Bejelentkezés

Bejelentkezés Facebook fiókkal
Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
Mégse

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Budapest, vagy közvetlen környéke (pl. Érd, Szentendre)
Vidék (Budapesttől távolabb)
éves
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
A fenti hozzájárulásaidat a Profilod oldalon tudod módosítani.
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse

Miitt

Ma 2024. július 12, péntek
Izabella névnap van.
Dániel
2016.07.25.

Betti és Viktor már szülők

Betti és Viktor is a Miitt.hu segítségével jöttek össze 2015 tavaszán.
2016 nyarán megszületett gyönyörű kisfiuk Dániel és 2017-ben Dávid.

INTERJÚ EGY Miitt PÁR TAGJAIVAL

Kezdjük az elején! MIÉRT VÁLASZTOTTAD A MIITT.HU KÖZÖSSÉGET?

VIKTOR: Kíváncsi voltam erre a kezdeményezésre, mert megfogott az ötlet, hogy itt emberek találkozni szeretnének egymással, és nem üzeneteket küldenek egymásnak. Szerintem, könnyen átsiklunk valaki felett egy fénykép alapján, akivel minden rendben működne, de soha sem kap egy esélyt a dolog, mert valaki épp azon a képen nem tetszett, vagy három másik ember első ránézésre szimpatikusabb volt, és más irányba indultam el.

BETTI: Örültem, hogy végre egy oldal, ahol nem egy fénykép és néhány paraméter alapján kell dönteni vagy döntenek az emberről. Színes, változatos programok közül lehet választani, ahol valós emberekkel találkozol. A közös programok, élmények könnyen összekovácsolják az embereket.

KIPRÓBÁLTÁL MÁR MÁS TÁRSKERESŐT IS EZELŐTT?

BETTI: Igen
VIKTOR: Igen

OTT MI VOLT A TAPASZTALATOD?

BETTI: A hagyományos internetes társkeresésből pont az hiányzik, ami szerintem a legfontosabb, a személyes „varázs”. Az egész egy marketingpiaccá változott, a lényeg a jól beállított fénykép, és egy kis marketing, sajnos sok esetben a valósághoz egyiknek sincs köze. Valamint az egész találkozó forgatókönyvszerű, olyan, mint egy állásinterjú, csak magánéletre átkonvertálva.
VIKTOR: Hamar feladtam, mert kudarcok értek és nem láttam értelmét.

MIRE SZÁMÍTOTTÁL CSATLAKOZÁSKOR A MIITT.HU OLDALLAL KAPCSOLATBAN?

VIKTOR: Arra hogy olyan emberekkel fogok találkozni, akik bátrak annyira hogy ismeretlen emberekkel eltöltsenek egy napot, illetve hogy aki ide bejelentkezik, az tényleg szeretne párt találni, és ebbe hajlandó időt invesztálni.
BETTI: Nem volt különösebb elvárásom. Egy lehetőségnek láttam, ami a leglényegesebb dologra, a személyességre és a közös élményre helyezi a hangsúlyt.

MIT NYÚJTOTT A MIITT.HU?

BETTI: Összesen két programon vettem részt, amikor megismerkedtem Viktorral, így nincs nagy tapasztalatom. De biztos vagyok benne, hogy pártalálástól függetlenül sok barátság is kialakul.
VIKTOR: A harmadik programon összejöttem Bettivel, és azóta is együtt vagyunk, így nem tudott sok minden pluszt nyújtani. Igazából nem is volt ilyen elvárásom. Nem volt szükségem baráti körre, mert ez már megvolt és vannak rendszeres elfoglaltságaim. Szóval, nem is vártam el mást, és e rövid idő alatt nem is nyújtott mást, mint hogy megismerjek egy lányt, akivel el tudom képzeli az életemet. Van ennél többre szükség?

MILYEN PROGRAMON TALÁLKOZTATOK ELŐSZÖR? HOGYAN ISMERKEDTETEK MEG?

VIKTOR: A Miitt.hu Etyeki Piknikre szervezett eseményén ismerkedtünk meg. A Miitt oldalon, a program hozzászólásainál felajánlottam, hogy az autómban van szabad hely és kaptam Bettitől egy üzenetet, hogy szeretne velem jönni, amire rá is bólintottam. Ennek megvolt az az előnye, hogy tudtunk egy kis időt kettesben tölteni még a csapat előtt.

SZERINTED, MI VOLT AZ, AMI ÖSSZEHOZOTT BENNETEKET?

BETTI: A személyes ismerkedés lehetősége. Hamar megvolt a kölcsönös szimpátia, és gyorsan megtaláltuk egymással a közös hangot.
VIKTOR: Ez egy jó kérdés, mert alacsonyabb vagyok Bettinél, kopasz és az előítéleteket is helyre kellett tenni. Hihetetlen, hogy egy fénykép alapján milyen filmek pörögnek le emberek fejében… Szerintem, ha rendben vagy saját magaddal, akkor ez kívülről is látszik, ehhez már csak egy kis őszinteség kell, és kész is a recept egy sikeres ismerkedéshez.

MIT ÜZENTEK AZOKNAK, AKIK MOST ÉPNEK BE A MIITT KÖZÖSSÉGBE, VAGY MÉG BIZONYTALANOK?

BETTI: Érezzék jól magukat, legyenek aktív tagjai a közösségnek, és buzdítsanak erre másokat is!
VIKTOR: Talán azt, hogy ez csak akkor fog működni, ha a tagok kiveszik a részüket a közösségi életből. Nekem az volt az újszerű, hogy akár hetente tudok 10-50 új emberrel találkozni, ami a hétköznapjaimban nem sikerült.