A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2023.01.24 ● Programok

Szingliként Valentin nap? Naná, hogy igen! Mutatom:

Szerző: Pirchala Berta

Mi van, ha a Valentin nap nem is akkora baromság?

Minden attól jó vagy gáz Neked, amit te gondolsz róla. Az, hogy valamit te milyennek tartasz, az a te döntésed, és ez a döntésed fogja vezérlni azt, hogy hogyan érzed magad tőle.

Ha eldöntöd, hogy a Valentin nap egy sz@r, és baromság, akkor utálni is fogod. Teli leszel negatív érzéssel, valahányszor szóba kerül. Ezzel szemben azt is mondhatod, hogy a Valentin nap semleges, nem érint, nem érdekel, mint mondjuk a talicskakerék gyártás. Ha látsz egy talicskát, nem dobogtatja meg a szíved a kereke formája, de nem is borulsz ki rajta.

De mi van akkor, ha azt mondod: „Hopp, itt egy új alkalom, hogy kimutassam magamnak, hogy szeretem magam?! Ez az én napom!” És aztán ennek megfelelően is viselkedsz.

A Valentin nap azé, aki megünnepli! Ez lehet többek közt az egyik olyan nap, amikor kedves vagy magadhoz, amikor figyelsz rá, hogy a belső monológjaid jóindulatúak legyenek, amikor megengedőbb vagy önmagaddal szemben . Ez lehet az a nap, amikor elviszed magad szaunába, vagy moziba egy vödör pattogatott kukorica kíséretében, megveszed azt a drága francia sajtot a borhoz, amit hetek óta nézegetsz. Vagy ezen a napon végre meditálsz, és időben fekszel le, vagy pedig felveszed a legmenőbb göncöd, amit különleges alkalmakra tartogattál, és találkozol a barátaiddal, akiket szeretsz, és akik szeretnek téged. Mert igenis különleges alkalom az, amikor szembenézel magaddal és azt mondod: Tudod, mit, te kis Te, én nagyon szeretlek!

Ha szerinted ez egy fogyasztói ünnep, mutasd meg, hogy nem! Mert nem kell, hogy az legyen. Ez egy nap, amit úgy ünnepelsz, ahogyan te akarod. Ahogyan a Karácsony is lehet fárasztó költekezés, de meghitt ünnep is, a Valenin nap is ilyen.

Ez a nap a tiéd is, legalább is a Tiéd lehet, ha te is szereted jól érezni magad minél gyakrabban. Onnantól kezdve, hogy kitűzöd rá a képzeletbeli zászlódat, már a tiéd, azt kezdesz vele, amit csak akarsz.

Én például mindig örömmel ünneplem. Mókás, de amikor egyedül vagyok, akkor talán még jobban is odafigyelek rá, mint párban. Persze, nem viszem el magam Balira, és nem veszek ocsmány plüssmackót szivecskés kispárnával se, de egész nap tudom, hogy ezen a napon az önmagammal ápolt jó viszonyt erősítem. Csendben, pihenősen, vagy épp munka közben, bulizósan, mert a Miitt.hu szingliknek szóló programszervező közösség vezetése kapcsán bőven van feladatom a minden évben szervezett Valentin napi táncos buli körül.

Ünnepelni jó, és te döntöd el, hogy egy-egy hivatalos, vagy félhivatalos ünnepet te hogyan építesz be személyre szabva a saját életedbe. Aki duzzog, az rosszul érzi magát, aki pedig tesz az örömért, annak meg klassz lesz - tök egyszerű.

Túl kevés pozitív ünnepünk van, amikor szabad csak úgy boldognak lenni, és szeretni korlátok nélkül. Érdemes lenne megragadni minden alkalmat arra, hogy egymás felé és önmagunk felé is szeretettel forduljunk.

Ha most váltál, vagy szakítottál, akkor ezt a napot nézheted az Új Életed kezdeteként is, nem csak a veszteség oldaláról. Ezen a napon légy magaddal engedékeny, megértő, elfogadó.

Ha nincs párod, hívogasd körbe a barátokat, lehet, hogy valaki ráér átugrani hozzád egy közös főzésre, filmezésre, italozásra, vagy pedig gyere, és bulizz velünk, egy csapat jó fej egyedülállóval Budapest belvárosában!

Iratkozz fel a bulira itt: A Valentin nap az enyém is!

Címkék

buli valentin nap

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu