Bejelentkezés

Bejelentkezés Facebook fiókkal
Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
Mégse

Regisztráció

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse

Miitt

Ma 2019. február 17, vasárnap
Donát névnap van.
Rólunk

Rólunk

Honnan és mi célból indult a Miitt.hu programszervező és társtaláló oldal...

Érezted már úgy, hogy hétről hétre ugyanazokkal az emberekkel találkozol, és veszélyesen beszűkült az a tér, ahol ismerkedhetnél? Hogy hiába vannak jó barátaid, ők ugyanolyan elfoglaltak, mint te, legtöbbjüknek családja is van, és nem érnek rá veled programokra járni? Érezted már egy kapcsolatból kilépve, hogy az újrakezdés olyan teherként nehezedik rád, amit egyedül nagyon nehezen bírsz? Átélted már az a pillanatot, amikor rádöbbensz, hogy már nem vagy 20 éves, hogy bandákba verődve ismerkedj bárhol, és hogy egyedül maradtál a problémáddal, hogy társat, minőségi társaságot találj?

Én már igen, és ijesztő volt.

Miután ráébredtem, hogy nem jó az, ahogy a dolgok állnak, végigmentem én is, mint olyan sokan a szokásos fázisokon. Először csak vártam a spontán csodára, aztán vadul bulizni kezdtem, és amikor az sem vezetett eredményre, jött az online társkereső, majd ismét a csalódás.

A szórakozóhelyeken, természetes közegben könnyűnek kellene lennie az ismerkedésnek, de az, hogy nem tudhatom, ki egyedülálló, és ki nem az, hogy ki az, aki csak kalandra vágyik, vagy csak többet ivott a kelleténél, az elbátortalanít. És ami ötévesen bevált: "Szia, leszel a barátom?" már nem vezet eredményre, ha új barátokat keres az ember.

A hagyományos online társkeresőknek általános hibája, hogy a személyesség és a személyiség varázsa nem játszik szerepet. Adatokkal, sablonkérdésekkel dolgoznak, de ezek az adatok pont azt nem mutatják meg, ami egy emberben igazán lényeges. Hiszen, nem azért szeretünk bele valakibe, mert "x" cm magas, "y" kg, a "z" kerületben lakik és szereti a lovakat, hanem azért, mert van egy bizonyos kisugárzása, figyelmes, lenyűgöző a mosolya és megosztja velünk az utolsó darab sült krumpliját.

Jó pár hónap online kísérletezés után nem volt nehéz rájönnöm, hogy a sikeres ismerkedéshez meg kell teremteni a lehetőséget a személyes találkozásra, ahol nem listák és egy jól, vagy rosszul megírt bemutatkozó alapján kell döntenem, hogy kivel szeretnék megismerkedni, hanem találkozhatok az emberrel teljes személyiségével, azzal, amit ő tart fontosnak személyesen elmondani magáról, de még inkább, azzal, amit cselekszik.

Egy kellemes, borozós beszélgetés során egy egyedülálló barátommal felmerült bennünk a gondolat, hogy rendezhetnénk egy ismerkedős bulit magunknak és szingli barátainknak.

Egy ismertebb online társkereső oldalon megkerestünk néhány nyitottabb beállítottságú embert és megrendeztük az első 12 fős ismerkedős programunkat közös főzéssel az alkalomra bérelt lakásban.

A rendezvény nagyszerűen sikerült, és bár aznap este párok még nem alakultak ki, a következő hónapokban többen is randiztak az eredeti gárda és a később, külső baráti kapcsolatokon keresztül bemutatott új barátok közül. A folyamat elindult és még ma is tart. A megjelentek egy része a mai napig tartja a kapcsolatot.Egy évvel az első rendezvény után ismét megszerveztünk egy ismerkedős estét új résztvevőkkel, hogy biztosak lehessünk a korábbi esemény tanulságában. A várakozásnak megfelelően ez a rendezvény is sikerrel járt. Az buli után alig vártuk az újabb közös programot.

A teszt tehát bizonyított. Az emberek nyitottak valódi kapcsolatra és közösségi élményre, arccal, névvel és saját igaz történettel.

A pozitív tapasztalatok után azonnal belevetettem magam a Miitt.hu létrehozásába azzal a szándékkal, hogy az oldal teret biztosítson egy biztonságos, folyamatosan fejlődő, támogató közösség létrejöttéhez, ahol a társasági eseményeken ismerkedni könnyű és természetes.

Már az indulás hónapjában is született szerelmespár, és azóta is örömmel hallom az ilyen híreket. A Miitt.hu működik, a közössége él. Nem csak szerelmek, de munkakapcsolatok, támogatói körök és szoros barátságok is alakulnak.

Folyamatosan fejlődik egy biztonságot nyújtó ismeretségi háló, ami ott áll a tagok mögött, és nem csak a társkeresést könnyíti, de az élet más területein is segítséget tud nyújtani.

Mi itt hiszünk a közösség és a személyesség erejében. Minden lehetséges eszközzel támogatjuk a közösség fejlődését és védjük az érdekeit. Célunk, hogy minden tag biztonságban érezhesse magát és élvezze az ismerkedés és társkeresés folyamatát, hogy mindenki megtalálhassa azokat a programokat, amik az érdeklődésének, ritmusának és élethelyzetének megfelelők, ahol hasonló érdeklődési körű és beállítottságú emberekkel találkozhat.

Nézd meg, hogyan működik a Miitt.hu!

Csatlakozz te is