Bejelentkezés

Bejelentkezés Facebook fiókkal
Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
Mégse

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Budapest, vagy közvetlen környéke (pl. Érd, Szentendre)
Vidék (Budapesttől távolabb)
éves
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse

Miitt

Ma 2024. május 25, szombat
Orbán névnap van.
2022.04.27.

Timi és Csaba, akiket egy félreértés hozott össze

Timi újabb örömhírrel jelentezett 2022. áprilisban:

Vannak nálunk új események. 34 hetes kimami vagyok, májusban születik kisfiunk.

Beszélgettünk is picit Messengeren:
"Manapság ez a probléma, hogy nincs az ismerkedésnek helye..Munka után egyedülállóként, amikor a többség már családos, nem ülsz be egyedül egy bárba "pasizni".... Nem kell görcsölni, élni kell egyedül is az életet, de meg kell adni a programokon való részvétellel az esélyt. Én amikor elmentem a forrócsoki fesztiválra, már nem volta fejemben az, hogy társat keresek. Egyszerűen csak jól akartam magam érezni egy fárasztó munkanap után, és akkor találkoztam Csabával."

-----

Timi és Csaba 2019. szeptember 28-án házasságot kötött. :)

-----

2019-04-15: "Szeretnénk megosztani egy újabb jó hírt a közösséggel. Március 16-án volt az eljegyzésünk, úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk. Csatolunk egy fényképet is a leánykérésről. Üdv: Timi és Csaba" - (2.kép)

-----

Csaba így meséli el a történetüket:

A december 1-i Forró Csoki Feszt programra jelentkeztünk ami a WestEndben volt. A szervező leírása szerint a tetőterszon volt a találkozó a mozi szintjén.

Ott voltunk hárman a tíz résztvevőből, a szervező és a fesztivál pedig sehol. Ott volt Timi is meg én is. Vártunk egy ideig, majd némi telefonálgatás után kiderült, hogy a WestEndnél 2 tetőterasz van és a fesztivál a másikon van, a többiek már odaérkeztek.

Mire végre találkoztunk velük szinte csak köszöntünk egymásnak.Ők közölték hogy már szétnéztek szép volt, jó volt, finom volt, és mennek is haza. Timivel ott maradtunk kettesben, és a program akarva akaratlanul is vakrandivá alakult. Kellemesen eltöltöttük az estét, ha már így alakult. Ezúton is köszönjük a szervezőnek, hogy jelentősen megkönnyítette az ismerkedést. :)

Ezt követően még a december 6-i Lazítós Szerda bulira mentünk el, ahol már csak egymás társaságát kerestük, és úgy döntöttünk, hogy a továbbiakban már saját programokat csinálunk magunknak.