Bejelentkezés

Bejelentkezés Facebook fiókkal
Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
Mégse

Regisztráció

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse

Miitt

Ma 2017. július 25, kedd
Kristóf, Jakab névnap van.

Regisztráció

A MIITT közösségépítő és szabadidős weboldalra csak 18. évét betöltött, egyedülálló személy regisztrálhat. A weboldal teljeskörű használata Előfizetéshez kötött. Az oldal összes funkciójának használata a regisztrációs adatokon túl megköveteli a profil adatok minimálisan kötelező feltöltését és profilfotó feltöltését is.
 

Regisztráció

Az oldalra történő regisztrációra a weboldal több pontján elhelyezett csatlakozó gombra kattintással van lehetőség, ahol az email cím és a jelszó megadásán túl a keresztnév és a nem is kötelezően megadandó.

Ugyanitt szükséges az oldal szerődési feltételeinek és az adatvédelmi nyilatkozatának az elfogadása is.

A regisztráció elküldése után a rendszer a megadott email címre egy megerősítő emailt fog küldeni. Az abban található linkre kattintva lehet a felhasználói fiókot, a regisztrációt aktiválni.

Előfizetés

A Regisztráció aktiválásának folyamatában az aktiváló linkre kattintva a felhasználó a belső Programok lapra jut, ahol megtekintheti az aktuális teljes programlistát és a legtöbb esemény részleteit is megtekintheti, valamint megnézheti azoknak a tagoknak a fotóját, akik ezt külön, írásos engedélyben lehetővé tették. Innnen az Előfizetések lapra lépve megfelelő előfizetési csomag kiválasztása után a rendszer a szerződött banki szolgáltató, a SIMPLE Pay biztonságos fizetési rendszerén keresztül tud online bankkártyás vsárlással, vagy online banki utalással előfizetni. 

A befizetés sikerességét, vagy sikertelenségét az oldal azonnal kijelzi. Sikeres előfizetés esetén a felhasználó a Profilod oldalra jut, ahol a profiladatok kötelező minimális kitöltését követően és profil fotó csatolása és jóváhagyása után válik teljeskörű taggá.

Profil

Az oldal használatához profilfotó feltöltése kötelező. A profilfotónál minimális követelmény, hogy a tagot ábrázolja jól láthatóan és beazonosíthatóan. A profil fotó a feltöltés után, maximum 24 órán belül átfut egy ellenőrzésen, jóváhagyási folymaton. A felhasználó a jóváhagyás vagy elutasítás tényéről a regisztrációkor megadott e-mail címére értesítést kap. Amint a kötelező, csillaggal jelölt profil adatokat a felhasználó kitöltötte és jóváhagyást kapott a profilfotójára, használni kezdheti az oldal szolgáltatásait. A profilfotó minden előfizetéssel rendelkező tag számára látható.

Belépés

A MIITT weboldalra belépni regisztrált tagoknak a weboldal jobb felső sarkában található "BELÉPÉS" gombra kattintva van lehetőség, ahol a regisztrációnál megadott e-mail cím és jelszó megadásával lehet bejelentkezni a weboldalra.

Mit kell tenni abban az esetben, ha elfelejtetted a jelszavad?

Ebben az esetben a "BELÉPÉS" gombra kattintva az elfelejtett jelszó szakaszban lehet az ott található linkre kattintva új jelszót igényelni. Itt meg kell adni a regisztrációkor használt e-mail címet és a rendszer haladéktalanul megküldi az új jelszót a megadott e-mail címre, amivel azután már be lehet jelentkezni a weboldalra.

Hogyan lehet a felhasználói adataimat módosítani?

A felhasználó az oldalra való belépés után a menüsor  jobb felső szélén található "PROFILOD" menüpontra kattintva éri el felhasználói fiókját, amelyben aztán tetszőlegesen szerkeszthetővé válnak a regisztrációkor megadott regisztrációs adatok, illetve ugyanitt van lehetőség az adatok módosítására, újabb adatok felvételére, törlésére.

Hogyan lehet az adataimat, a felhasználói fiókomat törölni?

A felhasználói fiókot és adatait a "PROFILOD" menüpontban a láblécben található profil törlése gombra kattintva lehet kezdeményezni, mobil készüléken pedig a fő menüpontok között található Profil Törlése gombbal. A törlés megerősítéséhez a regisztrációkor megadott e-mail címre a felhasználó megerősítő linket tartalmazó levelet kap. A törlést erre a linkre kattintva lehet véglegesíteni. Ebben az esetben a rendszer a törlésre vonatkozó igény beérkezését követően haladéktalanul a vonatkozó adatokat, a felhasználó profiljában található személyes és egyéb adatokat, a létrehozott programokat és minden a felhasználó által feltöltött tartalmat véglegesen és visszavonhatatlanul törli a weboldalról.

A felhasználói adatok törlésével párhuzamosan a rendszer a felhasználó megadott email címére az adatok és a fiók törléséről egy értesítést küld a felhasználónak.

Regisztráció