A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2022.08.01 ● Vélemények

Amikor a férfi CSAK szexet akar - női szemszögből

Szerző: Pirchala Berta

Ez az írás kifejezetten férfiaknak szól, a szevaszfaszi.hu jó fej közönségének íródott, és talán, nőként olvasva sem haszontalan.

Lehet olyan szakasza az életednek, amikor már felnőtt vagy, de épp valamiért nem kész párkapcsolatra. Például valahogy az utóbbi időben nem jött össze a társtalálás, vagy a karrierépítés mellet most nem fér el egy plusz elkötelezettség, és szünetet tartanál a komolykodásból, miközben a testi igényeidet is szeretnéd dráma nélkül, de mégsem csak egyedül kielégíteni.

Ilyenkor jön a képbe a „csak szex” kapcsolat, mint kézenfekvő megoldás.

Mit értünk legtöbben csak szex alatt?

- Heti rendszerességgel 1-2 óra nálam, vagy nálad, aztán irány mindenki a dolgára.

Jó ötletnek tűnik, és állítólag az online társkeresőkön az emberek nagyrésze úgyis ezt keresi. Nos, ez így nem teljesen igaz. Tévedés lenne azt hinni, hogy egészséges lelkű, igényes nők nagy tömegei erre vágynának. Igen van, a lelkileg stabil nőknek is egy rettenetesen szűk rétege, aki átmenetileg ezt keresi, aki nem drámázós, és nem kamuzik, hanem tényleg csak ezt akarja. A többi, vagy csak ezt mondja, de az első szex után már mást szeretne, vagy olyan nagyon sérült, hogy azt hiszi, nem is jár neki több, és belemegy szinte bármibe. Hát, …. „Mindig így kezdődik. Aztán jön majd a futás meg a sikítás.” (Jurassic Park)

Ne érts félre, mindenkinek joga van, arra vágyni, amire. Ha neked itt és most csak szex kell, és tényleg csak az, azzal semmi gond nincs. Női szemmel sem, ha stílusosan tálalod. Viszont tudd, hogy ha neked a minőség is számít, egyáltalán nem olyan könnyű feladat találni valakit, közép, vagy hosszú távra, aki tudja neked azt a valóban felhőtlen, kötelezettségmentes mindemellett színvonalas és izgalmas szex-kapcsolatot adni, amit fejben elképzeltél.

Miért vagy tévedésben, ha azt hiszed, hogy egy jól funkcionáló, tartósabb csak szex kapcsolatot találni meló mentes, sima ügy? Mutatom női szemmel is a szitut:

1. Egy nőnek nagyon könnyű lenne szexet kapni bármely adott napon - ha tényleg csak ezt akarná. Valójában a nők egész életükben próbálják megelőzni, hogy ez a „csak szex” a beleegyezésük nélkül megtörténjen - késő este gyedül, hazafele menet, vagy első randin, vagy a héven, és kb. bárhol, ahol egyedül vannak, és kicsit is védtelenek. A nőknek a szigorúan vett csak szex műfaj egyáltalán nem olyan vonzó, mint neked. Sokkal kevesebben és ritkábban tudnak csak a testükkel jelen lenni ebben a sportágban.

2. A nők nem szeretik az ingyen prosti szerepet – mert amit te keresel, az valójában az: nulla energia befektetés és gyors kielégülés. A célod a legtöbb nő szemével duplán gázos, mert amellett, hogy prostiként akarod használni őket, egy fizetős szolgáltatást akarsz ingyen megkapni, és ez még valamelyest szánalmasnak is tűnhet.

3. Nagyon kicsi a halmaz. A fentiek alapján láthatod, hogy jó sok profilt át kell görgetned, és rengeteg első néhány üzenetet meg kell írnod, mire találsz valakit, aki pont ezt keresi és neked is megfelelhet. Kevés az ilyen nő, aki örömmel lesz ingyen prosti, vagy azt keresne férfiben, viszont sok az olyan, aki belemegy a dologba ugyan, de tudat alatt, vagy tudva mást keres, és bízik abban, hogy többet is kap majd. Ő az, aki sosem lesz elégedett, ami lehet, hogy téged elsőre hidegen hagy, de az elégedetlenségből tengernyi kényelmetlen hiszti születhet. Biztos ezt akarod?

4. A feladatra vállalkozó nők közt sok a súlyosan sérült lelkű ember. A nő teste és lelke - jó esetben - nem olyan könnyen szétválasztható, mint férfiaknál. Egy kerek, egész, egészséges személyiségű nő ritkán keres tartalom mentes testi kapcsolatot. Előfordul, de ritka. Te úgy képzeled el, hogy fergeteges viszonyod lesz, akkor jössz-mész, amikor ráérsz, és a nő majd mindig vidám, játékos és odaadó lesz, csupa pozitív energia. Sajnos, azzal a sérülés csomaggal, ami a legtöbb, erre a feladatra önként jelentkezőnek van, aligha árad majd a pozitív energia. Ha sikerül valakit találni, ne lepődj meg, ha feltöltődés helyett egy idő után csak lehúz az élmény.

5. Amennyit te beleteszel, kb. annyit vehetsz ki belőle – Ezt akkor érted meg igazán, ha volt már jól működő párkapcsolatod, vagy jól működő laza kapcsolatod, amiből nem csak a tested, de a lelked is tudott töltekezni. Ha kevés energiát teszel bele, arányában az érték, amit kapsz, is annyi lesz. Minőségi nőket nem nagyon érsz el az elvárásoddal. Kizárt, hogy akkora művész legyél az ágyban, hogy megérje egy értékes nőnek, aki sok más ajánlatból is válogathat, hogy belemenjen egy ilyen minimál mókába. (Tényleg kizárt és tényleg válogathat.) Nagyon kevés olyan nagy alkotót ismer a női társadalom, akiért megérné lemenni abszolút kutyába.

A feladat nem lehetetlen, de talán érdemes átgondolni az árnyalatokat.

Lehetséges egy laza, elkötelezettség mentes, nem exkluzív, mindemellett szexdús kapcsolatot fenntartani úgy is, hogy a testi örömökön túl más módokon is gazdagítjátok egymás életét. Miért ne vállalhatnál be egy emberibb, életszerűbb kötődést, ami nem korlátozódik a szigorúan vett aktusra? Tőle tartasz, vagy magadtól félsz?

Az igényesség nem lehet túl nagy ár, már csak azért sem, mert gyorsabban célba érhetsz, ha az energiát inkább a laza kapcsolat valamelyest tartalmasabbá tételébe nem pedig a szigorúan csak szex gyakran sokkal hosszadalmasabb felhajtásába fekteted. (Már ha van színvonal elvárásod.)

Gondold át, majd fogalmazd meg magadnak pontosan, mi az, amit szeretnél, és ne félj ezt elmondani a potenciális partnereknek már az elején! Ha ez tényleg kizárólag szex és semmi más, akkor azt fogalmazd meg, de elegánsan!

Ha viszont a fentiek alapján valamivel többet is tudsz kezelni, és egy gazdagabb, de még kötetlen kapcsolat típust szeretnél, szedd össze, mi az a több! Közös bevásárlás és főzés valamelyikőtöknél, filmezés, vacsora házon kívül, együtt alvás, kisebb utazások, koncert, mozi, hosszú beszélgetések egy ital mellett...?

Rengeteg felesleges körtől kíméled meg magad, ha van egy rövid, de ízlésesen összerakott, alapos leírásod arról, amit szeretnél, ami alapján a nő eldöntheti, hogy ugyanazt keresitek-e, vagy sem. A „majd kialakul” szöveg női szemmel rém bizonytalannak, vagy akár sunyinak is tűnhet. Mondd ki bátran, hogy mit akarsz! Egy jól körülírt, stílusosan tálalt cél, magabiztosságot és egyenességet sugall. A segítségével mindketten biztosabban és sokkal hamarabb tudhatjátok, hogy megéri-e tovább csevegni, vagy sem.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu