyan helyszínt és programot, ahol ha elakad a beszélgetés, a környezet és az ott folyó események könnyen adhatnak új témát! Ilyen lehet az állatkert látogatás, sportesemény, kiállítás, antik piac, vagy fesztivál. Újdonság lehet a partnerednek, ha egy hétvégi reggelire hívod el, vagy akár egy rögtönzött rövid piknikere egy parkban.

A nőknek általában imponál, ha a férfi nem bizonytalankodik a randihelyszínt illetően, hanem kész és frappáns ötlettel áll elő, de ha mégsem teszi, akkor azzal sincs gond, ha a nő választ. Szerencsére, a helyszínválasztásra még nem telepedtek rá kényelmetlen társadalmi elvárások és szokások.

Bárhogyan is döntesz, azt ne felejtsd el, nem vizsgázni mész, hanem azért, hogy jól érezd magad, függetlenül attól, hogy merre tart a randi után a kapcsolat! Lazíts! Ha tényleg összepasszoltok, akkor úgysem lesz semmi baj.

Ha szeretnél tanácsokat, hogy a randin miről beszélgessetek, arról itt olvashatsz: Első Randi - Miről beszélgessünk

Ha pedig szeretnél megismerni valakit, hogy legyen is az a bizonyos első randi, akkor csatlakozz mielőbb a társtaláló közösséghez, ahol először kötetlen hangulatban, társasági eseményeken ismerkedhetsz. KATTINTS A KÉPRE!

társkereső programok

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu