A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2017.08.24 ● Tippek

7 fontos kérdés, mielőtt elhatározod, hogy Ő az „Igazi”!

Szerző: Pirchala Berta

Szögezzük le, hogy nincs olyan, hogy egyetlen Igazi. Sok olyan ember van, akivel boldogan együtt tudnál élni. Attól válik valaki (az egyik) igazivá, hogy megvan benne a legtöbb dolog, amit egy társtól elvársz, ő is így érez veled kapcsolatban, és mindketten készek vagytok elköteleződni. Kedvező kémia létrejöhet tudatosság nélkül, de az, hogy valakinek megengeded-e, hogy ő legyen az életed másik főszereplője, már választás kérdése.

Ahhoz, hogy a döntés megszülethessen, hogy választod-e őt, vagy sem, néhány tartalmas randi után már érdemes feltenned magadnak ezeket a kérdéseket:

  1. Elboldogul a partnered a megszokott társadalmi környezetedben?


Fontos, hogy feszélyezettség nélkül mozogjatok egymás családi, baráti, és egyéb szociális köreiben. A hasonló kulturális háttér erős alap, ami önmagában ugyan nem elég, de a hiánya végtelen számú konfliktus forrása lehet.


  1. Távlati céljaitok megférnek egymás mellett?


Ha ő vidéki életre vágyik, míg te nem tudsz élni a városi nyüzsi nélkül, vagy te családalapításban gondolkodsz, de neki már vannak gyerekei, és nem vágyik többre, akkor már a kezdetektől sok súrlódásnak lesz kitéve a kapcsolat, és valakinek áldozatot kell hoznia. Aki pedig meghozza, nem biztos, hogy később nem fogja keserűen megbánni.


  1. A saját, egyedi etikai kódexe passzol a tiédhez?


Hasonlóan gondolkodtok arról, hogy mi helyes és mi nem az élet fontos területein?  Hasonló értékítélettel rendelkeztek barátság, család, gyerekek, hűség, hazugság, vallás, politika, kisebbségek, vagy szellemi, spirituális és anyagi javak tekintetében?


  1. Szellemi partner?


Ez a kérdés nem a másik IQ-ját firtatja, hanem azt, hogy megmozgatjátok-e, és frissen tartjátok-e egymás gondolkodását. El tudtok beszélgetni akár órákon át, és úgy, hogy közben új nézőpontokat tudtok mutatni egymásnak?


  1. Együtt tudnál élni a legrosszabb formájával?


A párkapcsolat nem csupa szivárvány. Lesznek nehéz időszakok. Ha már láttad nagyon rossz oldalát, számíthatsz rá, hogy a kezdeti rózsaszín felhők után többször fogod ilyennek látni. Tudsz majd azzal is együtt élni?


  1. Kész arra, amit elvársz tőle?


Az életének abban a szakaszában van most, amikor kész elköteleződni? Mellesleg, ezt magadról is meg kell kérdezned! Ha te szeretnél valamikor esküvőt, akkor ő ebben partner lehet, vagy esetleg már volt házas, és soha többé nem kér belőle? Vagy ha te nem szeretnél gyereket, ebben ő határozottan egyetért veled?            


  1. Érzel fizikai vonzalmat?


A szex nem minden a párkapcsolatban, de amikor nem működik, akkor hirtelen nagyon fontos lesz. Hiába ő az egyik legnagyszerűbb ember, akivel valaha találkoztál, ha a sokadik randi után sem érzed úgy, hogy nagyon szeretnél vele ágyba bújni. Amellett, hogy magaddal sem akarhatsz kiszúrni, nem tisztességes a másikkal elhitetni, hogy az intenzív barátságotokból tartós párkapcsolat lehet.

programok egyedülállóknak

Előfordulhat, hogy egy-egy kérdésre nem tudsz igennel válaszolni, de ez még nem feltétlenül kizáró ok. Ha viszont szinte egyikre sem, akkor jó, ha átgondolod, hogy a fellángolásból lehet-e jól működő kapcsolat! Ha elsőre nem találtál rá a megfelelő párodra, ne csüggedj! Már így is jó úton haladsz, mert próbálkozol, és hasznos tapasztalatokat szerzel.

Olvass tovább a témában: Az Egyetlen IGAZI nem létezik, de van helyette jobb!

Vagy ha már elég volt az olvasásból, és eljött a tettek ideje, akkor csatlakozz a Miitt.hu Közösséghez, Budapest és környékének évek óta vitathatatlanul legaktívabb OFFLINE(!) közösségéhez, ahol havonta akár 60 közös programon találkozhatsz hozzád hasonló érdeklődésű egyedülállókkal kötetlen hangulatban, természetes körülmények közt!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu