Bejelentkezés

Bejelentkezés Facebook fiókkal
Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
Mégse

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Budapest, vagy közvetlen környéke (pl. Érd, Szentendre)
Vidék (Budapesttől távolabb)
éves
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse

Miitt

Ma 2024. július 12, péntek
Izabella névnap van.
Rólunk

Rólunk

Érezted már úgy, hogy hétről hétre ugyanazokkal az emberekkel találkozol, és veszélyesen beszűkült az a tér, ahol ismerkedhetnél? Hogy hiába vannak jó barátaid, ők ugyanolyan elfoglaltak, mint te, legtöbbjüknek családja is van, és nem érnek rá veled programokra járni? Érezted már egy kapcsolatból kilépve, hogy a kezdeti szabadság után teher az újrakezdés? Átélted már a pillanatot, amikor rádöbbensz, hogy már nem vagy 20 éves, mások lettek az igényeid is, és szükségessé vált, hogy új, minőségi társaságot találj, ahol természetesen ismerkedhetsz?

Én már igen.

Miután ráébredtem, hogy ez nem jó, és tennem kell valamit, mint olyan sokan, én is végigmentem a szokásos fázisokon. Vártam a csodát, majd vadul bulizni kezdtem, aztán jött az online társkereső, és az ezt olyan gyakran kísérő csalódás. Egyedülállóként nem csak a randizás nehéz, új barátokra is szükség lehet, ha a meglévők a párjukkal, családjukkal töltik az idejük nagy részét.

A hagyományos online társkeresőknek általános hibája, hogy a mennyiség a minőség rovására megy miközben a személyiség varázsa nem játszik szerepet. Sablonos adataik, pont azt nem mutatják meg, ami egy emberben igazán lényeges. Nem azért szeretünk bele valakibe, mert "x" cm magas, "y" kg és szereti a kutyákat, hanem azért, mert van egy bizonyos kisugárzása, lenyűgöző a mosolya, és megosztja velünk az utolsó darab sült krumpliját.

Néhány hónap kísérletezés után rájöttem, hogy aktív és kiterjedt baráti kör nélkül aligha van esélyem színvonalas körülmények között új embereket megismerni, és hogy a pártalálás sikeréhez lehetőséget kell teremtenem olyan találkozásokra, ahol nem sablonos bemutatkozók alapján kell döntenem, hogy kivel szeretnék megismerkedni, hanem találkozhatok rögtön személyesen a másik teljes személyiségével, kisugárzásával.

Egy laza, borozós beszélgetés során egy barátommal felvetettük, hogy rendezhetnénk ismerkedős bulit magunknak és szingli ismerőseinknek.

Egy ismert online társkereső oldalon megkerestünk néhány nyitottabb beállítottságú embert és megrendeztük az első 12 fős ismerkedős házibulinkat közös főzéssel az alkalomra bérelt lakásban.

Nagyon élveztük. A következő hónapokban többen is randiztak az eredeti gárda és a később, külső baráti kapcsolatokon keresztül bemutatott új barátok közül. A megjelentek egy része a mai napig tartja a kapcsolatot. Egy évvel az első rendezvény után ismét szerveztünk egy bulit új résztvevőkkel, hogy biztosak lehessünk a korábbi esemény tanulságában. A várakozásnak megfelelően sikerrel járt, alig vártuk az újabb közös programot.

A teszt bizonyított. Van élet a Mátrixon kívül! Az emberek nyitottak valódi kapcsolatokra és személyes közösségi élményre.

A pozitív tapasztalatok után azonnal belevetettem magam a Miitt.hu létrehozásába azzal a szándékkal, hogy a hozzám hasonlóan értékes kapcsolatokat kereső egyedülállók számára teret biztosítson egy olyan közösség létrejöttéhez, ahol egyedülállóként is jól érezhetjük magukat, mindeközben ismerkedni természetes, és olyan könnyedén megy, mint korábban, a huszas éveinkben.

Már az indulás hónapjában is összejött egy pár, akiknek azóta két gyerekük is született. Nem csak szerelmek, munkakapcsolatok, és szoros barátságok is alakulnak. A Miitt.hu élő közösségként működik. Folyamatosan fejlődik egy támogató ismeretségi háló, ami ott áll a tagok mögött, és nem csak az ismerkedést könnyíti, de az élet más területein is segítséget tud nyújtani.

Mi itt hiszünk a közösség és a személyesség erejében. Minden lehetséges eszközzel támogatjuk a közösség fejlődését és védjük az érdekeit. Célunk, hogy élvezd az ismerkedés folyamatát, és megtalálhasd azokat a programokat, amik az érdeklődésednek, ritmusodnak megfelelők, ahol hozzád hasonló beállítottságú emberekkel kötetlenül találkozhatsz.

Nézd meg, hogyan működik a Miitt.hu!

Csatlakozz te is