A Miitt.hu társkereső és programszervező közösség magazinja. Tovább a Miitt.hu-ra

Regisztráció Élő felhasználói profilod majd előfizetés után jön létre.

A Miitt.hu közösségi oldalra kizárólag egyedülállók jelentkezhetnek!

Erre a címre küldjük a regisztrációt megerősítő aktivációs linket.
Férfi
Regisztrációd aktiválása után bepillanthatsz az oldal működésébe. Ahhoz, hogy használni tudd az oldal szolgáltatásait, lásd az összes tagot, és jelentkezhess programokra, választanod kell egy előfizetési csomagot.
Regisztráció Facebook fiókkal
Regisztráltál már nálunk? Ha igen, bejelentkezhetsz!
Mégse
2016.03.09 ● Szingli zóna

Hova menjen egy egyedülálló a hosszú hétvégén?

Szerző: Pirchala Berta

Te is jársz úgy időnként, hogy beköszönt egy négy napos hétvége és fogalmad sincs hogyan töltsd el tartalmasan a szabadidődet úgy, hogy látszólag csak magadra számíthatsz, mert a családos barátok mind elfoglaltak, és az egyedülálló haverok is elutaztak valahová? Segítünk, hogy megtaláld - Mit tehetsz, ha itt ragadtál a városban szingliként egyedül.

Ha már egy ideje egyedülálló vagy, vagy ha épp most lettél az, de már szembesültél legalább egyszer egy ünneppel, hosszú hétvégével, akkor tudod, hogy egyedülállóként ez a szabadság nem csak öröm és pihenő, de gyakran egy megoldandó probléma is.

A családos barátok ilyenkor elutaznak, vagy családi programokat szerveznek. A vidékről származó haverok is hazalátogatnak, és úgy tűnik, mintha mindenkinek lenne programja, csak neked nem.

A városban több ezer szingli jár így Szerencse, hogy van megoldás!

MI AZ AMIT EGYEDÜL IS CSINÁLHATSZ?

  1. Pihend ki magad! Most aztán szunyókálhatsz délután is
  2. Elő a futócipővel, vagy elő a könyvekkel, amiket már régóta terveztél elolvasni!
  3. Most kitakaríthatod a személyes mailboxodat és rendet rakhatsz magad körül akár a szekrények, polcok, tárolók, a garázs mélyén is. Jó lesz a pihenő utáni munkát úgy kezdeni, hogy nincs útban a felhalmozódott rendetlenség
  4. Most még egy otthoni filmmaraton is belefér.
  5. Gondolkodj! Ki vagy, mire vágysz, hogyan fogod elérni? - A hosszabb pihenő remek alkalom arra, hogy tisztába gyere azzal, hogy hova tartasz az életben és átgondold, mi az ami segít neked és mi az, amit másképp kell csinálnod ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

MIT TEHETSZ AZÉRT, HOGY NE LEGYÉL EGYEDÜL A HÉTVÉGÉN?

Van egy klassz, több száz fős budapest és környéki közösség, 25-50 évesek, akik hetente több programon is összejönnek, hogy jól szórakozzanak és közben ismerkedjenek. A Miitt.hu közösségben minden hétvégén színes programok várnak, amiket a közösség tagjai együtt szerveznek. Nincs más dolgod, mint csatlakozni a közösséghez, és azonnal rendelkezésedre áll egy aktív, baráti közösség és hetente több különböző izgalmas program.

Ilyen programok várhatók az őszi-téli időszakban:

Kirándulás - Ping-pongozás - Darts - Borkóstolók - Barlangtúra - Társasozás - Mozi - Színház - Vacsora - Koncertek - Lóverseny - Előadások és beszélgetések szakemberek és terapeuták vezetésével - Galéria látogatás - Adventi kirándulás (Graz, Ausztria) - Kocsma Quiz... Naponta kerülnek fel új programok a listába!

Buli, sport, kirándulás, kultúra... Mi kell még?!

Mi itt

Csatlakozz a közösséghez, és élvezd a hosszú hétvége lehetőségeit! Nem csak jó társaságot és tartalmas szórakozást találsz a csapatban, hanem akár a párodat is megtalálhatod. Ismerkedni így, közösségben természetes.

CSATLAKOZZ a Miitt.hu CSAPATHOZ és élvezd a hosszú hétvégét baráti társaságban!

Kattints a képre: Miitt.hu társkereső programok

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szórakozz, Ismerkedj a MIITT.hu közösségben!

Regisztrálj:

Legyél a barátunk: facebook.com/miitt.hu