Bejelentkezés

Bejelentkezés Facebook fiókkal
Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
Mégse

Regisztráció

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse

Miitt

Ma 2017. május 30, kedd
Zsanett, Janka névnap van.

Regisztráció

A MIITT közösségépítő és szabadidős weboldalra csak 18. évét betöltött, egyedülálló személy regisztrálhat. A weboldal használata regisztrációhoz kötöt. Az oldal összes funkciójának használata a regisztrációs adatokon túl megköveteli a profil adatok minimálisan kötelező feltöltését is.
Nagyon fontos, hogy ezt a lépést ne hagyd ki! Amíg nem töltötted ki a kötelező mezőket a profilodon az alapvető információkkal és nincs fent profilfotód, addig nem tudod használni az oldal funkcióit, nem látod a többieket és ők sem téged. Mi itt így is vigyázunk arra, hogy a közösségben csak azok legyenek jelen, akik bátrak és őszinték.

Regisztráció

Az oldalra történő regisztrációra a weboldal több pontján elhelyezett csatlakozó gombra kattintással van lehetőség, ahol az email cím és a jelszó megadásán túl a keresztnév és a nem is kötelezően megadandó.

Ugyanitt szükséges az oldal szerődési feltételeinek és az adatvédelmi nyilatkozatának az elfogadása is.

A regisztráció elküldése után a rendszer a megadott email címre egy megerősítő emailt fog küldeni. Az abban található linkre kattintva lehet a felhasználói fiókot, a regisztrációt aktiválni.

Előfizetés

Az aktiválás folyamatában az aktiváló linkre kattintva a felhasználó az előfizetés oldalra jut, ahol a megfelelő előfizetési csomag kiválasztása után a rendszer a szerződött bank, a CIB Bank biztonságos online kártyás fizetési oldalára irányítja. Itt a fizetéshez meg kell adnia a bankártya adatait, majd ellenőrizni kell, hogy minden adat megfelelő és a fizetés gombbal elindítani az online fizetést.

A befizetés sikerességét, vagy sikertelenségét az oldal azonnal kijelzi. Sikeres előfizetés esetén a felhasználó a profil oldalra jut, ahol a profiladatok kötelező minimális kitöltését követően és profil fotó csatolása és jóváhagyása után válik teljeskörű taggá.

Profil

Az oldal használatához profilfotó feltöltése kötelező. A profilfotónál minimális követelmény, hogy a tagot ábrázolja jól láthatóan és beazonosíthatóan. A profil fotó a feltöltés után, maximum 24 órán belül átfut egy ellenőrzésen, jóváhagyási folymaton. A felhasználó a jóváhagyás vagy elutasítás tényéről a regisztrációkor megadott e-mail címére értesítést kap. Amint a kötelező, csillaggal jelölt profil adatokat a felhasználó kitöltötte és jóváhagyást kapott a profilfotójára, a felhasználó a weboldal minden funkcióját szabadon és korlátozás nélkül tudja használni. A profilfotó regisztrált felhasználók számára látható lehet.

Belépés

A MIITT weboldalra belépni regisztrált tagoknak a weboldal jobb felső sarkában található "BELÉPÉS" gombra kattintva van lehetőség, ahol a regisztrációnál megadott e-mail cím és jelszó megadásával lehet bejelentkezni a weboldalra.

Mit kell tenni abban az esetben, ha elfelejtetted a jelszavad?

Ebben az esetben a "BELÉPÉS" gombra kattintva az elfelejtett jelszó szakaszban lehet az ott található linkre kattintva új jelszót igényelni. Itt meg kell adni a regisztrációkor használt e-mail címet és a rendszer haladéktalanul megküldi az új jelszót a megadott e-mail címre, amivel azután már be lehet jelentkezni a weboldalra.

Hogyan lehet a felhasználói adataimat módosítani?

A felhasználó az oldalra való belépés után a menüsor  jobb felső szélén található "PROFILOD" menüpontra kattintva éri el felhasználói fiókját, amelyben aztán tetszőlegesen szerkeszthetővé válnak a regisztrációkor megadott regisztrációs adatok, illetve ugyanitt van lehetőség az adatok módosítására, újabb adatok felvételére, törlésére.

Hogyan lehet az adataimat, a felhasználói fiókomat törölni?

A felhasználói fiókot és adatait a "PROFILOD" menüpontban a láblécben található profil törlése gombra kattintva lehet kezdeményezni. A törlés megerősítéséhez a regisztrációkor megadott e-mail címre a felhasználó megerősítő linket tartalmazó levelet kap. A törlést erre a linkre kattintva lehet véglegesíteni. Ebben az esetben a rendszer a törlésre vonatkozó igény beérkezését követően haladéktalanul a vonatkozó adatokat, a felhasználó profiljában található személyes és egyéb adatokat, a létrehozott programokat és minden a felhasználó által feltöltött tartalmat véglegesen és visszavonhatatlanul törli a weboldalról.

A felhasználói adatok törlésével párhuzamosan a rendszer a felhasználó megadott email címére az adatok és a fiók törléséről egy értesítést küld a felhasználónak.

Regisztráció