Bejelentkezés

Bejelentkezés Facebook fiókkal
Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
Mégse

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Budapest, vagy közvetlen környéke (pl. Érd, Szentendre)
Vidék (Budapesttől távolabb)
éves
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse

Miitt

Ma 2024. április 14, vasárnap
Tibor névnap van.
2017.06.30.

Éke és Árpi

Árpi és Éke így találtak egymásra:

Kezdjük az elején! Amikor aktív társkeresés mellett döntöttél, MIÉRT VÁLASZTOTTAD A MIITT.HU OLDALT?

Éke: Nagyon tetszik ebben az oldalban, hogy közvetlen, sokszínű és kötetlen, rengeteg embert megismerhetsz, és nemcsak társkeresés céljából.

Árpi: A lányom beszélt rá, szerencsére.

 

KIPRÓBÁLTÁL MÁR MÁS TÁRSKERESŐT IS EZELŐTT? MI VOLT A TAPASZTALATOD?

Éke: Évekkel ezelőtt volt egy alkalom, aztán sokáig nem is kerestem az internetes keresőket.

Árpi: Szintén a lányom rábeszélésére igen, de nem voltak jó tapasztalataim.

 

MIRE SZÁMÍTOTTÁL CSATLAKOZÁSKOR A MIITT.HU KÖZSSÉGGEL KAPCSOLATBAN? MIK VOLTAK AZ ELVÁRÁSAID? BEVÁLTOTTA A MIITT AZ ELVÁRÁSAIDAT?

Éke: Sok jó programra, sokféle, érdekes emberre és élményekre számítottam. Persze, mindemellett egy Társra is. Amikor regisztráltam, úgy éreztem, most érkezett el az idő az életemben erre, készen állok egy új, komoly kapcsolatra, és hittem abban, hogy néhány hónapon belül „bevonzom” az Emberem. Így is lett… Az elvárásaimnak abszolút mértékben megfelel ez az oldal.

Árpi: Azt vártam, hogy MIITT felületet teremtsen a „klasszikus” ismerkedésre. Tapasztalatom szerint az internetes társkeresők katalógus jelleggel működnek, és a találkozások inkább hasonlítanak egy állásinterjúra, mintsem egy randevúra. A MIITT abban segít, hogy a számtalan programon olyan emberekkel találkozhassunk, akikkel hasonló az érdeklődési körünk, és van alkalmunk, időnk megismerni egymást. Mindezt feszélyezettség nélkül, természetesen. 

 

MILYEN PROGRAMON TALÁLKOZTATOK ELŐSZÖR? HOGYAN ISMERKEDTETEK MEG?

Éke: Sok programot kezdtem nagy lendülettel szervezni, és az egyik csocsózáson találkoztunk először. Azóta is emlegetjük azokat az órákat… és a következő programokat is.

Árpi: Igen a csocsó, amit Éke szervezett. Nekem az volt az első MIITT-es programom. Utána egy koncerten voltunk közösen, majd megnéztük a jégzajlást. Egyre többet beszélgettünk, leveleztünk.

 

SZERINTED, MI VOLT AZ, AMI ÖSSZEHOZOTT BENNETEKET? EBBEN A MIITT.HU HOGYAN SEGÍTETT?

Éke: Hát ezt nehéz megfogalmazni, természetesen. Meg sem próbálom, úgysem fedné a valóságot. A MIITT egy könnyen elérhető, felhasználóbarát felületet biztosított a kezdeti időszakban, amikor még bizonytalan, céltalan, de nyitott az ember, és bátortalan külön utakat járni. Ugyanakkor sok lehetőséget teremt a másik megismerésére, a kirakat-arcok mögé látásra. Olyan közeget teremt, amelyben nem probléma, ha két emberből nem lesz egy pár, de jó barátok, partnerek, üzlettársak, ivócimborák… stb lesznek. Kapcsolódások – ez a MIITT

 

ADOTT A KÖZÖSSÉG ESETLEG MÁST IS, MINT AMIRE SZÁMÍTOTTÁL? MIT?

Éke: Olyan tapasztalásokat, amikre nem számítottam konkrétan, de mivel nyitott vagyok minden újra, nem nézem, hogy rossz vagy jó (mit is jelent ez), ezért mindent tanulságként és rácsodálkozással szemléltem. Főként az emberi oldalát, ami a konfliktusos, feszültebb helyzetekben jött elő (már amennyire ilyen helyet egy ilyen társas közegben megjelenhet). Megismertem új helyeket a városban, amiket azóta is látogatok, és előhívott belőlem kreatív, kezdeményező hozzáállást – persze volt eddig is, de most más szemmel kezdtem nézni a várost, a programokat stb.

Árpi: Igen, természetesen. Kialakultak barátságok, voltunk nagyon érdekes és tanulságos programokon, részt vehettünk izgalmas beszélgetéseken, előadásokon. 

 

A MIITT KÖZÖSSÉGBEN AZ ITT MEGISMERKEDETT PÁROK MARADHATONAK TAGOK. TI MARADTOK? HA IGEN, MIÉRT, HA NEM MIÉRT?

Éke: Úgy terveztem, hogy maradok, és rengeteg programot fogok szervezni, és élvezni, de a közös élet tervei most előbbrevalók, ezért elengedem ezt az ambíciómat. Búcsúzást szerveztem, hogy elköszönhessek…

Árpi: Az én célom elsősorban a párkeresés volt, és szerencsére nagyon gyorsan rám talált a szerelem. Természetesen már párként is eljártunk sok programra, sőt Éke az utolsó pillanatig szervezte is azokat. De ahogy Éke is mondta, most a közös életünk kialakítása élvez prioritást, ami nagyon sok időnket elveszi, de természetesen nagyon élvezzük, és boldogan tervezgetünk.   

 

MIT ÜZENTEK AZOKNAK, AKIK TÉTOVÁZNAK, NEM MERNEK BELEVÁGNI A TÁRSKERESÉSBE? VAGY MÁR LATOLGATJÁK, DE MÉG BIZONYTALANOK?

Éke: Amit az adatlapomon: Tékitízi!

Árpi: Ki kell lépni a komfortzónából, és bele kell vágni.

 

MI A JÓ TANÁCSOTOK AZOKNAK, AKIK A MIITT KÖZÖSSÉGET VÁLASZTJÁK?

Éke: Érezzétek jól magatokat a programokon, fejlődjetek a pingpongon, művelődjetek az előadásokon, lazuljatok a Szerdákon… és ha bárki Hozzátok fordul egy kedves szóval, ne azzal a szemüveggel nézzétek, hogy… „Lehetek én is, lehetek én is az Egyetlen…”, és akkor minden könnyebb.

Árpi: Egyetértek.