A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2017.08.10 ● Programok

Piknikezz, és ismerkedj!

Szerző: Pirchala Berta

Szeptember 2-án újra tartunk egy kötetlen társkereső bulit a szabadban, szabadon! Házibuli a Fűben a szabadság, nyitottság és görcsmentes, kötetlen ismerkedés jegyében.

100 aktív, nyitott egyedülálló összejön egy baráti hangulatú piknikre. Gyere Te is, ha kész vagy személyesen és MOST ismerkedni! Vannak a Csapatban, akik már ismerik egymást, és sokan mások pedig még csak most próbálják ki a közösségi ismerkedésnek ezt a szórakoztató és biztonságos formáját.

A program Miitt Tagoknak INGYENES. Jó hír, hogy most tagsághoz juthatsz egy Próbahónap előfizetéssel is, ami mindössze 2000 forint, és ezért a piknikezésen kívül egy teljes hónapig számos más ismerkedős programból is válogathatsz.
 

ismerkedős piknik randi Fotó: Miitt Piknik - augusztus

Gyere Te is,  Piknikezz Velünk! Mire számíthatsz: 1. Az érkezés folyamatos, akkor jössz, amikor tudsz, és addig maradsz, amíg jól esik. 2. Lesz egy órás, irányított, ismerkedést segítő vendégeskedés egymás piknik plédjein,  ami alatt sok új emberrel beszélgetni tudsz. 3. Majd szabad heverészés, társasjáték, és kóstolók egymás piknik étel-ital kínálatából. A közös játékok, a kínálgatás és kóstolás remek alkalmat nyújtanak a természetes ismerkedésre.

A programra a jól nevelt kutyádat is hozhatod.

A Miit Közösség olyan, mint egy nagy, laza baráti társaság, amihez mindig csatlakoznak új emberek. Nem csak szerelmek, de új barátságok és akár üzleti kapcsolatok is alakulnak.

Ha szeretnél te is egy csapásra egy nagy, nyitott egyedülálló társkereső közösség része lenni, részt venni a PIKNIKEN, és a heti számos programból szabadon válogatni, akkor csatlakozz most, és ismerkedj, szórakozz már napokon belül személyesen.

ismerkedős piknik randi Fotó: Miitt.hu

 

Címkék

program pinik

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu