Bejelentkezés

Bejelentkezés Facebook fiókkal
Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
Mégse

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Budapest, vagy közvetlen környéke (pl. Érd, Szentendre)
Vidék (Budapesttől távolabb)
éves
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse

Miitt

Ma 2024. július 12, péntek
Izabella névnap van.
2021.07.03.

Zsófi regisztrált, és már másnap találkozott is Csabival

A mára már boldog házaspár történetéből jól kiolvasható, hogy ha az ember nem fél elébe menni az életnek, és aktívan kezdeményezni, abból siker lehet.

2020. január.

MIÉRT VÁLASZTOTTAD A MIITT.HU KÖZÖSSÉGET?

Zsófi: Olyan közösséget kerestem, ahol a programok vannak a középpontban. A társkeresés számomra nem volt kritérium, de nem zárkóztam el tőle. Aminek jönni kell, az úgy is jön. :) Igazából semmi elvárásom nem volt, még nem találkoztam hasonló oldallal, mint a Miitt, pláne társkeresővel. Reméltem mégis, hogy biztonságosabb, kontrolláltabb környezet lesz a hagyományos internetes társkeresők csapdái és veszélyei nélkül. És ez így is van.

Csabi: Körülöttem már mindenkinek volt párja, családja, így a közös programokat egyre nehezebben volt együtt összehozni. Volt, hogy egyedül mentem erre arra. Egyik ismerősöm ajánlotta ezt az oldalt, ahol majdnem minden napra vannak programok és normális emberek. Csodálkoztam, hogy itt milyen összetartóak és normálisak egymással az emberek. Jó volt tapasztalni.

HOGYAN ISMERKEDTETEK MEG?

Zsófi: Programot kerestem magamnak augusztus huszadikára, hogy ne csak otthon üljek. Épp előző nap kaptam meg a regisztrációm jóváhagyását, így neki is álltam másnapra programot keresni. Egy a Kopaszi gátra szervezett társasosozós piknikre még éppen volt hely, le is csaptam rá.... de persze, előbb végignéztem a résztvevők profiljait, hátha.... És megakadt a szemem Csabin. Az adatlapja alapján egy nyitott, egyszerű és kedves személy rajzolódott ki előttem, aki még hisz az igaz szerelemben és a nutellafában. Mivel társasjátékkal nem tudtam hozzájárulni a közöshöz, így írtam az üzenőfalra, hogy viszek plédeket. És persze meghívtam Csabit a pokrócomra, amit meg is köszönt, majd másnap el is foglalt a pikniken. Én meg mellé kucorodtam, és így játszottuk végig a délutánt. Közben beszélgettünk, sétáltunk egy kört, és a többiekkel körülvéve ugyan, de együtt néztük a tüzijátékot a Duna homokos partjáról.

Csabi: Így igaz. Elfoglaltam a helyemet a legjobb helyen ahova meghívtak. :) Az este végén együtt indultunk hazafelé. Kicsit beszélgettünk, majd a villamosnál elköszöntünk egymástól. Mielőtt még hazaértem, jött az üzenet a telefonomra, hogy bejelölt valaki a közösségi oldalon ismerősnek. Hát igen. Zsófi volt. :)  Folytattuk tovább a délutáni ismerkedést. Említettem neki, hogy másnap ellátogatnék Martonvásárra, mert még nem voltam, és lenne-e kedve eljönni velem. Ő igent mondott. Reggel találkoztunk, és eltöltöttünk egy kellemes napot a kastélynál és az ott lévő parkban. Két nap múlva újra találkozunk, sétáltunk a Budai hegyekben hármasban a kutyusommal, ahol úgy egymásra hangolódtunk, hogy azóta is együtt vagyunk. :)

SZERINTED, MI VOLT AZ, AMI ÖSSZEHOZOTT BENNETEKET?

Csabi: A közös érdeklődés hozza össze leginkább az embereket. Mi is ilyen programon találkoztunk, amin tapasztaltuk, hogy egyre több hasonló közös dolog van bennünk, és jó lenne egymást jobban is megismerni.

MIK A KEDVENC MIITT PROGRAMJAID?

Csabi: Mindegyik program, ami itt van, nagyon jó, a társasággal együtt. Nekem tetszenek nagyon a kirándulásos, társasjátékos, kulturális programok, amikből szerencsére lehet itt válogatni.

Zsófi: A legjobban a rendhagyó városnéző séták tetszettek, ahol száraz történelem helyett érdekes történeteket hallhattunk.

TAPASZTALATOD SZERINT MILYEN HIBÁT KÖVETNEK EL A TÁRSKERESŐK TÁRSKERESÉSKOR?

Csabi: Szerintem sok a kritérium a másik ember felé pl. ne legyen túl alacsony, vagy túliskolázott legyen. Szerencsére itt, a Miitten belül nem ilyen emberek vannak. Viszont sokan az exeik hibáit vetítik ki a leendő társukra ismerkedésekor.

Zsófi: Sokan hajlamosak erőteljes és konkrét elvárásokkal nekiindulni az ismerkedésnek. A lista alapján pedig azonnal szelektálnak, és így csak csalódás lehet a vége. 

SZERINTED, MITŐL MÁS A MIITT, MINT A TÖBBI TÁRSKERESŐ?

Zsófi: A társaság szűrt, nincs kötelezettség, a tagok nem holmi kamuprofil mögé bújnak.

Csabi: internetes társkeresőn nem mindig a valós képet látjuk a másikról, és azt ír mindenki, amit szeretne. A Miitten hasonló érdeklődésű emberekkel lehet találkozni a színes programokon. Gyakran kötődnek ismeretségek, barátságok, és akár a nagy Őt is meg lehet találni. :)

A MIITT KÖZÖSSÉGBEN AZ ITT MEGISMERKEDETT PÁROK MARADHATNAK TAGOK. TI MARADTOK?

Csabi: Azt beszéltük meg hogy maradunk tagok. Már csak a kialakult barátságok, és a színes programok miatt is. :)

MIT ÜZENNÉTEK AZOKNAK, AKIK HEZITÁLNAK, VAGY AKIK MÁR DÖNTÖTTEK, ÉS A MIITT KÖZÖSSÉGET VÁLASZTJÁK?

Csabi: Ez a közösség tényleg olyan, mint egy nagy baráti társaság, ahol sose lehet unatkozni. Bárhol a városban össze lehet találkozni egy-egy Miittessel. :) A barátságokból is alakulhat ki akár komolyabb dolog is, ha mindkét fél szeretné.

Ha már a közösség tagja vagy, akkor érezd jól magad bármilyen programon is vagy, és legyél nyitott az új dolgok iránt! Szervezz programot! Én is szerveztem már párat. Nagyon jó az mikor látod, hogy te is tudtál e kis közösségért tenni valamit, és új élményekkel gazdagodtak a többiek, akik elmentek a programodra.

------ 2021 július 3-án kaptuk az örömhírt a lenti levélben -------

"Kedves Berta!

Köszönjük nektek a lehetőséget hogy a miitten bellül megismerkedhettünk, ketten a Zsófival. 
Közös elhatározásból,szabad akaratból úgy döntöttünk hogy szorosabbá kötjük az életünket, és 2021.06.25.én Keszthelyen ki is mondtuk a bolodogitó Igent. :-) 

Szerettük volna megosztani veletek is ezt a hirt, és reméljük, még tagjai lehetünk e különleges közösségnek.


Üdvözlettel:
Csabi és Zsófi"