Bejelentkezés

Bejelentkezés Facebook fiókkal
Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
Mégse

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Budapest, vagy közvetlen környéke (pl. Érd, Szentendre)
Vidék (Budapesttől távolabb)
éves
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse

Miitt

Ma 2024. július 12, péntek
Izabella névnap van.
A sztori folytatódik... Adél (2019-01-11)
2019.01.20.

Daniella és Kálmán

Kálmán és Daniella is elmondják, hogy ők hogyan jöttek össze. Íme a velük készített interjú:

 

AMIKOR AZ AKTÍV TÁRSKERESÉS MELLETT DÖNTÖTTÉL, MIÉRT VÁLASZTOTTAD A MIITT.HU OLDALT?

Daniella: Ha jól emlékszem, a Miitt.hu-t egy közösségi oldalas ismerősömön keresztül fedeztem fel. Jobban utánanéztem és megtetszett, hogy olyan valóságos, emberközelibb a felülete, a társaság, az emberek. Az oldalon sok olyan programot láttam, amihez abban az időben kedvem lett volna, csak társaságom nem. Végül elsősorban egy biciklis kirándulás miatt regisztráltam 2016 áprilisában. Úgy terveztem, hogy jól érzem magamat, eljárok társaságba, kirándulni, és ha valami több is alakul, akkor annak nagyon örülök, de tényleg nem reménykedtem. Mondhatjuk, hogy az esélytelenek nyugalmával vágtam bele.   

Kálmán: A Neten böngészve találtam egy interjúra, ami Bertával, az oldal vezetőjével készült, és a Miitt-ről szólt. Tetszett az az újszerű gondolat, hogy itt a társkeresés élőben történik.  Ahelyett, hogy algoritmus segítségével párosítanák a profilokat, hasonló érdeklődésű emberek találkoznak élőben.

 

KIPRÓBÁLTÁL MÁR MÁS TÁRSKERESŐT IS EZELŐTT? MI VOLT A TAPASZTALATOD?

Daniella: Igen, időről-időre próbálkoztam más társkereső oldalakkal, de egyik sem tartott sokáig. Mindegyiket személytelennek, olykor kínosnak éreztem, és az első kapcsolatfelvételek és a levélváltások pedig unalmasak voltak. A klasszikus társkereső oldalak megingatták a párkeresésbe vetett bizalmamat, mert a személyes találkozás rendszeresen csalódással járt. 

Kálmán: Igen, de a regisztrációnál és tallózásnál nem jutottam tovább.

 

MIRE SZÁMÍTOTTÁL CSATLAKOZÁSKOR A MIITT.HU KÖZSSÉGGEL KAPCSOLATBAN? MIK VOLTAK AZ ELVÁRÁSAID? BEVÁLTOTTA A MIITT AZ ELVÁRÁSAIDAT?

Daniella: Elsőként programokat, új élményeket és társaságot vártam. Valódi emberekkel találkoztam és változatos programokon vettem részt. Pont azt kaptam, amit az oldal hirdet, és amit elvártam.

Kálmán: Részben beváltotta, hiszen társra leltem. A másik célom volt, hogy barátokat, újabb kapcsolatokat szerezzek, ez nem igazán sikerült. De jobban belegondolva ez nem is csoda, hiszen itt a résztvevők célja azért első sorban a párkeresés.

 

MILYEN PROGRAMON TALÁLKOZTATOK ELŐSZÖR? HOGYAN ISMERKEDTETEK MEG?

Daniella: Az első közös programunk 2016. június 19-én volt, egy hosszú bringatúra az Ipoly mentén. Visszagondolva, már az első találkozáskor, a bemutatkozáskor volt valami plusz közöttünk, részemről legalábbis biztosan. Bár akkor szinte alig pár szót váltottunk, és egyéb okok miatt úgy könyveltem el a találkozásunkat, hogy csak egy újabb embert ismertem meg a társaságból. 

 

SZERINTED, MI VOLT AZ, AMI ÖSSZEHOZOTT BENNETEKET? EBBEN A MIITT.HU HOGYAN SEGÍTETT?

Daniella: A biciklizés mindkettőnknek fontos volt, ez egy közös kapcsolódási pont a mai napig. Tehát az érdeklődési körünk egyezett. Aztán szépen, fokozatosan alakult a kapcsolatunk, programról programra.

Az Ipolyt egy még hosszabb, több napos biciklizés követte július elején. Ekkor tudtunk először kettesben, kötetlenül beszélgetni és nagyon jó volt. Kiderült, hogy a gondolkodásunk, az értékrendünk is hasonló. Ezt követően már vártam, hogy mikor találkozunk újra, figyeltem a miitt.hu-s programokat, hogy hol lehet újabb kapcsolódási pont. A következő ilyen egy fagyizós, margitszigetezős esemény volt. Itt is sokat, egyre többet beszéltünk, kerestük egymás társaságát.

Ekkor már én is szerveztem miitt.hu-s programokat, ez is közös felület lett. Így bicikliztünk a Szentendrei Skanzenben és egymás mellett festettük meg Klimt A csók című képét egy Festészparty-n.

Az utolsó miitt.hu-s programunk egy augusztusi társasozós est volt, ahol alig tudtunk egymással beszélgetni. Ez rosszul is esett, de kárpótlásul – mire hazaértem – egy üzenet várt, amiben randit beszéltünk meg.  Innentől már gyorsan, a miitt-hu-n kívül alakult tovább a történetünk. :)

Szerintem abban egyetértünk, hogy ugyan viszonylag rövidebb idő telt el az első találkozásunk óta, mégis olyan mintha sokkal régebbről ismernénk egymást. A miitt.hu volt az a felület, ahol ennek a találkozásnak meg kellett történnie.

Kálmán: Erről sokat beszélgettünk. Az az érzésünk, mintha az eddigi éltünk azért történt volna, hogy előkészítse a mostani találkozásunkat. Eleinte szinte ijesztő volt, ahogyan befejeztük egymás gondolatait – most már kezdjük megszokni, hogy egymás fejébe ki-be járunk. Vagyis úgy tűnik, valahol mindenképpen összehozott volna bennünket a sors. Nehéz azonban elképzelni, hogy a miitt-en, vagy hasonló közösségépítő site-on kívül ez hol, hogyan történhetett volna. Mindketten irodai alkalmazottként dolgozunk, kicsit introvertáltak vagyunk, meglehetősen szűk baráti körrel. A miitt kellett ahhoz, hogy helyet és alkalmat teremtsen a találkozáshoz, ahol a közös érdeklődés teret kapott.

 

ADOTT A KÖZÖSSÉG ESETLEG MÁST IS, MINT AMIRE SZÁMÍTOTTÁL? MIT?

Daniella: Igen, egy párt. :) Emellett sok visszajelzés, visszacsatolás és impulzus ért a közösségben, ami hozzásegített önmagam fejlesztéséhez, és így a párom megtalálásához.

Kálmán: Igen, látva mások példáját, igyekezetét a társkeresésben megerősít abban, hogy nem vagy egyedül. Nem te vagy a furcsa, hogy úgy érzed, a „normál” élethelyzetekben csak neked nem sikerül kapcsolatokat kialakítani. Én sokat beszélgettem a miitt-en, kicsit meginterjúvolva másokat, férfiakat, nőket. Kíváncsi voltam arra, ki hogyan birkózik meg az életvezetési nehézségeivel, a társkereséssel. Illetve esetemben, ami különösen érdekelt: hogyan élte túl/dolgozta fel a válást.

 

A MIITT KÖZÖSSÉGBEN AZ ITT MEGISMERKEDETT PÁROK MARADHATONAK TAGOK. TI MARADTOK? HA IGEN, MIÉRT, HA NEM MIÉRT?

Daniella: Igen, az oldalon is jeleztük, hogy egymásra találtunk, és tudtuk, hogy maradhatunk. De másként alakult. Nekünk annyi a közös programunk, ötletünk és tervünk, hogy időnként azokból is válogatnunk kell. Tehát emellett egyelőre nem tudjuk vállalni, hogy a közösség aktív tagjai maradjunk.

 

MIT ÜZENTEK AZOKNAK, AKIK TÉTOVÁZNAK, NEM MERNEK BELEVÁGNI A TÁRSKERESÉSBE? VAGY MÁR LATOLGATJÁK, DE MÉG BIZONYTALANOK?

Daniella: Nem szabad feladni és nincs veszteni való sem, hiszen ha rögtön párt nem, de jó társaságot, önismereti fejlődést is lehet nyerni. Egyik jön a másik után…

Kálmán: Nem szabad sokat hezitálni, agyalni a dolgon. Regisztrálj be, nézd meg a „felhozatalt” akár emberek, akár programok tekintetében. Hallgass a megérzéseidre és menj el a kiválasztott programra. Nekem az első március elején volt, egy kirándulás a Börzsönyben. Borzasztóan izgultam előtte, már az, hogy regisztráltam a társkeresőn is, számomra azt jelentette, hogy kimozdulok a komfort zónámból. A pályaudvaron találkoztunk, és a mai napig emlékszem az arcokra, akikkel ott találkoztam. Már a vonaton megindultak a spontán beszélgetések, ismerkedések. Itt nincs köntörfalazás, fényezés, mint egy online társkeresőn. Első benyomás van, 3D-s, színes-szagos élmény!

 

MI A JÓ TANÁCSOTOK AZOKNAK, AKIK A MIITT KÖZÖSSÉGET VÁLASZTJÁK?

Daniella: Én a kisebb létszámú és minél többféle programokat ajánlom, mert így könnyebb a kapcsolatfelvétel az emberekkel, a közösség tagjaival. Így az elején kialakított képpel könnyebben pozícionálja magát az ember, és találja meg a számára megfelelő közeget az ismerkedésre.

Kálmán: Érdemes minél több, különböző programra elnézni. A miitt is mutatja az egyéb közösségre jellemző jegyeket: itt is vannak „régebbi bútordarabok”, egymást jobban ismerő társulások, körök. Minél többet célszerű megismerni. A szervezést mindenképpen érdemes kipróbálni, nekem csak egyszer sikerült, egy csoki túra, de nagyon jó érzéssel töltött el, amikor láttam, milyen örömet szereztem a résztvevőknek.

 

VAN MÉG VALAMI, AMIT SZÍVESEN MEGOSZTANÁTOK AZ ÉRDEKLŐDŐKKEL?

Daniella & Kálmán: 2017. május 24. óta jegyespár vagyunk. Köszönjük Miitt! :)

----------------

2018. április óta Kálmán és Daniella már boldog házasok.

-----------------

2019. január óta pedig boldog szülei egy gyönyörű kislánynak.

-----------------

2022-ben pedig megszületett a második kislányuk is.