Bejelentkezés

Bejelentkezés Facebook fiókkal
Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
Mégse

Regisztráció

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse

Miitt

Ma 2019. április 26, péntek
Ervin névnap van.
Rólunk

Rólunk

Honnan és mi célból indult a Miitt.hu programszervező közösség...

Érezted már úgy, hogy hétről hétre ugyanazokkal az emberekkel találkozol, és veszélyesen beszűkült az a tér, ahol ismerkedhetnél? Hogy hiába vannak jó barátaid, ők ugyanolyan elfoglaltak, mint te, legtöbbjüknek családja is van, és nem érnek rá veled programokra járni? Érezted már egy kapcsolatból kilépve, hogy az újrakezdés teherként nehezedik rád, amit egyedül nagyon nehezen bírsz? Átélted már az a pillanatot, amikor rádöbbensz, hogy már nem vagy 20 éves, hogy bandákba verődve ismerkedj bárhol, és hogy egyedül maradtál a feladattal, hogy minőségi társaságot találj?

Én már igen, és ijesztő volt.

Miután ráébredtem, hogy nem jó az, ahogy a dolgok állnak, mint olyan sokan én is végigmentem a szokásos fázisokon. Először vártam a csodát, majd vadul bulizni kezdtem, és amikor ez nem vezetett eredményre, jött az online társkereső és az ezt oly gyakran kísérő csalódás.

A hagyományos online társkeresőknek általános hibája, hogy a mennyiség a minőség rovására megy miközben a személyesség, és a személyiség varázsa nem játszik szerepet. Sablonos adatokkal dolgoznak, amik pont azt nem mutatják meg, ami egy emberben igazán lényeges. Hiszen, nem azért szeretünk bele valakibe, mert "x" cm magas, "y" kg és szereti a lovakat, hanem azért, mert van egy bizonyos kisugárzása, figyelmes, lenyűgöző a mosolya, és megosztja velünk az utolsó darab sült krumpliját.

Néhány hónap kísérletezés után rá kellett jönnöm, hogy aktív és kiterjedt baráti kör nélkül aligha van esélyem színvonalas körülmények között új embereket megismerni, és hogy a pártalálás sikeréhez lehetőséget kell teremtenem személyes találkozásra, ahol nem listák és sablonos bemutatkozók alapján kell döntenem, hogy kivel szeretnék megismerkedni, hanem találkozhatok az emberrel, a teljes személyiségével.

Egy laza borozós beszélgetés során egy barátommal felvetettük, hogy rendezhetnénk ismerkedős bulit magunknak és szingli ismerőseinknek.

Egy ismert online társkereső oldalon megkerestünk néhány nyitottabb beállítottságú embert és megrendeztük az első 12 fős ismerkedős programunkat közös főzéssel az alkalomra bérelt lakásban.

Nagyon élveztük. A következő hónapokban többen is randiztak az eredeti gárda és a később, külső baráti kapcsolatokon keresztül bemutatott új barátok közül. A megjelentek egy része a mai napig tartja a kapcsolatot. Egy évvel az első rendezvény után ismét szerveztünk egy bulit új résztvevőkkel, hogy biztosak lehessünk a korábbi esemény tanulságában. A várakozásnak megfelelően sikerrel járt, alig vártuk az újabb közös programot.

A teszt bizonyított. Az emberek nyitottak valódi kapcsolatra és személyes közösségi élményre.

A pozitív tapasztalatok után azonnal belevetettem magam a Miitt.hu létrehozásába azzal a szándékkal, hogy a hozzám hasonlóan értékes kapcsolatokat kereső egyedülállók számára teret biztosítson egy olyan közösség létrejöttéhez, ahol ismerkedni természetes.

Már az indulás hónapjában is összejött egy szerelmespár, akiknek azóta már két gyerekük is született. Nem csak szerelmek, munkakapcsolatok, és szoros barátságok is alakulnak. A Miitt.hu élő közösségként működik. Folyamatosan fejlődik egy támogató ismeretségi háló, ami ott áll a tagok mögött, és nem csak az ismerkedést könnyíti, de az élet más területein is segítséget tud nyújtani.

Mi itt hiszünk a közösség és a személyesség erejében. Minden lehetséges eszközzel támogatjuk a közösség fejlődését és védjük az érdekeit. Célunk, hogy élvezd az ismerkedés folyamatát, és megtalálhasd azokat a programokat, amik az érdeklődésednek, ritmusodnak megfelelők, ahol hozzád hasonló beállítottságú emberekkel találkozhatsz.

Nézd meg, hogyan működik a Miitt.hu!

Csatlakozz te is